PokecProgramy pro sco nejlepší používání telefonu s Androidem

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
V-l-k
Nové Androidě

Programy pro sco nejlepší používání telefonu s Androidem

Příspěvek od V-l-k » čtv 16. čer 2011 23:22:05

Zdravím,
během pár dní se stanu šťastným majitelem Samsung Galaxy S2. Bude to můj první telefon s Androidem a rád bych věděl, jak nejlépe využít jeho potenciál.
Konkrétně mi jde o to, že nyní budu hodně jezdit a potřebuji mít u sebe neustále přehled o emailech, úkolech, kalendáři a podobně. A to bez ohledu na to, zda zadám úkol / odešlu email / zapíšu schůzku ze stolního PC, notebooku nebo telefonu.
Jaké by jste mi doporučili na PC používat programy a je to vůbec možné? Pokud už je na to nějaký článek, tak se omlouvám, ale evidentně jsem špatně hledal.
Nyní jsem na tom tak, že z pracovních důvodů budu muset používat tři emaily na různých doménách. Webmail na nich je bohužel tragický a nepoužitelný. A když pošlu poštu z Windows mail, tak ji mám jenom v tom PC. Uvažoval jsem o IMAP na emaily, ale co kalendář, kontakty a úkoly? Nutnosti používat Outlook z Office bych se rád vyhnul (pokud možno).

Děkuji
V-l-K

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Re: Programy pro sco nejlepší používání telefonu s Androidem

Příspěvek od Notouchme » pát 17. čer 2011 6:52:34

Kdo by se outlooku nevyhnul rad :D hle vsechno proste resi Gmail ;) synchronizace zalohy kontaktu SMS maily i ty ukoly proste vsechno :)
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

cenda
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2X
Rom: CM10 unofficial V30A

Re: Programy pro sco nejlepší používání telefonu s Androidem

Příspěvek od cenda » pát 17. čer 2011 9:37:37

Přesně tak, kde je to možný používat služby googlu: kalendář, úkoly, synchronizace kontaktů, gmail...
V pc pak nejlépe přes web.

V případech kdy jsi nucený používat např. firemní mail, tak to lze řešit nastavením imap. Když si nastavíš správně jednotlivé složky serveru, v pohodě se ti vše se synchronizuje, včetně složky odeslané, koš, spam...

Na ostatní emaily používám K-9 mail:
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result

V PC jsem chvíli zkoušel eM client, ten je hodně povedený. Rozumí si s google kalendářem, kontakty, gtalk (a asi i s úkolama - nejsem si teď úplně jistej).
Nakonec jsem se ale vrátil k ověřený klasice Thunderbird.
Z3 Compact, zatím STOCK
LG O2X - čas na výměnu; HTC Desire - utopil se; HTC Magic 32A - nenávratně ztracen

Odpovědět

Zpět na „Pokec“