Zacinam uvazovat nad tym ako to poriesit. S povahy mojej prace totizto potrebujem obcas mat k dispozicii slusny vykon (co spominany notebook ako tak ma) zvysok casu mi staci vykon ala "pisaci stroj" (net, muzika, editacia dokumentov a obrazkov obcas film). Moje uvahy sa poberaju smerom ze vykonny stroj mat na jednom mieste a v pripade potreby jeho kapacit (GIS a CAD) sa k nemu pripajat na dialku.
Rozhodujem sa ze cim sa pripajat, netbook, tablet , smartphone ???
Ide o to ze cena tychto zariadeni vzhladom na vykon mi pripada zatial premrstena (hlavne tablety) a mobilom by som mal aspon 2 v 1.
Otazka je ci existuje zo sucasnych, alebo v najblizsie dobe pripravovanych mobilov telefon na ktory by som mohol pripoji velky monitor, klavesnicu a mys(ak to vobec ide). A vedel by som sa cez sluzby ako logmein, teamviewer a pod. pripojit na vzdialeny pocitac a plnohodnotne pracovat na nom (predpokladam kvalitne pripojenie).
Ono vlastne otazok je viac.
a) ktory telefon ?
b) ako pripojit periferie (vratane mysi)
c) ktory zo sw na vzdialenu pracu je najpouzitelnejsi
Alebo vlastne ci take nieco v pouzitelnej verzii vobec uz existuje, alebo predbieham dobu ? Videl som koncept motoroly (?) s dokovacou stanicou, ale ta je vraj drahsia ako telefon

Vdaka vopred za rady a nazory