Tento web jsme založili s kamarádem, zatím se nachází ve formě 80procentního dokončení. Mobilecore.cz se měl nejprve zaměřit na Android/Iphone hry, avšak nyní jsem na cestě stát se budoucím redaktorem na www.SvetAndroida.cz , kde se budu převážně tomuto tématu věnovat a proto jsem musel změnit problematiku mého webu.
S největší pravděpodobností se bude MobileCore.cz zabývat hardwarem Smartphonů, od procesorů, technologií, nejnovějších Custom Romek(samozřejmě i starších) až po různé návody na root apod. Pokud by jste však měli nějakou jinou myšlenku, která by se také týkala Smarphonů nebo obdobnou jako já + nějaké to obohacení, vašich názorů si budu cenit a budu rád, když se ozvete.
Tato spolupráce by ze startu byla bohužel nebyla financována, avšak musím podotknout, že kdyby se web tzv. "chytil" a podařilo se získávat pravidelný příjem z reklam, mohl by se z koníčka(psaní článků) stát zajímavý přivýdělek. To už ale přebíhám do budoucna.
Pokud by jste teda měli zájem/myšlenku/názor a chtěli se stát součástí, tak mě prosím kontaktuje buď na icq: 456 509 594, nebo na skypu, nick: peernikk a nebo na e-mailu: mobilecore@seznam.cz
Díky za čas strávený čtením mého příspěvku a věřím, že se někdo ozve

Jirka