Notouchme píše:hle blade ma peknej display a to je vse

(a do me kamenem Blejdaci

)
Notouchme píše:Ja nerikam ze je spatnej ja jen rikam ze dat optimusu stejnej display tak ZTE ani neexistuje
Jo jasný, myslim že ten displej je docela podstatná věc. Ale na pár věcí si zapoměl, kdyby měl optimus větší displej s podstatně větším rozlišením (a jeko že je to okem znatelný), kdyby měl stejný vybavení , takovou neoficiální podporu s kvalitníma ROMkama, kdyby byl lehčí.... a to vše za stejnou cenu tak pak by blade možná neexistoval. Já bych to ale řek stručnějc, kdyby měl blade pořádnou baterku tak optimus one vůbec neexistuje...

Předpokládám že ty jsi bladea ani nedržel v ruce ale já mám v baráku jak blade tak optimuse one, tak vím o čem mluvím...
a ještě dodám že optimimus byl v baráku cca o 2 týdny dřív než sem si koupil blade, a blade mám necelý 3 týdny takže to neni že bych chválil blade jenom protože ho mám, já si klidně mohl koupit optimuse, vybral jsem si blade a nelituju toho (zatím

)...
a ještě ktomu jak doporučuješ aby počkal na podzim tak já takhle sledoval trh a čekal necelý 2 roky a dalo by se čekat dál, pořad do nekonečna, nemá to smysl (ve většině případů).....