PokecNový mobil pod (za?) stromeček

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
clark456
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: ani nvm

Nový mobil pod (za?) stromeček

Příspěvek od clark456 » pát 14. říj 2011 12:16:59

Zdravím. Jelikož nastává doba Vánoc, tak jsem se rozhodl zpříjemnit si život a pro toto zpříjemnění jsem si vybral mobil. Koukal jsem se tak nějak po svetandroida, ale nemůžu se rozhodnout (mobilech se moc nevyznám), takže moje starosti na vaši hlavu :D
Nejprve, kdyby se cena mobilu kolem Vánoc (nevadilo by mi počkat si i po Vánocích chvilku) pohybovala kolem těch 3500 Kč bylo by to nejlepší. Umět by to mělo hlavně přehrát nějaké ty filmy, hry, písničky a podobné blbůstky na zahnání nudy.
Pro takovou menší orientaci, koukal jsem se po LG Optimus Chick, který se mi dosti líbí po stránce designu, ale v recenzi píšou, že přehravač nemůže přehrát titulky čímž se pro mě stává dosti nepraktickým (pokud by uměl přehrát vložené titulky přímo do filmu tak by mi to ovšem nevadilo).
Děkuju

patlen
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7

Re: Nový mobil pod (za?) stromeček

Příspěvek od patlen » pát 14. říj 2011 12:45:08

A na tohle se tu všichni moooc těšíme :-)
Hele upřímně, těch recenzí je dneska všude dost,máš možnost si dojít do krámu a každý přístroj odzkoušet.Opravdu za 3500 nechtěj moc rady.Běž sem, tady si zadej údaje co chceš a dostaneš něco podobného ok :
http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... section=63

Mishack
Kyborg

Re: Nový mobil pod (za?) stromeček

Příspěvek od Mishack » pát 14. říj 2011 13:36:33

Priplatil bych 500,- a vzal Xperii Mini (ST15i). Za ty penize je to perfektni. Pokud ti ovsem nevadi mensi display...
Jinak souhlasim s patlenem.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“