PokecPrepojenie telefon-->TV

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Peppy
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 26. čer 2011 16:22:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Kontaktovat uživatele:

Prepojenie telefon-->TV

Příspěvek od Peppy » ned 26. čer 2011 16:24:45

Chcel by som sa spytat ci by sa dako dal prepojit telefon HTC desire S s TV koli pozeraniu filmov.... telefon nema HDMI a televizia nema USB..... existuje daky sposob?

DAKUJEM ZA RADY





jumpersimon
Androiďák!
Příspěvky: 334
Registrován: sob 12. bře 2011 22:32:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG OPTIMUS ONE
Tablet: Archos 28
Bydliště: Červená Voda
Kontaktovat uživatele:

Re: Prepojenie telefon-->TV

Příspěvek od jumpersimon » ned 26. čer 2011 16:43:04

Něco takového by mně taky zajímalo.U Nokie c6 to jde udělat přes audio výstup,s tím že bílí kabel zapojíte do žluté zdířky.Zajímalo by mně jestli by šlo něco podobného na androidu(jaká aplikace).Na nokii se aplikace jmenovala něco tv-out a něco.
LG Optimus one 16gb kingston
lol v1.4,kernel s fixem na bug při dotyku,oc na 806+fix na prach pod displejem.
Android 2.3 pro p500 nechci zatím ani vidět.

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1996
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: Prepojenie telefon-->TV

Příspěvek od Notouchme » ned 26. čer 2011 16:44:06

Hehe ted si me docela dostal :D este mi rekni ze mas starou sonku rok vyroby 94 :D :D ne fakt musis napsat co je to za televizy a pak muzem bejt moudrejsi a pokud nema televize vlastni system HDD tak to asi ani nepis (bavim se bezdratovem propojeni)
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Peppy
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 26. čer 2011 16:22:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Kontaktovat uživatele:

Re: Prepojenie telefon-->TV

Příspěvek od Peppy » ned 26. čer 2011 17:03:22

je to Sony Bravia KLV-S32A10 http://www.cnet.com.au/sony-bravia-klv- ... 057168.htm

Ma to uz daky ten rok zasebou :lol:

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1996
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: Prepojenie telefon-->TV

Příspěvek od Notouchme » ned 26. čer 2011 17:48:20

takze to asi nema wifi ? :D ptz bezdratovy pripojeni jenom pres wifi pokud vim
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Prepojenie telefon-->TV

Příspěvek od ramon.dexter » ned 26. čer 2011 18:59:14

Desire S umí DLNA, ale televize ho musí umět. Vzhledem k tomu, že tahle nemá ani hdmi, natožpak síťovou kartu nebo wifi, je další debata naprosto zbytečná. Ne, nedá se to nijak.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Peppy
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 26. čer 2011 16:22:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Kontaktovat uživatele:

Re: Prepojenie telefon-->TV

Příspěvek od Peppy » ned 26. čer 2011 19:34:56

HDMI ta televizia ma


THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Prepojenie telefon-->TV

Příspěvek od THW » ned 26. čer 2011 19:50:03

Já bych to viděl na tohle http://www.htcaccessorystore.com/uk/p_h ... x?i=209358. Přes HDMI spojíš s televizí, zapojíš do zásuvky (bude potřeba redukce z UK na naši), přes WI-FI spojíš s telefonem a jedeš.
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Peppy
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 26. čer 2011 16:22:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Kontaktovat uživatele:

Re: Prepojenie telefon-->TV

Příspěvek od Peppy » ned 26. čer 2011 20:04:58

A nedalo by sa to spojit cez MHL ako to tuna pisu http://www.mojandroid.sk/android-telefo ... -sensation alebo to je vysada len tej vyssej rady telefonov :?

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti