Ostatní aplikaceBluetooth Transmitter appka

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
gloom83
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG G3 - 32GB

Bluetooth Transmitter appka

Příspěvek od gloom83 » stř 13. led 2021 20:58:21

Zdravím pánové,
mám takovou otázku, mám starší autorádio (Alpine CDE-104BTi), které má vestavěné Parrot bluetooth handsfree.
Mohu přes BT telefonovat, dokonce navigace v mobilu Sygic se dokáže s rádiem spojit přes BT a hlásit pokyny (zahněte doleva, doprava, ....), ale co mi chybí, je to, že bych si rád v mobilu pouštěl spotify s tím, že by hudba hrála přes autorádio bezdrátově. Než začnu vymýšlet nějaké hardwarové doplňky, je tu nějaká možnost, že bych to rozchodil přes nějakou appku?
Mobil mám stařičký Xiaomi Redmi 4X.
Mooo děkuji.

lazy
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: S10e

Re: Bluetooth Transmitter appka

Příspěvek od lazy » čtv 14. led 2021 7:14:26

Podle mne má ten bluetooth profil na telefonování špatnou kvalitu tak i kdyby to nějak šlo přes to handsfree nějak pustit tak kvalita bude špatná... Na aliexpressu mají adaptéry bluetooth->audio jack nebo cinche kolem 100 Kč tak spíš koupit tohle

sinco
Droid
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinco » čtv 14. led 2021 17:25:56

Nemá BT profil pro přenos hudby/zvuku ve stereo kvalitě.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

Autor tohoto vlákna
gloom83
Nové Androidě

Příspěvek od gloom83 » čtv 14. led 2021 17:37:03

Díky vám, koupím tedy nějaký ten modul.

wallin
Robot
Typ mobilu / ROM: P6_Pro / A.13_Beta

Příspěvek od wallin » čtv 14. led 2021 20:12:19

hele, žena má ten BT transmiter v autě a je to otřes. Občas to padá, občas to píská, občas to funguje. Bydlíme nedaleko Pardubic a když jedeme přes mésto, kde jsou trolejové dráty, je tam tak strašná interference, že se to nedá používat.
Jinak BT transmiter do autozapalovače na vyzkoušení seženeš i v čechách do 200kč.

Papooch
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung A51

Příspěvek od Papooch » čtv 14. led 2021 20:54:31

Řešil jsem podobnou situaci - a sice přenos hudby pomocí bluetooth do Parrota v autě. Appka na to existuje, ale kvalita byla otřesná, přecijenom je to stavěné na telefonování a ne na hudbu. Vyřešil jsem to normálním FM transmitterem do jacka.
Na poděkování slouží palec u příspěvku

sinco
Droid
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinco » pát 15. led 2021 10:06:46

Mam bluetooth FM Xiaomi Roidmi 2S ta není určena do běžného autozapalovače, v mém ale drží perfektně a líp než pružný + pin / R .laguna II/. Takže další Xiaomi Roidmi 3S ta už je s pružným plus pinem. A nebo třeba transmiter od Baseus-taky dobrá značka, zkoušel jsem dva modely a bez problému či interference ve zvuku, stejně jako to Xiaomi. Protože mě začala blbnout fm anténa tak jsem ji z rádia odpojil úplně a místo toho použil kousek drátu. Stejně FM radio neposlouchám a vyřešil jsem tím i to že mám čistší FM pásmo. Najít ve městě volný kmitočet bez bordelu z blízké fm stanice může být problém. 10cm drátu to vyřešilo a pro ten fm transmiter je to dostačující anténa.
Při online hudbě je důležitá dostupnost signálu-rychlosti dat od opa, u mě VD, přeci jenom jsme specifický trh. V Brně vím o dvou hluchých místech, jedno je nad vodárnou v Pisárkách směr Kohoutovice, na pár sekund je ticho a vždy na přibližně stejném místě, ± 2m, takže to fakt bude signálem. Další blbé je pokud jedu mimo město a nějakou chvíli nejsou o patřičné rychlosti data a je ticho tak se občas stane že se nehraje vůbec. Prostě data podle symbolu na lcd jsou ale neprojde žádný bajt. Ověřeno třeba na prohlížeči internetu. Musím zap-vyp let. režim. Tohle dělalo na Samsung S9 a teď i na S20 FE 5G. Naštěstí je to jen občasná příhoda dějící se při cestě mimo Brno, které absolvuji max párkrát do roka.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

lazy
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: S10e

Příspěvek od lazy » sob 16. led 2021 12:42:19

Vcera mi prisel adapter z Aliexpressu co sem objednaval kamosovi a beha to v pohode, hned se to sparovalo a zvuk ok. A umi to posilat i druhym smerem treba z TV na bezdratovy sluchatka. A stalo to 103 Kc vcetne dopravy.

https://www.aliexpress.com/item/4000805588652.html

Autor tohoto vlákna
gloom83
Nové Androidě

Příspěvek od gloom83 » sob 30. led 2021 21:51:39

Díky moc za tipy. Nakonec koupím modul a zkusím ho "nacpat" přímo do rádia viz https://www.youtube.com/watch?v=3jQEe7RlPbg

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“