PokecGIGABYTE GSmart G1345

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jjsk
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pát 28. kvě 2010 22:45:13
Reputace: 2

GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od jjsk » čtv 20. říj 2011 2:06:12

Zdravim,

GIGABYTE GSmart G1345 mi pride ako idealna volba pre ludi co potrebuju dve SIM karty, len sa troksu bojim kvality, mate ho niekto? Rad by som vedel skusenosti z praxe. Parametrcky je pre man idealny skoro nic mu nechyba, snad trosku zamrzi hrubka inak dokonaly mobil.

Tak piste minirecenzie, snad ho niekto uz ma.

Tu je komplet specifikacia: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_g1345-4190.php

Vdaka


Newman N1, ZTE V965, THL T6S



xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od xing » sob 22. říj 2011 17:44:48

Tento telefon pouzivam asi tri dni. Android mobil je pre mna novinka, zatial si zvykam.
Skus sa opytat co by ta konkretne zaujimalo, ak budem vediet odpoviem.


Autor tohoto vlákna
jjsk
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pát 28. kvě 2010 22:45:13
Reputace: 2

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od jjsk » úte 25. říj 2011 11:08:00

No zujima ma vsetko lebo je to pre man najvyhodnejsi phon, telefon pre 1 SIM uz nechcem a tak pri 2 SIM ostavaju len cinske sice niektore kvalitne ale vacsinou nemaju 3G a ani poriadny fotak.

Napr:
1. keby si niekde dal ukazku ako robi fotky za slnka, vecer, v noci a zlych svet. podmienok, ako funguje makro (a pri nom autofokus)
2. ci je stabilny (adnroid ci nepada)
3. ako je na tom display na slnku
4. Rychlost telefonu
5. ci ma dual sim standby - teda v jeden cas sa da volat na obe sim a aj z nich na jednej uskutocnit hovor (na strankach pisu ze nema dual sim a inde ze ma)
6. a vsetko negativne co ta napadne


dik moc
Newman N1, ZTE V965, THL T6S


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od xing » stř 26. říj 2011 20:44:25

Pokusim sa odpovedať. Odpovede ber ako od laika, v mobiloch sa moc nevyznam a je to moj prvy android.

1. cez den som s nim este nefotil, ani makro som neskusal (ani neviem ci ma). Fotil som len pri umelom osvetleni. Tu ma moc nepresvedcil. Ked su svetle body(lampy) v obraze, s tym si moc neporadi, tu automatika nestiha. Ma aj manualne uberanie-pridavanie clony, toto moze pomoct. Spust ma aj manualnu aj elektronicku (na displeji). Je problem nafotit snimok aby nebol rozmazany, co moze byt sposobene aj pomalou uzavierkou pri nizkej hladine svetla. Nejaku kvalitu necakaj, na dovolenku si zober pre istotu normalny fotak.
2. Mam ho cca. tyzden a uz mi zamrzol asi 2krat. Asi dva krat, rano ked som ho chytil do ruky som si vsimol ze SIM karty su odpojene a az po restarte sa aktivovali. Pamatovu kartu tiez viackrat odpaja - nachadza. Cital som poznatky uzivatelov z ineho fora, ktori uz dlhsie maju tento mobil a oni opisovali hladky chod mobilu - ziadne mrznutie spomalenie, cize si myslim ze to bude chyba mojho aparatu.
3. Ja ho viem citat aj cez den, mne postacuje.
4. Displej reaguje rychlo, bez problemov. Okrem angry birds tam nemam nic, ale ten bezi plynule.
5. Ja viem tak ze je to dual standby, ale ak dobre viem dual standy je ze ked na jednej Sim prebieha hovor tak druhy Sim je nefunkcny. To co ty opisujes sa mi zda ze je dual activ.
6. Prevedenie nie je moc luxusne (taky standard). Zadny kryt mierne vrzga.

Ak by som odhliadol od chyb z bodu 2. tak som s tym telefonom velmi spokojny. Pre mna supernajlepsi fotak v telefone nie je dolezity. Reakcie displeja a telefonu su fakt dobre. Nejake brutalne hry sa tiez nechystam na nom hrat. Wifi funguje tiez ok.

zatial tolko


mizu001
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 28. říj 2011 13:12:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od mizu001 » pát 28. říj 2011 13:40:01

Tento telefón mám práve piaty deň a veľmi ma hnevá problém popísaný v bode 2.predošlého príspevku - náhodné odpájanie a pripájanie SD karty. Niekedy dokonca pripojenie SD karty ani neprebehne. Vedľajší efekt chvíľkového odpojenia SD karty je ten, že všetky aplikácie nainštalované na SD karte prestanú fungovať (zobrazí sa chyba - aplikácia nie je nainštalovaná) až do najbližšieho reštartu telefónu (vypnutie a zapnutie). Javí sa, že problém súvisí so zahrievaním telefónu pri prevádzke, ale tiež môže súvisieť so softvérovou chybou vo firmware.
Predpokladám, že spomínaní používatelia z iného fóra, ktorí problém nemajú asi používajú staršiu verziu firmware.

