PokecObavy se naplnily, aneb chci honem prodat G1čku

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Lukas
Stálý androiďák

Obavy se naplnily, aneb chci honem prodat G1čku

Příspěvek od Lukas » pon 29. čer 2009 15:30:10

HTC oficiálně potvrdilo, že prostředí Sense NEBUDE pro stávající telefony, takže G1čkáři na něj můžem v klidu zapomenout (pokud někdo neudělá neof. build).. Už je to tady. Pomalu a jistě vyšachovávají stávající Android telefony z podpory pro nové vlastnosti.. Asi je čas fofrem prodam.

3miki3
Robot
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Obavy se naplnily, aneb chci honem prodat G1čku

Příspěvek od 3miki3 » pon 29. čer 2009 15:44:29

Nemyslím si. Jen prostě HTC chce prostředí sense jen pro své (100% své telefony)
Android je otevřený software a prostředí sense udělalo HTC. Když si lidi s prostředím sense nainstalují dxtop nebo něco podobného, tak budou mít stejné jako my. My máme systému blíž než oni. O žádné šachování se nejedná. G1čka na to má jen jí vymyslel t-mobile. O to de. Kdyby g1čku vymyslelo HTC tak už máme sense. Počkej však on to někdo vymyslí sám. Jen tak za mě : sense se mi nelíbí. Mám radši hero skin ale to jen pro to že jsou v něm příjemné barvy :). G1 je lepší než cokoliv jiného.

d750
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Příspěvek od d750 » pon 29. čer 2009 16:04:02

Já bych to neviděl tak černě jde hlavně o to, co s tím telefonem chceš dělat. Já například hodně času trávím v aplikacích. Na ploše vždy jen několik sekund.

patas
Androiďák!

Příspěvek od patas » pon 29. čer 2009 16:23:59

Myslím si, že pokud někdo bude chtít Sense, tak pokud nemá root, tak G1 rootne. Nějaká ROMka se určitě se Sense najde.
P.S. Já myslel, že titulek směřuje k problému s hardwarem (typicky rozvrzanost) a někomu se rozviklala G1 až moc. Ale to by už asi k prodeji nebylo ;)

Wexter
Droid
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wexter » pon 29. čer 2009 16:53:57

Takové obavy jen kvůli prostředí... jéééje .... navíc jsi asi zapoměl na XDA, kteří ho beztak vysekají z HERO a umísít do několika neoficiálních romek. Takže o tohle bych strach neměl.

cryingfreeman
Droid

Příspěvek od cryingfreeman » pon 29. čer 2009 17:15:35

tak je pochopitelne, že HTC si chce Sense oficialne nechat len pre mobily, ktoré bude predávať pod svojim menom..podobných upravených romiek výrobcov mobilov bude viac napr. Lenovo oPhone....android mobily u operatorov budú mať vždy v základe oficial android rom(cupkake, donut)..s rootom by ale nemal byť problem časom si tam dať čo človeku vyhovuje
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

pete.vlk
Stálý androiďák

Příspěvek od pete.vlk » pon 29. čer 2009 19:30:24

nejsem až takový závislák nebo nadšenec, přesto se mi prostředí od htc líbí natolik, že bych jej považoval za určitou evoluci, která mi nabídne něco nového a něco, co bych ctěl mít. ono již tak má g1 velmi dobré parametry až na výdrž baterie a rozměry. osobně nejspíš do nějakého takového zažízení půjdu, nejspíš to nebude hero, potřebuji hw klávu. prostě chci říct, že nejspíš nebudu hledat nové lepší parametry co se týkají výbavy jako takové, spíše budu hledat zařízení,které mi dodá větší luxus použití. nechci hledat romku,nechci nechci něco testovat. chci koupit, online sesynchronizovat a jít, tak jak je g1 zamýšlena. je stavěná na to,aby měl člověk vše hned online. nádstavbu uvítám. g1 taky prodám ve chvíli kdy představí něco menšího s hw klávou chycenou z obou stran, nejlépe něco na způsob e71 od nokie nebo teď nový od htc snap jen postavený na androidu. to jem oje představa zařízení. chápu, g1 se přímo vybízí k tuningu k obrazu vlastnímu. mě se ale do toho nechce a sence mi přijde více než úžasná.
Nokia 8800 Carbon Arte + T-Mobile G1 -už je pryč!
Nyní jedu na Apple iPhone 3GS.
Až budou vycházet aktualizace na Android tak často,aby systém nelagoval a byl něco k světu - vrátím se k této platformě zpět. Do té doby pápá :)

ge0rge
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ge0rge » pon 29. čer 2009 20:00:29

Lukas píše: Už je to tady.
natohle mam jedinou odpoved a vice se nad poplachem podobneho typu zdrzovat je snad jen ztratou casu ... open source.

na vysvetlenou tedy: zadna katastrofa nehrozi, co je nebo neni oficialni neni podstatne, podstatne je ze dokud bude zajem na g1 portovat software z jinych telefonu a nebudou tomu kladeny zadne brutalni hardware rozdily, bude to bezproblemove mozne (a nemusi to delat jen vyrobce).

Odpovědět

Zpět na „Pokec“