PokecSPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
gigamaster2102
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 21. zář 2011 11:24:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2 2.3.7 Miui 1.11.18
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

SPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Příspěvek od gigamaster2102 » stř 21. zář 2011 13:45:05

Po zmáčknutí středového tlačítka na správce úloh se spb vypne a už nenajede jen po odinstalaci a znovu nainstalování spb 3d, prosím o radu. :x




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: SPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. zář 2011 13:47:13

Středovém tlačítko fakt není na správce úloh, ale na návrat na domácí obrazovku.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
gigamaster2102
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 21. zář 2011 11:24:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2 2.3.7 Miui 1.11.18
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Příspěvek od gigamaster2102 » stř 21. zář 2011 13:56:28

Aha jsem lajk tak se omlouvám za nepřesné info, ale po návratu na základní obrazovku se nemohu dostat z5 do spb.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12625
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: SPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Příspěvek od ramon.dexter » stř 21. zář 2011 14:03:52

Podívej se v Nastavení, jestli máš jako výchozí nastavený tu defaultní plochu nebo spb

nastavení>aplikace>správa>rozlikni tu defaultní plochu/spb a dej "vymazat výchozí nastavení"
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
gigamaster2102
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 21. zář 2011 11:24:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2 2.3.7 Miui 1.11.18
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Příspěvek od gigamaster2102 » stř 21. zář 2011 14:13:26

Bohužél, ale tento způsob nastavení vychozí obrazovky mám již nastavený spb a po stlačení tlačítka o5 najede jen defaultní obrazovka a spb nikde není.... :evil:


Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7718
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: SPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Příspěvek od Cleric » stř 21. zář 2011 14:21:29

Možná hloupí dotaz. Máš tuto aplikaci vůbec zakoupenou :D Protože to co popisuješ mi aplikace dělala stažená z warezu :D
Naposledy upravil(a) Cleric dne stř 21. zář 2011 15:06:43, celkem upraveno 1 x.


Autor tohoto vlákna
gigamaster2102
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 21. zář 2011 11:24:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2 2.3.7 Miui 1.11.18
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Příspěvek od gigamaster2102 » stř 21. zář 2011 14:33:18

Mám ji na skoušku staženou, myslíš, že když aplikaci zakoupim na marketu v plné licenci tak se tato chyba odstraní?Díky za odpověd.

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7718
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: SPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Příspěvek od Cleric » stř 21. zář 2011 14:36:01

Pokud jí na Marketu najdeš, tak jí tvé zařízení podporuje a zmíněné problémy zmizí.


Autor tohoto vlákna
gigamaster2102
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 21. zář 2011 11:24:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2 2.3.7 Miui 1.11.18
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB 3D Samsung galaxy ace nejde!!!!

Příspěvek od gigamaster2102 » stř 21. zář 2011 14:37:54

Moc děkuji za odpověd která mi pomůže vyřešit tento problém.Ještě jednou díky, měj se.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů