PokecPoistenie telefonu ANO/NIE

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
delarock
Robot
Kontaktovat uživatele:

Poistenie telefonu ANO/NIE

Příspěvek od delarock » pát 20. kvě 2011 17:49:41

Cawte,idem prave kupit galaxy s II a objavil som ju sice drahsie ale v datarte(nie eshop)
Zaujala ma moznost poistenia telefonu s predlzenim zaruky na tri roky(co je nepodstatne lebo neverim ze tri roky ho budem mat)
Poistenie sa tyka vsetkeho padu,nahodneho poskodenia kradeze straty atd atd proste vsetkeho.cena je 70 euro
Isli by ste do toho ?

Niesom typ co straca telefony ale cert nikdy nespi ( na treningu,v posilovni v robote atd)
Chcel by som si ho nechat rok a pol az dva
Android: M.Milestone - Nexus One - Galaxy S - Desire HD - Galaxy s II - Galaxy Nexus Palm Pre, Xperia X1, motorola V3, motorola V8, Iphone 2g, iphone 3G, iphone 4,

mordino
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Poistenie telefonu ANO/NIE

Příspěvek od mordino » pát 20. kvě 2011 19:24:55

Ja bych do toho u pristroje v teto cenove kategorii klidne sel ;) Prodlouzi se zaruka a podle me to usnadni i nasledny dalsi prodej + pojisteni uz vyse zminenych rizik.

Kubkolienka
Robot
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S

Příspěvek od Kubkolienka » pát 20. kvě 2011 21:51:32

Po mojich skúsenostiach s poisťovňami by som im neveril ani nos medzi očami. Podľa mňa len ďalší spôsob ako ťahať z ľudí peniaze. To dokazovanie že si ho nehodil o zem alebo sám neukradol? Ale ak by to fungovalo tak viem ako mať nový mobil vždy keď chcem s prvotnou investíciou;-)
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

DenyKr
Robot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DenyKr » sob 21. kvě 2011 8:56:21

já bych do toho také nešel.. Případná "reklamace" by byla náročná a v konečném důsledku by ti možná pojištění ani neuznali.. Zároveň se mi nikdy u žádného telefonu, ač jsem míval vždy lepší kousky, nestalo, že by mi spadl a rozbil se, či že by mi jej někdo někdy ukradl.. A to jej mívám s sebou v posilovně, v práci na stole, či kdekoli jinde.. ;)

Autor tohoto vlákna
delarock
Robot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delarock » sob 21. kvě 2011 12:54:09

tak nejdem do toho tak ci tak,precital som si komplet podmienky malymi cislami, tak napriklad kradez z auta musi byt v kufry a musi to byt cez den ak v noci tak smola,a musi byt dokazatelne ze to bolo cez den,by ma zaujimalo ako to zistia.....

A hlavne to neisti proti strate co je ale pochopitelne lebo by boli take poistovacie podvody ze koniec
Android: M.Milestone - Nexus One - Galaxy S - Desire HD - Galaxy s II - Galaxy Nexus Palm Pre, Xperia X1, motorola V3, motorola V8, Iphone 2g, iphone 3G, iphone 4,

Jimmbo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Příspěvek od Jimmbo » ned 22. kvě 2011 10:45:12

No pochopitelný možná ale když ti ho ukradnou, tak jak dokážeš že ti ho ukradli a že jsi ho neztratil? Jednou jsem četl, že nějaká rodina měla pojištěný dům proti vichřici a že jim jednoho dne vichřice zničila střechu, tak se obrátili na pojišťovnu a ta po šetření řekla, že v dané oblasti to nebyla vichřice ale silný vítr, že do vichřice chybělo 5 km/h. Tak jim pojistku neuznali.

Autor tohoto vlákna
delarock
Robot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delarock » ned 22. kvě 2011 12:25:29

no ved prave preto :) poistovne su majstri v tomto ....

kiwibibo
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB-32GB
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB

Příspěvek od kiwibibo » ned 12. črc 2015 12:04:04

oživím túto tému.....chcem kúpiť zenfone 2...za 400€(mozno360€ )......v nay je poistenie proti kradezi, poskodeniu rozbytiu za 80€, tvrdi ze nie je problem, opravia alebo vratia plnu sumu, vraj chlap doniesol vlakom prejdeny mobil, a pohode mu dali peniaze. .....v datarte je to za 40€ ale maju tam len len model za 360€ a ten asi nebudem brat.......ide o to ci sa to naozaj oplati dat pomaly stvrtinu ceny, a potom mi uz pri nahodnom alebo umyselnom :D poskodeni nedaju nic :D nemate niekto realne skusenosti ako to funguje?

Mirda86
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S23
Tablet: Xiaomi Pad 5
Rom: stock

Příspěvek od Mirda86 » ned 12. črc 2015 12:18:37

G2 v Euronics (pojistovna cardiff nebo nejak tak) za 13k.Pojisteni stalo 1.5k.Po roce rozbitej display, prijelo PPL, vzalo si telefon, za 12 dni ho zpatky dovezlo zase PPL.Bez reci,papirovani a podobne.
Jinak maji tam takovou vetu "Výluky z pojištění : za poškození způsobené úmyslně anebo hrubou nedbalostí" .
Takze zalezi jak budes pripadnou nehodu formulovat.Kdyz reknes ze si nechal telefon na kolejich/pod kolem auta tak mas asi smolika.Pokud reknes ze ti telefon vypadnul z ruky na schodech nebo neco podobneho tak je to nahodile poskozeni a nemel by byt problem.Ale spis to fakt ber jak takovou vec pro klidne spani a ne pro vycuranost.
80 ecek se mi zda docela dost.Zkus mrknout u konkurence.Alza,Mall a podobne budou urcite levnejsi.

kiwibibo
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB-32GB
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB

Příspěvek od kiwibibo » ned 12. črc 2015 12:53:13

no praveze nie su...mall 112€, alza skoro 88€ :-/ nevedia co by za to pytali

Odpovědět

Zpět na „Pokec“