Pokecmms na DHD

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
zabra
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 30. led 2011 9:40:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Bydliště: Hodonín

mms na DHD

Příspěvek od zabra » ned 30. led 2011 9:44:20

Ahojte androidi....mám prosbičku....mám nové HTC Desire HD ale nevím proč mi nejdou odesílat mms....vrací se mi nazpět a mám je v mobilu jako neodeslané....poradíte? Děkuji Zábra :help:




Uživatelský avatar

DenyKr
Robot
Příspěvky: 767
Registrován: úte 05. říj 2010 10:50:58
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: mms na DHD

Příspěvek od DenyKr » ned 30. led 2011 9:45:36

máš vůbec v nastavení nastaven přístupový bod pro mms od operátora?


Autor tohoto vlákna
zabra
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 30. led 2011 9:40:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Bydliště: Hodonín

Re: mms na DHD

Příspěvek od zabra » ned 30. led 2011 9:53:31

Vše nastaveno jak má být....mám O2 a v tomhle problém není..... :cry:


Autor tohoto vlákna
zabra
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 30. led 2011 9:40:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Bydliště: Hodonín

Re: mms na DHD

Příspěvek od zabra » ned 30. led 2011 10:01:27

Jo a dojdemi to jako prezentace...mám pocit že to buď neodešlu správně a nebo to něco blokuje...jsem nováček tak zřejmě bude chyba někde u mne....nastavení jsem kontroloval podle nastavení u O2 a mám to dobře.... :roll:

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: mms na DHD

Příspěvek od Krokodyl » ned 30. led 2011 11:38:15

Probíráno již mnohokrát .. podívej se do nastavení přísupového bodu Internet O2 a poslední položka Typ názvu APN, na 99% je tam hodnota default. Přepiš na default,supl a vše pojede.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT



Autor tohoto vlákna
zabra
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 30. led 2011 9:40:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Bydliště: Hodonín

Re: mms na DHD

Příspěvek od zabra » ned 30. led 2011 14:38:10

Tak jsem to udělal....nebyl tam default ale udělal jsem to jak jsi tady napsal....po odeslání mi to napsalo že nejde odeslat protože se vyskytla periodická chyby sítě....tak už nevím... :cry:


Autor tohoto vlákna
zabra
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 30. led 2011 9:40:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Bydliště: Hodonín

Re: mms na DHD

Příspěvek od zabra » ned 30. led 2011 15:07:19

Takže generická chyba nejde odeslat mms....

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: mms na DHD

Příspěvek od Krokodyl » ned 30. led 2011 16:21:50

Právě tato chyba detekuje špatně nastavení bodů .. http://androidforum.cz/post152438.html a vyřešilo to právě to nastavení jak jsem psal. Tak nevím
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: mms na DHD

Příspěvek od Matrix » stř 23. úno 2011 8:02:26

Ať nezakládám nové téma... Když někomu odešlu MMS s fotkou a z důvodu kompatibility nastavím maximální velikost MMS na 100 kB, ta fotka je tak šíleně překompromovaná a čtverečkovaná, že se nedá ani poznat osoba na fotce. Při poslání jedné fotky mi ji to upraví na 56 kB, což mě u předchozího telefonu (SE C905) dělalo luxusně kvalitní fotky 640×480. Netušíte někde kde by mohla být chyba ?

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host