Inak som s tým telefónom nadmieru spokojný, v porovnaní s čínskymi DealExtreme dual SIM telefónmi je úžasný v tom, že má rýchly procesor, grafický akcelerátor a podporu 3G siete aj pri dátovom prenose, čo čínske lacné Androidy nemajú.


Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » ned 30. říj 2011 18:51:36

Ahojte, tak mam ho uz asi mesiac (predtym som mal GSmart S1205, s ktorym som bol velmi spokojny), a mam presne ten isty problem s odpajanim SD karty. Uz som pregooglil vela stranok, kde ostatni dospeli k zaveru, ze je to problem Androidu ako systemu. Najprv som si myslel ze to je zlou kartou, skusil som najprv Kingston SDHC 4GB CLASS4, no teraz tam mam povodnu 2GB novo naformatovanu a aj tak sa odhlasila. nerobi to casto, vacsinou ked sa nabija, ale dokaze to nahnevat, hlavne ked si v noci nevypinam a mam mobil skoro u ucha, ten ton odpajania a pripajania o polnoci nic moc. Neriesil by som to, keby sa dalo dostat do priamej pameti tel a ulozit tam par inych melodii na sms, na budik a zvonenie.
Kdesi som sa docital ze pomoze vypodlozit kartu aby viac tlacila na kontakty, ja som na to pouzil tenku pevnu foliu, a zatial dva dni v pohode, pockam este na najblizsie nabijanie a dam vediet. Skor si ale myslim, ze take jednoduche to asi nebude. Este trosku ma hneva vydrz baterky, co su pri nepouzivani tel asi len 2 dni, pri obcasnom volani a trosku internetu 1 den. Inak s telefonom velka spokojnost, rychle reakcie, myslim ze som nepostrehol nejake zamrznutie, nainstalovane mam len zakladne "nutne must have" aplikacie.
K tomu telefonovaniu, ak volate z jedneho cisla, tak to druhe sa vam deaktivuje, to znamena ak volate z 1 cisla a zaroven sa Vam niekto snazi dovolat na 2, tak to 2 hlasi ze ste nedostupny, ibaze problem je v tom, ze vy sa nedozviete, ze sa vam pokusal niekto dovolat, teda ak to neskusi znovu a nechytne vas. to je tiez rozdiel oproti starsiemu tel, kde sa v tejto situacii ozval vzdy obsadzovaci ton. Ak pridete na nieco nove dajte vediet.
Cawte.


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od xing » pon 31. říj 2011 19:32:53

To odpajanie SD karty sa u mna teraz deje nejako poredsie (nastastie). Tiez sa mi zda, ze sa to deje hlavne pri nabijani. Ja som s baterkou spokojni. Od posledneho nabitia pise - doba provozu na baterii: 3 dni 23 hod, a to som na 13% kapacity baterky. Je pravda, ze tam nemam mnozstvá instalovanych a spustenych aplikacii, internet obcas Wifi, telefonatov tiez nie vela, semo tamo Angry birds.
Ja mam skor taky problem, ze kazda mp3 ktoru mam na SD karte sa mi zobrazuje aj medzi zvoneniami, aj v prehravaci. Co spravit aby zmizli spomedzi vyzvanacich tonov? Pritom mam vytvoreny priecinok media/audio/alarms-notifications-ringtones kde som chcel separovat vyzvanacie tony. Tieto mp3-ky sa mi zobrazuju dokonca 2krat medzi zvoneniami.

