PokecJsem sám komu běhá mráz po zádech?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
s0uky
Čestný Androiďák
Typ mobilu / ROM: dotykac
Twitter: s0uky

Jsem sám komu běhá mráz po zádech?

Příspěvek od s0uky » úte 23. zář 2008 22:15:30

Už u prvních zmínek o tomhle OS jsem si říkal, že to bude nějaký šméčko...ale teď se nemůžu dočkat až to vyjde!!!
Nyní mám 2 phony, N95 8GB - ten telefon je super, nevyměním za nic na světě, Symbian je Symbian. Pak mam HTC TyTN II, kterej pujde z domu, páč ho zašlápne Android v zařízení HTC Dream :D Lidi já se tak těším a doufám, že se tohle forum rozjede!!!! Android 4eva!
"6 hvězd září, 5 rychlostí řadí, 4 gumy sviští, 3 diferenciály pracují, 2 litry křičí, 1 turbo tlačí..."
To je to co dělá ze Subaru all-wheel-drive.

Supík
Admin - kdysi hodnej
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Kontaktovat uživatele:

Re: Jsem sám komu běhá mráz po zádech?

Příspěvek od Supík » úte 23. zář 2008 22:35:51

s0uky píše:Už u prvních zmínek o tomhle OS jsem si říkal, že to bude nějaký šméčko...ale teď se nemůžu dočkat až to vyjde!!!
Nyní mám 2 phony, N95 8GB - ten telefon je super, nevyměním za nic na světě, Symbian je Symbian. Pak mam HTC TyTN II, kterej pujde z domu, páč ho zašlápne Android v zařízení HTC Dream :D Lidi já se tak těším a doufám, že se tohle forum rozjede!!!! Android 4eva!
s0uky s0uky :) jsme na tom obdobně. Android vnáší do "chytrých" telefonů příjemný nový vítr. Hlavně je to otevřený a relativně svobodný OS. :) V každém případě HTC Dream je jen první HW v doufejme dlouhé řadě mobilků. ;)
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík

Autor tohoto vlákna
s0uky
Čestný Androiďák

Příspěvek od s0uky » stř 24. zář 2008 6:42:04

JJ, vim o tom, ale i kdyz je HTC Dream prvni HW, tak produkty HTC se mi velice libi a strasne rad vymenim TyTNa II za tohle zarizeni. Ne ze by byl TyTN II az tak spatnej, ale proste mi v urcitych vecech vadi. Takze Dream + Android sup k nam na trh. Jen jsem zvedavej, jestli to bude opravdu za ty samy penize jak slibujou. 8-)
"6 hvězd září, 5 rychlostí řadí, 4 gumy sviští, 3 diferenciály pracují, 2 litry křičí, 1 turbo tlačí..."

Supík
Admin - kdysi hodnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Supík » stř 24. zář 2008 9:34:29

s0uky píše:JJ, vim o tom, ale i kdyz je HTC Dream prvni HW, tak produkty HTC se mi velice libi a strasne rad vymenim TyTNa II za tohle zarizeni. Ne ze by byl TyTN II az tak spatnej, ale proste mi v urcitych vecech vadi. Takze Dream + Android sup k nam na trh. Jen jsem zvedavej, jestli to bude opravdu za ty samy penize jak slibujou. 8-)
TyTN II je opravdu dobrý telefon. To jsem zvědavý až si Android phone někdy pořídíš co na tu změnu budeš říkat :) :lol:
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík

Autor tohoto vlákna
s0uky
Čestný Androiďák

Příspěvek od s0uky » čtv 25. zář 2008 7:56:10

Sup píše:TyTN II je opravdu dobrý telefon. To jsem zvědavý až si Android phone někdy pořídíš co na tu změnu budeš říkat :) :lol:
Spatnej phone to neni, ale v urcity vecech me ty WM 6 proste stvou...a druhou veci, ktera me vytaci je rychlost toho phonu, mozna jsem narocnej uzivatel zvyklej na sviznejsi Symbian, ale HTC TyTN II je proste pomalej i na to, ze ma 400MHz procak. :?

ronny
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: iOS

Příspěvek od ronny » pon 20. říj 2008 8:38:32

Sup píše:Hlavně je to otevřený a relativně svobodný OS. :)
no s tim otevrenim nevim nevim.. zdrojovy kod primo androidu jsem nenasel :-/
T-Mobile G1 [White]

Supík
Admin - kdysi hodnej
Kontaktovat uživatele:

Re: Jsem sám komu běhá mráz po zádech? zdrojový kód Androida

Příspěvek od Supík » pon 20. říj 2008 11:06:23

ronny píše:
Sup píše:Hlavně je to otevřený a relativně svobodný OS. :)
no s tim otevrenim nevim nevim.. zdrojovy kod primo androidu jsem nenasel :-/
jestli se nepletu tak zdrojový kód Androida je tady http://code.google.com/p/android/downloads/list

ronny
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: iOS

Příspěvek od ronny » úte 21. říj 2008 17:41:32

Sup píše:jestli se nepletu tak zdrojový kód Androida je tady http://code.google.com/p/android/downloads/list
nene.. to je pro developery aplikaci .. source code je od dnesniho dne na http://source.android.com/
T-Mobile G1 [White]

Supík
Admin - kdysi hodnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Supík » úte 21. říj 2008 18:19:08

ronny píše:
nene.. to je pro developery aplikaci .. source code je od dnesniho dne na http://source.android.com/
Diky za odkaz! :yes: Doufam ze se tam nenajdou nejaky "bratrskosledovaci" switche :)

srakyi

Příspěvek od srakyi » úte 21. říj 2008 21:40:40

Tak co, uz jste nekdo zkousel buildovat ze zdrojaku? :)

.. ale je supr ze OHAci dodrzeli slovo, to celkem myslim vzalo vitr z plachet vsem kritikum.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“