PokecAndroid z Kanady

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
k.o.v.b.o.j
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Monte

Android z Kanady

Příspěvek od k.o.v.b.o.j » ned 28. srp 2011 22:19:20

Zdravím ve spolek,
v současné době se nacházím v Kanadě a je zde relativně levná elektronika, tak jsem si řekl, že si pořídím novej mobil. Rozhoduju se mezi iPhonem a nějakým Androidem. Ale osobně mám raději svobodu. Bohužel jsem se o to nikdy nezajímal a teď tápu.
Maximální cena je 659 CAD což je cena iPhone 4 16GB na naše přibližně 12000Kč.
Nikdy jsem žádný chytrý telefon neměl, takže by měl být jednoduchý na obsluhu, kvalitní display, variabilitu mezi evropským systémem GSM a kanadským mobilním systémem. Jednoduchou úpravu systému tak, abych si tam mohl přehrát český systém, záruční systém v ČR, GPS, Wi-fi, nemusím zmiňovat rychlý OS a dobrý hardwareVÝBORNÝ FOŤÁK ten je ze všech věcí nejdůležitější, nejlépe s bleskem. Renomovaného výrobce-raději si za značku připlatím. nemusí to být mobil co je dnes na trhu, zatím se pouze porozhlížím po modelech.

Konkrétní stanovisko padne až někdy v listopadu. Díky za typy.

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Android z Kanady

Příspěvek od Krokodyl » ned 28. srp 2011 23:12:06

Do listopadu ještě daleko, ale volba by měla probíhat mezi HTC Sensation, HTC 3D Evo a Samsing Galaxy S2. Největší problém ale bude sjednou z tvých podmínek - záruka v ČR - tu nedosáhneš u žádného zařízení koupeného v Kanadě. Pokud ti jde o záruku a cenovou relaci 12.000,- /za tu v ČR rozhodně nekoupíš v obchodě oficiální dovoz Iphone 4 16GB/ bude asi lepší si 1000,- Kč přidat a jeden z mnou uváděných telefonů koupit až tady.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Autor tohoto vlákna
k.o.v.b.o.j
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Monte

Příspěvek od k.o.v.b.o.j » sob 17. zář 2011 19:00:22

Foťák má nejlepší nokia, to je naprostý fakt. Tak mám otázku, prodává Nokia mobil s Androidem? Pokud ano jaky?

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » sob 17. zář 2011 19:13:12

Nokia nemá nejlepší foťák. Ten má v současný době iPhone 4 a nově i Samsung Galaxy S II. Nokia dává do svých nových modelů foťák kterej má fixfocus, takže s ním třeba nevyfotíš text a tak.

A nehádej se. Foťák, kterej neostří je prostě na prd, ať se ti zdá že ne.

Jinak, za tu cenu je to lepší koupit u nás. Pokud koupíš v kanadě, u nás ti tu záruku neuznají.

A pokud chceš ten dobrej foťák, ber ten SGSII, je rychlej, má dobrej foťák a perfektní displej.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“