PokecVyber telefonu

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
VeGo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy Ace

Vyber telefonu

Příspěvek od VeGo » pát 14. říj 2011 17:02:25

Ahoj, androida jsem jeste nikdy nemel, ale chci si koupit pod stromecek novy telefon (mam SE W910i :-D) - samozrejme s andoidem, protoze vidim hroznou vyhodu v android marketu... Moje hlavni parametry jsou: pouzitelna wifi (mam zkusenosti jeste se starou omniou, kde byla skoro nepouzitelna), dale DOBROU gps - aby se podle ni dalo bez problemu jezdit (samozrejme bez nutnosti pripojeni k internetu, o tom ani neuvazuji :D, staci mi wifi) a nejaka ta vydrz baterky, aby pri tom normalni pouzivani vydrzela alespon 2,5 - 3 dny (hodku denne mp3, pulhodky wifi a chvilku hry) a při intenzivnim pouzivani aspon tech 10-12 hodin - rano vyndam z nabijecky a vecer dam. No a nyni k cene - melo by to byt do tech 3400,- s dph. Mam nejake telefony uz vybrane a mezi nima se rozhoduju, uvital bych, kdyby sem nekdo napsal (kdo ho konkretne ma) jak presna je gps, + a -... takze libi se mi tyto: LG Optimus One, Samsung Galaxy Gio, Samsung Galaxy 3

ps: taky mi docela zalezi na rychlosti :D, takze bych byl rad kdyby mi nekdo pomohl s vyberem, vim ze nemuzu za tu cenu ocekavat nejake zazraky, ale chtel bych v teto cenove kategorii ten nejlepsi :-D. diky

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Re: Vyber telefonu

Příspěvek od Notouchme » sob 15. říj 2011 12:52:45

Optimus :D co na to rict... tak gps ma dobrou az kdyz ji fixnes pres a-gps (to ti kdyztak napisu jak na to) ptz po aktualizaci 2.3 nejak blbla, Gio taky nevypada spatne ale tam se mi nelibilo zpracovani treba rozmazavani textu pri scrolovani atd... a galaxy 3 neznam :D . zkus se jeste podivat na ZTE Blade ten ma pekny display ale oproti optimusu napr slabsi videa a nic moc zakladni romku dobre fici az z CM7 :) a ma slabsi baterku
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Autor tohoto vlákna
VeGo
Nové Androidě

Příspěvek od VeGo » sob 15. říj 2011 14:15:38

ten Blade ma podle me slabou baterku, ikdyz jsem si ho mel taky vybranej :D, ale potom jsem koukal na ty baterky a tam jsem se dozvedel, ze je slaba. Takze rikas ze Optimus ma dobrou offline navigaci, podle ktere se da bezproblemu jezdit i po meste?

Notouchme
Droid

Příspěvek od Notouchme » ned 16. říj 2011 14:50:17

Nema v zakladu jsou jen google mapy, ale je to smartphone :) tudiz vsechno si muzes dostahnout a na marketu jsou vcelku dobre navigace napr. Aura Sygic je treba ohodne vic intuitivni nez nokia maps tam nez jsem zjistil jak dat mapy aby nejela pres net tak jsem malem zesedivel.

Autor tohoto vlákna
VeGo
Nové Androidě

Příspěvek od VeGo » ned 16. říj 2011 17:27:17

No, stejne, nejvic designove se mi libi Galaxy Gio. Dik ale za nazor.
Jinak koukam ze to tu moc aktivni neni :D, za 3 dny si mi poradil jenom ty :D.

Notouchme
Droid

Příspěvek od Notouchme » ned 16. říj 2011 17:42:36

Aktivni to je ale jenom ja sem takej dobrak ze odpovidam i na temata ktery jsou tu uz po 105 a porad to same :) :D

Autor tohoto vlákna
VeGo
Nové Androidě

Příspěvek od VeGo » ned 16. říj 2011 18:52:46

No, ja jsem to prochazel a nenasel jsem diskuzi presne s timto vyberem :D, a u nekterych telefonu zde jsem nenasel zadne poradne informace, tak jsem se na ne chtel zeptat, nekoho kdo je ma :D

Je nejaky rozdil mezi dovozem z Polska, nebo zbozim urceny pro cesky trh? Protoze na Heurece se vyskytuji napr ty Galaxy Gio, ktere stoji trebas o 1000kc min ale je tam moznost polskeho dovozu, pro me je kazda stovka dobra :-)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“