PokecAukro vs. EBay vs. ????

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
unavensluncem
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: 4.0.3
Kontaktovat uživatele:

Aukro vs. EBay vs. ????

Příspěvek od unavensluncem » pon 05. led 2009 10:03:10

Ahoj, chci si poridit G1 a resim problem - jestli je lepsi si koupit G1 na EBay, kde se daji sehnat kolem 350$ (ale +poslani a co jsem teprve ted zjistil a nemile me to prekvapilo +clo, coz potom docela naroste, + prip nekdy i odblokovani), nebo na aukru, kde master-seller prodava za 10000,- nebo existuje jeste nejaka dalsi alternativa?? Nasel jsem napr. zajimavy inzerat http://mobil.bazos.cz/inzerat/2809471/Android-G1.php ale nikdo mi neodpovedel...
Dekuji za pripadne rady, ci nabidky;)
US HTC Dream - SuperE 1.0.2

Supík
Admin - kdysi hodnej
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Kontaktovat uživatele:

Re: Aukro vs. EBay vs. ????

Příspěvek od Supík » pon 05. led 2009 10:26:21

unavensluncem píše:Ahoj, chci si poridit G1 a resim problem - jestli je lepsi si koupit G1 na EBay, kde se daji sehnat kolem 350$ (ale +poslani a co jsem teprve ted zjistil a nemile me to prekvapilo +clo, coz potom docela naroste, + prip nekdy i odblokovani), nebo na aukru, kde master-seller prodava za 10000,- nebo existuje jeste nejaka dalsi alternativa?? Nasel jsem napr. zajimavy inzerat http://mobil.bazos.cz/inzerat/2809471/Android-G1.php ale nikdo mi neodpovedel...
Dekuji za pripadne rady, ci nabidky;)
Clo se pri dovozu G1 neplatí. "Jen" DPH :/ ... koupe z ebay je trosku narocnejsi na logistiku, placeni a celniku (typicky musis mit paypal + doplatit dph) a rozhodne doporucuju kupovat jen od lidi co jsou zvykly prodavat mimo usa. Samozrejme je taky problem se zarukou .. proste je to sazka do loterie.
Master-seller z aukra bude asi nejjistejsi.. tech 10kkc je platba za pohodli .. osobne bych vzal ten z aukra a neresil to.
Bazos vypada lakave ale jestli se ti neozvyva tak to je o nicem.

Jinak jestli mas chut tak si vloz poptavku do android bazaru .. budes first :)
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík

Autor tohoto vlákna
unavensluncem
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: 4.0.3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od unavensluncem » pon 05. led 2009 13:58:59

Tak jsem ho koupil u master-sellera, takze sice jsem byl chvili prvni v bazaru, ale radsi to dam pryc, nebo mi ho nekdo nabidne levneji a me klepne;)
US HTC Dream - SuperE 1.0.2

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pon 05. led 2009 14:33:41

masterseller to sem vozí a prodává kus za deset klacků (plus asi jeste nejake postovne), na eBay se ted G1čky běžně prodávají za nějakých 7 tisíc plus poštovné (dá se při asi týdenním čekání narazit i na nabídku 7 tisic vcetne postovneho) ... rozdíl je už docela výrazný ve prospěch eBay....

Odkaz za vsechny prachy je zde: http://global.ebay.com/t-mobile_g1/list ... =1&ipp=100

Odpovědět

Zpět na „Pokec“