obojí má svoje pro i proti a nedá se to takhle soudit... sám bych řekl, že Android je určen spíš technicky nadanějším lidem.. alespoň zatim

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór
Příspěvek od M.I.R. » pát 19. čer 2009 15:20:00
Příspěvek od ge0rge » ned 21. čer 2009 17:32:18
Příspěvek od mak » ned 21. čer 2009 18:15:09
d750 píše:Taky sleduju Palm pre možná příští rok bych na to přešel.
Příspěvek od ge0rge » ned 21. čer 2009 19:27:12
Příspěvek od mak » pon 22. čer 2009 1:18:38
Slot se jim tam proste nevesel, ten bude v tom TREO LIKE provedeni , PRE je fakt strasne titerne a hlevne tenke, takze celkem chapu, ze meli problem tam ctecku dat, ale souhlasim je to skoda.ge0rge píše:vsimli jste si, ze podobne jako iphone ani palm pre nema slot na rozsirujici pametove karty ? skoda ... druhy maly nedostatek, ten prvni je, ze za systemem stoji jedina firma a je close source takze se asi nijak vyznnamne nerozsiri a krome palmu ho nikdo jiny nenasadi.
kazda platforma je plna nedostatku, plne kompromisu je pouze nase rozhodnuti pro jednu z nich
Příspěvek od Furret » pon 22. čer 2009 9:06:08
Tenké? Mluvíme všichni o tom samém (tlustém) palmu pre?mak píše: Slot se jim tam proste nevesel, ten bude v tom TREO LIKE provedeni , PRE je fakt strasne titerne a hlevne tenke, takze celkem chapu, ze meli problem tam ctecku dat, ale souhlasim je to skoda.
Příspěvek od michpo » pon 22. čer 2009 12:57:23
Příspěvek od ramon.dexter » pon 22. čer 2009 14:47:35
Příspěvek od Návštěvník » pon 22. čer 2009 14:51:24
Příspěvek od mak » pon 22. čer 2009 16:41:29
michpo píše:Tech 17mm neni tenky telefon a ctecka nezabere skoro nic, je to asi jako 2 microSDHC karty na sobe.
Me se ostatne ani ten design palmu pre nelibi, ta vysouvaci klavesnice je sice sikovna, ale proc to ma dole to vyviseni? Dyt to vypada jako suplik![]()
No a pak v tom OS ty zaoblene rohy horni listy a uplne dole obrazovky vlevo a vpravo, to vypada hodne divne, proc to nemohli nechat tak jako to maji vsechny ostatni telefony rovny? WM, Android i iPhone to maji normalni, jen pre musi necim vybocovat a vybrali si teda hodne blbe misto na vyboceni
Příspěvek od mak » pon 22. čer 2009 16:43:47
hlavne by konecne mohli udelat poradnej kalendar a todo ... nechapu proc mi kalendar neukazuje narozeniny lidi u kterjech mam v kontaktech uvedeno datum narozeni, nechapu proc ... ne to nema cenu, od zacatku jeste pred koupi G1 jsem vedel, ze chci otestit palm pre a tak se uvidi, davam mu sanci, byt ne tak velkou jak jsem puvodne doufal, urcite tam bude obdobny problem s vydrzi jako u g1 ...Návštěvník píše:Nebyl bych az tak nemistne kriticky, chapu ze suplik a zaoblene rohy mohou nekoho iritovat ale jde o hodne subjektivni veci, ktere na funkci zivocichare nemaji vliv. Od Palmu Pre se Android ma sanci v mnohem inspirovat, tajne doufam ze se google zhledne v Palm Syndicate a zavede obdobu nastrojove listy a karet ... to jsou veci ktere ma palm promyslenejsi, a stoji za prevzeti.
Příspěvek od michpo » pon 22. čer 2009 22:21:46
Příspěvek od Yamanouchi » úte 23. čer 2009 10:27:40
Příspěvek od vlk » úte 23. čer 2009 13:05:00
Příspěvek od mak » úte 23. čer 2009 13:38:19
No G1 je obcas fakt lina, problem je, ze ne vzy stejne, nekdy to jde a nekdy je to peklo.Yamanouchi píše:
Příspěvek od Yamanouchi » pon 29. čer 2009 8:05:23
Kód: Vybrat vše
http://www.myunspace.com/?d=76CED4B01
Příspěvek od DeToX » pon 29. čer 2009 8:19:08
Příspěvek od roggi » pát 17. črc 2009 11:26:06
řekni mi jak budeš za chůze používat multi-touch? to ho budeč držet nohou nebo si zlámeš prsty? a jestli to má bejt výhoda tak tě asi zklamu ale multitouch se dá dát i do g1.Yamanouchi píše:Budu černá ovce tohoto fóra, být na mě, beru iPhone. Proč? Design, tvrzené sklo, nikde nevrže, líbivější GUI, multitouch. G1 je pro mě prostě hnusný rozviklaný mobil s bradkou a nic mě nepřesvědčí, že se tam dá dohrát jiná ROMka od Haykura, JF, Dudeho. Chci mobil používat a ne s tím furt flashovat. Nikde není jistota, že se později vyflákne podpora ze strany operátora. Zatím přemýšlím mezi iPhonem (pokud se ukáže v červnu novější, budu rád) a Samsung i7500 (tady se obávám, jestli se S nevyflákne na Donut).
Příspěvek od MIZ » pát 17. črc 2009 13:26:02
Příspěvek od ramon.dexter » sob 18. črc 2009 9:42:47
Příspěvek od Yamanouchi » sob 18. črc 2009 12:57:51
No přeci jednoduše, co je na tom složitého? Jednou rukou držet mobil a druhou prsty dělat gesta, to samé platí u Hera. Multitouch na G1 není povedený, dále je nutné udělat root = jailbreak u iPhone, takže to vyjde nastejno a jak jsem psal, roota nebo jailbreak dělat nechci. Chci prostě tovární nastavení.roggi píše:řekni mi jak budeš za chůze používat multi-touch? to ho budeč držet nohou nebo si zlámeš prsty? a jestli to má bejt výhoda tak tě asi zklamu ale multitouch se dá dát i do g1.
Příspěvek od Jaros.mil » sob 25. črc 2009 10:21:30
Příspěvek od VeruSKa » sob 25. črc 2009 10:40:10
Můžeš to prosím konkretizovat??? Hlavně tu polovinu věcí které se od něj veřejně čekali a které G1 neumí? Jen by mě to zajímalo, protože to, co jsem si o G1 načetla já, tak splňuje na víc než 100%Jaros.mil píše: Proto sem zvolil G1 a udělal jsem dobře. Telefon mě sice zklamal v tolika věcech které sem od něj očekával, ale zárověň ve mě probudil hravého ducha. Je sice trošku pomalý, připadám si podvedený když teď vidím Hero a jsem zklamaný protože telefon neumí polovinu věcí které se od něj veřejně čekali. Ale jsem rád že ho mám a až budu příště vybírat telefon bude to oříšek protože bude muset mít Android.
Příspěvek od MrPedro » sob 25. črc 2009 11:18:21
Příspěvek od ge0rge » sob 25. črc 2009 11:28:14
Příspěvek od M.I.R. » sob 25. črc 2009 11:37:52
Příspěvek od DeToX » sob 25. črc 2009 11:44:21
Příspěvek od Jaros.mil » sob 25. črc 2009 11:45:50
Jednak to co uvadí nademnou, BT a Wifi.... ale myslel jsem i věci, které se nepřímo psali ale komunitou kolem Googlu se očekávali, třeba ne hned ale časem. Proč má každý ublbaný sonyericsson možnost přímo komunikovat s Bolggerem a G1 ne? nebo RSS, ano jsou nějaké možnosti ale přímé napojení na Reader od Googlu prostě není, Dokumenty, no tak to je kapitola sama pro sebe. Vemte si jen jak dlouho trvalo než někdo zprovoznil kvalitní ICQ a dalo by se polemizovat jestli ty co jsou dnes dostupné jsou kvalitní. Náš market? to je taky kapitola....Číst pdf v základu umí každé lepší LG ale G1?Můžeš to prosím konkretizovat??? Hlavně tu polovinu věcí které se od něj veřejně čekali a které G1 neumí? Jen by mě to zajímalo, protože to, co jsem si o G1 načetla já, tak splňuje na víc než 100%
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)