PokecLišta bez ikony menu

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Steev03
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: stř 28. črc 2010 12:49:52
Reputace: 0

Lišta bez ikony menu

Příspěvek od Steev03 » ned 16. led 2011 12:05:10

Čau,potřeboval bych poradit.Omylem se mi povedlo změnit na dolní liště ikonu domečku kterou se dostavam do menu na ikonu kontakty nevíte někdo jak to dát zpátky?
Obrázek plohchy je tady
http://pictureup.cz/thumb/verejny/14461 ... 115145.png




Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: Lišta bez ikony menu

Příspěvek od vaclav » ned 16. led 2011 12:07:39

Zkus na tej ikonce podrzet prst a melo by se ti objevit menu, kde to zmenis.
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #


Autor tohoto vlákna
Steev03
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: stř 28. črc 2010 12:49:52
Reputace: 0

Re: Lišta bez ikony menu

Příspěvek od Steev03 » ned 16. led 2011 12:18:07

To jsem už skoušel ale nefunguje to,prst na tom můžu držet jak chci ale nic se neděje

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: Lišta bez ikony menu

Příspěvek od vaclav » ned 16. led 2011 12:28:19

hmm to je ADW launcher? Zkus tohle --- menu->ADW Settings> System Preferences> Go to either Swipe Action setting and choose "Open App Drawer"

a nebo to zkus si tu ikonku pridat na plochu pres

menu->pridat --- tam si nekde toho zastupce pro menu najdi a az se ti vytvori na plose, tak ho pretahni na listu dock baru pres ty kontakty a melo by to bejt
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #


Autor tohoto vlákna
Steev03
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: stř 28. črc 2010 12:49:52
Reputace: 0

Re: Lišta bez ikony menu

Příspěvek od Steev03 » ned 16. led 2011 12:39:16

Jj je to ADW Launcher,pres ten ADW Launcher to nefunguje a když si vytvořim toho zástupce tak tam nikde nemlžu najit tu ikonu meu,nevíš kde přesně ji hledat?


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Lišta bez ikony menu

Příspěvek od ramon.dexter » ned 16. led 2011 12:46:26

Steeve, ADW restartuj, pak ti ta ikona půjde změnit normálním postupem.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Steev03
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: stř 28. črc 2010 12:49:52
Reputace: 0

Re: Lišta bez ikony menu

Příspěvek od Steev03 » ned 16. led 2011 12:49:22

ADW sem restartoval,jak jí mám teda změnit?

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: Lišta bez ikony menu

Příspěvek od vaclav » ned 16. led 2011 12:52:48

Co mas za verzi ADW? Ted jsem si to zkousel nainstalovat. Kdyz tam na tom podrzim prst tak mi to normalne nabidne EDIT.

Kdyz zmacknes MENU a das "pridat" -> vyberes "Launcher actions", tak tam nemas "Open/close app drawer"?

Jestli jo, tak to pak z plochy presun na ten dock.
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #


Autor tohoto vlákna
Steev03
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: stř 28. črc 2010 12:49:52
Reputace: 0

Re: Lišta bez ikony menu

Příspěvek od Steev03 » ned 16. led 2011 12:54:45

Dík už mi to jde
Naposledy upravil(a) Steev03 dne ned 16. led 2011 12:56:33, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host