Ahoj,
ač je to úplně mimo android, tak mám pocit, že je tady hromada zkušených uživatelů, která mě odkáže někam, kde mi poradí. Kámoš si koupil Toshibu Journ.E Touch za velmi dobré peníze. Zařízení běží na Windows CE 6 a je na tom nějaká toshibácká grafická nástvba. Dá se to nějak kilnout? Jde mi o to, aby to běželo na čistejch CE. V současnosti je totiž problém i v prostém nainstalování aplikace. Protože, to prostě nejde

Je odkázanej pouze na nějakou obdobu naše androiďáckého Marketu, kde je co jsem tak koukal sotva kolem stovky aplikací

Je to fakt zlý. Kupoval to s tím, že mám diagnostickej software na auta, kterej běží na WinCE, ale teĎ je úplně bezradnej, protože s tím zařízením se nedá dělat vůbec nic. A to není nadsázka. Je tam Explorer, Opera, prohlížeč fotek a video přehrávač. Přístup na Flicker a tím to tak hasne. V nastavení je možnost hnout s časem a zkalibrovat obrazovku a tím to hasne. Jsem překvapenej, že něco takovýho vůbec Toshiba vypustila.
Zkoušel jsem hledat nějaké alternativní romky či firmwary, ale nikam jsem se nedostal