PokecUbrání položek v menu

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Hamry
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: úte 21. dub 2009 12:01:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Hongmi
Rom: FunTouch
Kontaktovat uživatele:

Ubrání položek v menu

Příspěvek od Hamry » čtv 21. kvě 2009 9:05:23

Ahoj všichni, je možnost nějakého ubrání, či rozdělení položek v hlavní (výsuvné) nabídce? čím více aplikací, tím větší chaos v tom je. Díky za info


.
Pomohli jsme Vám? Podpořte nás... Obrázek nebo ZUNO ČR
SE xperia NEO V - root, unlock BL, kernel Alliance v1.5, ROM: SK-CZ xperia team EDT2
CUBE u30GT mini white - root, 900supersport JB 1.05, RAM 2GB


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od d750 » čtv 21. kvě 2009 9:25:08


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Hamry
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: úte 21. dub 2009 12:01:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Hongmi
Rom: FunTouch
Kontaktovat uživatele:

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od Hamry » čtv 21. kvě 2009 9:30:03

jj, díky, snad to pomůže.


Edit: no, tohle je samostatný program. Mě by se spíše hodilo, něco na složky přímo v tom menu. Jo,další věc, rozděluje si to samo, nemáš v podstatě skoro žádnou možnost svého rozdělení. Bohužel

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od d750 » čtv 21. kvě 2009 10:30:37

Mužeš si udelat složky na ploše a app logicky roztřidit.

Uživatelský avatar

VeruSKa
Robot
Příspěvky: 854
Registrován: čtv 30. dub 2009 7:41:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia E Dual
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od VeruSKa » čtv 21. kvě 2009 11:05:33

možná jsem něco blbě pochopila, ale jak pomůžou složky na ploše uspořádat menu??
T-mobileG1 White; RooT umřel, ať žije Sony Xperia E Dual Champagne
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co to je? Žabička s rootovskými právy ;o)



Pepik
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pát 13. úno 2009 16:16:07
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od Pepik » čtv 21. kvě 2009 11:27:57

Hlavni vysuvne menu neupravis, kolega myslel utvorit si na plose slozky dle zarazeni aplikaci, napr. Multimedia, Systemove app, apod. A do nich si dle zarazeni pretahat z menu zastupce aplikaci...
Bývalý uživatel Windows mobile, nyní G1 white T-Mobile

Uživatelský avatar

VeruSKa
Robot
Příspěvky: 854
Registrován: čtv 30. dub 2009 7:41:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia E Dual
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od VeruSKa » čtv 21. kvě 2009 11:32:08

já tuším že to tak myslel...
takže prostě v menu bude furt takovej maglajs...jediný, co se dá udělat je vše potřebný vystrkat na plochu (případně do složek na plochu) a menu jako takové ignorovat :D
T-mobileG1 White; RooT umřel, ať žije Sony Xperia E Dual Champagne
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co to je? Žabička s rootovskými právy ;o)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Hamry
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: úte 21. dub 2009 12:01:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Hongmi
Rom: FunTouch
Kontaktovat uživatele:

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od Hamry » čtv 21. kvě 2009 11:50:07

To je škoda. Raději bych si udělal pořádek v menu, než přidávat položky na plochu.
Dík
.
Pomohli jsme Vám? Podpořte nás... Obrázek nebo ZUNO ČR
SE xperia NEO V - root, unlock BL, kernel Alliance v1.5, ROM: SK-CZ xperia team EDT2
CUBE u30GT mini white - root, 900supersport JB 1.05, RAM 2GB

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od d750 » čtv 21. kvě 2009 11:51:12

Menu lze ještě filtrovat hw klávesnici.

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od d750 » čtv 21. kvě 2009 13:38:20

Zrovna mě napadlo nedávat ikonky do složek ale místo toho použít widget Launcher Dock. Lze mít libované množství widgetu a lze je i pojmenovat třeba hry, systém, kancelář. Do každého se vejde 8 app. Malá ukázka jak to vypadá.

Obrázek


Pepik
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pát 13. úno 2009 16:16:07
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od Pepik » čtv 21. kvě 2009 14:40:26

Docela pekne a funkcni, skoda jen, ze do docku nejdou dat treba blibene kontakty s fotem...
Bývalý uživatel Windows mobile, nyní G1 white T-Mobile

Uživatelský avatar

Libor52
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 14. úno 2009 12:06:57
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od Libor52 » čtv 21. kvě 2009 15:25:00

Ty můžeš dát na plochu přímo. Podržíš prst na ploše, objeví se Přidat na plochu a pokračuješ - Klávesové zkratky - Kontakt a vybereš si jaký chceš a máš ho na ploše. Když u něho máš fotku tak i s fotkou.
G1 - White - černá klávesnice, 1.6 No root, T-mobile, Internet Premium, ( 16.2.2009 )


Pepik
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pát 13. úno 2009 16:16:07
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od Pepik » čtv 21. kvě 2009 16:01:40

ja vím, mam takto udelane, jen to zabira vic mista. je mi jasny, ze je muzu dat i do nejake slozky, ale v docku by to vypadalo efektneji...
Bývalý uživatel Windows mobile, nyní G1 white T-Mobile

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od d750 » sob 23. kvě 2009 5:40:19

Jen bych chtěl ještě dodat, že dnes vyšla nova verze Launcher Dock která umožňuje vkládaní kontaktu.


icicles
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: sob 09. kvě 2009 21:03:17
Reputace: 0
Bydliště: Litoměřice
Kontaktovat uživatele:

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od icicles » sob 23. kvě 2009 10:05:19

Má někdo zkušenosti s widgetop,než začnu experimentovat

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od d750 » sob 23. kvě 2009 10:24:22

Zkoušel se ten widgetop už před 2 měsíci. Moc užitečný mi to nepřišlo, sou to totiž widgety na www strace. To znamená musel by si mít otevřený prohlížeč neustále aby to mělo nějaký smysl.


icicles
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: sob 09. kvě 2009 21:03:17
Reputace: 0
Bydliště: Litoměřice
Kontaktovat uživatele:

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od icicles » sob 23. kvě 2009 18:23:33

Jak dostanu ten launcer dock stále ukazuje to samé omlouváme se bla bla bla a nic

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od d750 » sob 23. kvě 2009 18:38:34

Jak jako dostat je na marketu zdarma ke stažení. Po případě jestli si ho nainstaloval tak přidrž prst na ploše a přidej ho jako widget.


Pepik
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pát 13. úno 2009 16:16:07
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od Pepik » pon 25. kvě 2009 12:48:05

d750 píše:Jen bych chtěl ještě dodat, že dnes vyšla nova verze Launcher Dock která umožňuje vkládaní kontaktu.
bezva, ted jsem spokojeny
Bývalý uživatel Windows mobile, nyní G1 white T-Mobile


icicles
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: sob 09. kvě 2009 21:03:17
Reputace: 0
Bydliště: Litoměřice
Kontaktovat uživatele:

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od icicles » pon 25. kvě 2009 12:57:23

Dík za radu teprve po třetím restartu mi konečně naskočil na plochu takže super super

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ubrání položek v menu

Příspěvek od d750 » pon 25. kvě 2009 14:14:09

To bude tím, že sis pravděpodobně zapomněl přečíst, že máš nejdřív odinstalovat ten starý a pak dát nový widget.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti