PokecMobil do 6000-pouzity,vyber

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
darkroom
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Elephone P10C

Mobil do 6000-pouzity,vyber

Příspěvek od darkroom » ned 12. čer 2011 12:46:47

Procetl jsem si forum a moc chytry nejsem,je toho moc najednou a tak se hodi rada,co pro me presne vybrat.
Moje dotykove LG uz dosluhuje a tak shanim neco noveho s androidem.Zkusenosti se systemem zadne nemam,takze na uzivani staci cisty zaklad.
Co musi mit je wifi,fotak a nataceni me nezajimaji,stejne tak jako nejaka vylepseni provadet take nebudu. Takze jen psani,volani,obcas internet pres wifinu,placeny net pouzivat nebudu,GPS offline. Radeji neco pouziteho ale kvalitniho. Lepe bazarovy kousek se super displeyem,na ktery se da koukat i na slunci. Hry me nezajimaji.
Takze shrnuto, mobil pro kazdodeni obycejne pouziti,nejlepe s nejaktualnejsim androidem,ktery se neseka,nerestartuje a funguje bez problemu a nepotrebuje zadne instalovani k normalnimu fungovani. Snad jsem se dobre vyjadril. cena je max 6000 at uz novy nebo i klidne pouzity.
Dekuji za rady a nezlobte se,ze otravuji ale vazne se mi z tech nazvu a rad mota hlava :oops:

bigt
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Mobil 2 / ROM: 7.0
Twitter: BigTcz
Tablet: Nvidia Shield K1
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobil do 6000-pouzity,vyber

Příspěvek od bigt » ned 12. čer 2011 13:04:16

No podle požadavků mi připadne, že android je ve vašem případě úplně zbytečný. Android je systém pro ty co se chtějí v telefonu rýpat, upravovat atd. Takže doporučil bych něco spíše ve stylu Nokie E52, C6, e72

Autor tohoto vlákna
darkroom
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Elephone P10C

Příspěvek od darkroom » ned 12. čer 2011 13:08:42

Tak nejake aplikace pouzivat urcite budu,doufam,ze me to i chytne,proto hledam neco prave s androidem. ;)
Jen nechci do nej porad neco ladovat abych si to vsechno uplne nepokazil.

Wexter
Droid
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wexter » ned 12. čer 2011 13:11:01

Do 6000 seženeš z druhé ruky i HTC Desire, který můžu vřele doporučit.

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » ned 12. čer 2011 13:14:32

bigt: no tak to ani náhodou, nesoudi podle fóra, to je naprosto nereprezentativní vzorek.

darkroom: zkusil bych Samsung Galaxy S, v bazaru určitě půjde kolem 6000 sehnat. Pro uživatele, který se v něm nechce hrabat je naprosto ideální. Telefony od htc, s cenou kolem 6k, mají totiž dost malou paměť, která by ti nemusela vyhovovat. Ale na druhou stranu, na tu navigaci by to stačit mohlo.
Takže:
Sony Ericsson X10
htc desire
Samsung Galaxy S

z levnějších:
LG Optimus One
ZTE Blade

Rozhodně ti nedoporučuju mobily s displejem menším než 3 palce - ovládání je nešikovný, na displej se nic nevejde a většinou to má naprosto mizernej hardware.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Kanek
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kanek » ned 12. čer 2011 13:20:01

Jeste bych sem asi pridal Motorolu Defy :)

bigt
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigt » ned 12. čer 2011 13:27:35

darkroom píše:Tak nejake aplikace pouzivat urcite budu,doufam,ze me to i chytne,proto hledam neco prave s androidem. ;)
Jen nechci do nej porad neco ladovat abych si to vsechno uplne nepokazil.
No a o to jde, po půl roce s Androidem můžu říct, že systém Googlu, který téměř nekontroluje aplikace na marketu (jen občas se kontroluje jestli nejsou spyware) => je jich tam spousta nanic a to i mezi placenými, je úplně k ničemu. Již několikrát jsem se setkal s aplikacemi, které mobil zpomalí, ždímou baterku tak, že člověku nevydrží ani den, díky datům na pozadí a způsobují crash systému s následnou nutností továrního nastavení. Pomalu začínám chápat, co lidi vidí na iOS od Applu, jejich přísná kontrola aplikací je k něčemu dobrá. Jakmile budou požitelné WinPhone7 (Microsoft aplikace též přísně kontroluje a mobily s WP7 jsou levné), tak Androidu udělám pápá...

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » ned 12. čer 2011 13:32:31

bigt: Jo to víš, když nečteš názory uživatelů a instaluješ co ti přijde pod ruku, není se čemu divit. Ačkoli mám android už přes dva roky a považuju se za pover usera, s žádnou z tebou zmíněných aplikací jsem se nesetkal. On bude tak trošku problém v uživateli, ačkoli to on sám nechce za žádnou cenu připustit...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

bigt
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigt » ned 12. čer 2011 13:42:22

Problém v uživateli? Dovol mi se zasmát. FreeSMS od českého autora mi zbořilo systém, to samé mVideoPlayer. Známé aplikace, se super komentáři a dělají tohle? To bohužel není na uživateli a to nemám ani root...

shedy
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nokia Lumia 620

Příspěvek od shedy » ned 12. čer 2011 17:44:46

Souhlasim s Desirem. Seženeš ho z šedýho dovozu za 5999,- nebo jestli chceš origo cz tak za 6500,-. Desire je jeden z nejprodávanějších mobilů s androidem. A myslim že oprávněně. A aktuální systém bude mít co nevidět. Pokud chceš pořád mít aktuální systém pořid si Nexus One nebo Nexus S (jsou dva oba stojí 7800,-).

OT: 2bigt: Souhlasím s ramonem. Chceš říct že když jednomu člověku padá aplikace tak že tísíc lidí co píšou dobry komenty,lžou?!Že když tobě padaj aplikace a tak je android nestabilní,padá a je špatnej?! Právě v tý svobodě a rozmanitosti je android úžasnej. Jestli ti padaj app tak to máš asi něákej problém s mobilem. Radši si kup Iphone a máš to vyřešený.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“