PokecČTÚ - český telekomunikační úřad aneb nicnedělání za peníze?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Supík
Admin - kdysi hodnej
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Kontaktovat uživatele:

Re: ČTÚ - český telekomunikační úřad aneb nicnedělání za pen

Příspěvek od Supík » ned 23. říj 2011 13:37:17

Víte jak je to rčení s "rybou , hlavou a smradem"?
Mrkněte na http://goo.gl/q2vHz a nebo rovnou na originální rozhovor s vysoce postavenou hlavou čtú panem Markem Ebertem v pořadu Hydepark na ČT24 a bude vám jasné proč se objevují zprávy o tom jak je čtú špatný a jak to rčení má občas pravdu :(

Obrázek

Dá se říci, že do tohoto rozhovoru jsem měl na ČTÚ neutrální názor. Bohužel ten pan náměstek mne přesvědčil, že čtú pravděpodobně ztratilo jak odborný tak lidský rozměr. Kdyby mi ten rozhovor někdo ukázal bez uvedení jména pána a instituce, tak se domnívám, že jde o mluvčího nějaké asociace mobilních operátorů v ČR.
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík

Autor tohoto vlákna
yxyxyx
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SGS3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yxyxyx » ned 23. říj 2011 15:26:53

Na ten rozhovor jsem koukal s otevřenou pusou... Vůbec jsem nevěřil, že existuje někdo, kdo má reprezentovat jakoukoliv oblast, kdo by byl schopen přijít takhle MOC nepřipraven!! ....Bylo to jako výsměch, nevěděl žádná fakta, pořád jen mlžil a bohužel takhle to vypadá s celým ČTÚ - osobně děkuji lidem, kteří tyto cenové a politické výsměchy šíří dále, je potřeba, aby se o tom dozvědělo co nejvíce lidí, jedině pak se MOŽNÁ začne něco dít...

Co absolutně je snížení spojovacího poplatku! - Pan Ebert se stále oháněl jeho snížením, ale na cenách se to absolutně neodrazilo a to znamená - další vyšší výdělky pro operátory? WTF?!

A Supe, díky za graf, moc pěkné srovnání... Nebýt retenčních nabídek, asi bych zůstal u kreditu a vůbec nevolal ani nepsal - asi tak k naší telekomunikační situaci! 8-)

Také je fajn, že spousta lidí se učí používat různé nahrady ve formě skype, VoIP, WhatsUP, GTALK atd... jen tak dál... Škoda, že whatsup nemá klient na pc, zrovna jsme to řešili s kamarády, že být klient i pro pc, nebylo by potřeba v některých kruzích vůbec používat sms, a vlastně ani volání, jelikož stačí napsat - připoj se na voip, zavoláme si...
Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2,Motorola Defy CM7, HTC Desire(prodáno), Acer S100 Liquid(prodáno), N85(prodáno), HP 114(prodáno)

Bornnover
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Twitter: OndrejTrhon
Rom: Virtuous Sensation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bornnover » ned 23. říj 2011 20:11:59

Souhlas, teď to sleduju na ivysílání a je to hrůza úplná. Pak má nějak vypadat ten úřad, když tam pracují takovýhle lidi.

BeNiSh
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: lenovo IdeaPhone S750
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BeNiSh » pon 24. říj 2011 15:32:41

yxyxyx píše:Nebýt retenčních nabídek, asi bych zůstal u kreditu a vůbec nevolal ani nepsal - asi tak k naší telekomunikační situaci! 8-)
ANO! presne tak :)
[ Mcz & T-M ] :: lenovo IdeaPhone S750 andreaROM-160130 @ 4.2.2 :: Verbatim 8GB μSDHC (c10)

greyfox
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG P500 Optimus One + HTC EVO 3D

Příspěvek od greyfox » pon 24. říj 2011 19:22:28

Koho zajímá tahle problematika tak doporučuji zhlédnout Otázky Václava Moravce z 23.10. kde byly hosté Pavel Dvořák, předseda Český telekomunikační úřad; Ondřej MALÝ, redaktor; Jakub Chytil za operátora O2 .
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 030501023/
Je to hodně úsměvný a každej si může udělat obrázek jak to u nás vypadá.
LG P500 Optimus One with Android 2.3.3 V20g,
HTC EVO 3D with Android ICS 4.0.3
MK802 III

Autor tohoto vlákna
yxyxyx
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SGS3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yxyxyx » úte 15. lis 2011 7:51:59

Další krásné pohledy na náš oblíbený úřad a stav kolem telekomunikací u nás!

Kód: Vybrat vše

http://www.mobilmania.cz/clanky/ctu-nas-stoji-vice-nez-senat-proc/sc-3-a-1317346/default.aspx

Dál bych chtěl jen zmínit, že poslední dobou mi padá brada i ve spoustě dalších státních segmentech, jakože ano, problémy a podvody jsou zde odjakživa, ale posledních pár týdnů mám takový pocit, jakoby vše gradovalo až k neúnosné hranici.....
Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2,Motorola Defy CM7, HTC Desire(prodáno), Acer S100 Liquid(prodáno), N85(prodáno), HP 114(prodáno)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“