PokecProdleva u hovoru

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
michpo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Kontaktovat uživatele:

Prodleva u hovoru

Příspěvek od michpo » pon 01. čer 2009 15:17:44

Caute, chtel jsem se zeptat jak je to u Androida s prodlevou u hovoru. Momentalne mam telefon s WM a tam kdyz me nekdo vola, tak telefon zacne zvonit pozdeji nez bezny mobil. Zkousel jsem si na svuj telefon zavolat z N6300 a telefon me zazvonil az kdyz jsem ve sluchatku slysel 2-3 zazvoneni, takze pokud me nekdo jen jednou prozvoni, tak to neslysim, jen mam na dislpleji neprijaty hovor. Dale kdyz me nekdo vola a po treba 10ti vyzvanenich to zrusi, tak WM na to ukonceni zareaguji dost pozde, prestanou zvonit az po asi 2 zazvoneni.
Pokud hovor ukoncim tak WM standartne ceka jeste 3s a pak to ukonci, coz nekdy vede k "nacnuti" dalsi pulminuty. Jde to sice v registrech prenastavit a vypnout to, ale uz to neni standartni postup.

Zajimalo by me tedy jak se v tomto chova Android. Zkousel jste to nekdo? Mohl bych nekoho poprosit aby to vyzkousel?
Predem diky moc za odpovedi.
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

martin555
Nové Androidě

Re: Prodleva u hovoru

Příspěvek od martin555 » pon 01. čer 2009 15:22:49

Bude to podobný, při příchozím hovoru telefon začne vibrovat a až tak po dvou vteřinách ,možná po třech se rozsvítí a začne hrát.Při ukončení hovoru nevím jak mu to trvá, to jsem nezkoušel.

M.I.R.
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Příspěvek od M.I.R. » pon 01. čer 2009 17:26:23

Tak už jsem tady taky jednou zjišťoval jak to je s příchozím hovorem. Fakt mi vadí, že telefon nejdřív jen vibruje a nerozsvítí display a až pak se ozve a dispaly rozsvítí... Jo, ty vibrace že jedou předem a né už rovnou s hubdou, to beru, to mi tak neva, ale že nevidim kdo mi volá, když mám telefon na stole a musim počkat...

d750
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Příspěvek od d750 » pon 01. čer 2009 17:30:08

Já si myslím, že to dělá prodleva, než telefon načte a začne přehrávat vyzvánění cca 2s holt je to šnek.

manik.luke
Androiďák!

Příspěvek od manik.luke » pon 01. čer 2009 17:45:45

nj dělá to jen u mp3, když mam nejaky zvoneni co neni na karte tak do zvoni hned, možna by to chtělo rychlejši kartu :-D

d750
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Příspěvek od d750 » pon 01. čer 2009 17:51:42

Pokud máš root nakopíruj si vyzvánění ve vnitřní paměti telefonu. Pak by to mělo jet jak blesk.

Petr22

Příspěvek od Petr22 » pon 01. čer 2009 19:35:48

Koupil jsem Sandisk 8GB ultra sdhc a jako vyzvánění mám MP3. Telefon vyzvání prakticky okamžitě a také ukončení hovoru je bleskové.

M.I.R.
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Příspěvek od M.I.R. » pon 01. čer 2009 21:28:25

áha :) tak to mě nenapadlo, že to je timhle :) to vysvětluje tu prodlevu u zvonění :) mám tu 2GB kartu co byla dodávaná od T-Mobilu :) když to pustim přímo z přístroje, tak to je o něco málo rychlejší, ale fakt minimálně :) nějaká ta prodleva tam je stejně ;)
každopádně furt tady zůstává to, že se display rozsvěcí relativně pozdě...

Autor tohoto vlákna
michpo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michpo » úte 02. čer 2009 0:28:48

Diky za odpovedi. U WM je to fakt horsi, tam i ty vibrace zacnou pozdeji, takze to ze me nekdo vola zjistim vzdy se zpozdenim 2-3 zazvoneni.
Jestli to tady alespon zacne vibrovat, tak lepsi nez nic. No a pokud to je otazka rychlosti karty, tak se to da resit, tim padem je na tom Android relativne dobre. Rozhodne lepe nez WM :)
Navic je tu sance ze se to s novou verzi zlespi, ale u WM je toto uz x let porad stejne...
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Odpovědět

Zpět na „Pokec“