Pokecnexus s

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
governante
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: nokia

nexus s

Příspěvek od governante » stř 14. zář 2011 17:06:20

Chtěl bych si koupit svůj první android telefon- uvažuji o nexusu S-je to dobrá volba nebo pro začátečníka moc složité. V čem má telefon slabosti? Přemýšlel jsem i samsungu galaxy SII ale nechce se mě dávát tolik peněz a navíc když na tom stejně nebudu hrát hry tak by snad na vše ostatní měl nexus stačit-nebo se mýlím? Jak to bude dál s aktualizací nexusu na novější verzi androidu-bude to mít podporu alespon rok? Jak se s telefonem pracuje a jak sedí v ruce? Není to moc velké a tlusté pádlo?

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: nexus s

Příspěvek od ramon.dexter » stř 14. zář 2011 17:16:11

Vezmu to od konce. V ruce sedí naprosto perfektně, tlustej rozhodně není. Je to druhej oficiální telefon googlu, takže bude mít podporu ještě celkem dlouho. A pokud podpora skončí, pořád je tady silná vývojářská základna, takže to nebude problém. Na hry celkem stačí, ale já na něm nehraju. Hlavní slabostí telefonu je slabá baterka a celoplastová konstrukce. Přece jenom, kov je kov. Za současnou cenu je to dobrá koupě, rozhodně asi nejlepší telefon v poměru cena/výkon.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

MokryBandita
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3

Re: nexus s

Příspěvek od MokryBandita » stř 14. zář 2011 17:57:44

Už jsem si jej objednal, současná cena je naprosto perfektní v poměru cena/ výkon. Je to android jako každej jinej, nepočítej, že se vše naučíš okamžitě. Telefon nabízí díky aplikací spoustu možností ať už pro moding či běžnou manipulaci. SGS II je sice perfektní telefon, ale za tu cenu, no nevím, pro mě osobně ne moc dobrá investice. Ten Nexus doporučuji.

Lu2

Odpovědět

Zpět na „Pokec“