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » úte 01. lis 2011 16:52:01

:oops: tak a tenka folia ktora pritlacala kartu je vonku. nepomohla. s tymi mp3 neviem poradit. mne to ukazuje tiez.


mirzar2
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 02. lis 2011 17:39:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od mirzar2 » stř 02. lis 2011 18:17:07

Zdravím všechny. Rád bych doplnil tuto diskuzi o své zkušenosti s tímto telefonem.
Koupil jsem si jej 31.10.2011, vložil 2 SIM karty zprovoznil a očekával, že jej budu využívat.
Včera tzn. v úterý jsem se divil a pochvaloval, že je klidný den - nikdo nevolá, nepíše prostě leháro!!!
To vše do doby než jsem byl upozorněn, že nejsem na telefonu. A ouha - telefon odpojen. A nastal zápas
kdo s koho. Viz bod č. 2 výše. Tel. používám i jako budík - ve 3 hod ráno hadka s manželkou.
Nemůže spát, SMS jsou jistě od nějakýcvh ctitelek Navíc odpojování obou SIM karet, nefungující bluetooth
malá výdrž baterie a jiné "chuťovky". A tak si říkam nač mi je telefon s kterým nemůžu telefonovat a přijímat hovory??? Omlouvám se pokorně staré G1.


mizu001
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 28. říj 2011 13:12:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od mizu001 » čtv 03. lis 2011 13:24:31

Zdravím všetkých,
zakúpil som si micro SDHC 32GB Class 4, vložil do telefónu a odvtedy je pokoj - ani jediný krát sa počas mojej prítomnosti pri telefóne neodpojila SD karta, presun nainštalovaných programov z internej pamäte na SD kartu (v správcovi aplikácií) išiel niekoľkokrát rýchlejšie v porovnaní s pôvodnou 2GB SD kartou. :D
Rovnako ani problém s odpájaním SIM kariet sa mi po výmene SD karty nevyskytol.
Už iba zostáva slabá výdrž batérie. :(


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od xing » čtv 03. lis 2011 23:37:34

To mizu001 -Skus referovat neskor ci je to v poriadku aj nadalej.
- Neviete aky najvyssi class micro sdhc "znesie" tento telefon?
- Vsetci mame ceske verzie mobilu? Ma niekto aj slovencinu? Da sa nejako nastavit, alebo nejako zoslovencit tento telefon?
Dufam ze sa vsetko zobrazilo ok, totizto je to moj prvy prispevok z tohto telefonu.

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » sob 05. lis 2011 14:34:04

tak , skusil som vymenit kartu, pouzil som kartu zo starsieho telefonu Nokia, karta je Nokia 2 GB, a uz 3 dni telefon ide bez odpojenia karty, dokonca aj pocas nabijania v pohode. Takze to bude asi urcitym typom kariet. Este prist na to ktore presne. Na mojej je napisane len 2GB NOKIA.

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » pon 07. lis 2011 18:26:57

:yes: UZ 5 DNI karta bez svojvolneho odpojenia. Mozno este jeden detail. Kartu som pomaly formatoval systemom FAT, nie FAT32. :clap: :clap: A vydrz baterky sa rapidne zvysuje uz na 4 dni. Stacilo par krat vybit az na nulu a nechat nabijat pri spustenom programe battery saver, v ktorom sa da aj par veci nastavit. Vsetko mam vypnute, na wifi chodim malo, nehram sa len telefonujem. Na noc zapinam rezim letadlo, lebo potrebujem budik, ktory pri vypnutom telefone nebudi.


JiGr
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: úte 22. bře 2011 18:25:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus G E975

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od JiGr » stř 09. lis 2011 17:08:05

Cau, nevite, kde by se dala sehnat ochranna folie na tento telefon? Diky.

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » pát 11. lis 2011 17:35:34

ked zozenies daj vediet. tiez by sa zisla. :yes: a mimochodom karta sa stale neodpojila :thumbup:


mizu001
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 28. říj 2011 13:12:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od mizu001 » úte 15. lis 2011 17:20:39

xing píše:To mizu001 -Skus referovat neskor ci je to v poriadku aj nadalej.
2 týždne a sd karta sa ani raz neodpojila. :D


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od xing » stř 16. lis 2011 20:07:43

To je dobra sprava. Od akeho vyrobcu mas tu SDHC kartu? Skusim si aj ja nejaku zadovazit. V posledne dni to odpajanie mi slo poriadne na nervy. Aj Sim-ky sa asi dva krat odpojili.
Ochranne folie som videl na nemeckych strankach (napr. amazon), pritom je zvlastne ze tieto telefony v nemecku nepredavaju. Su to podla mna univerzalne folie, ktore pasuju aj na starsie gsmarty.


JiGr
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: úte 22. bře 2011 18:25:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus G E975

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od JiGr » pát 18. lis 2011 23:26:10

Tak folie koupena tady . Free shipping.


Paullik74
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: pát 26. srp 2011 8:43:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A with Vibe UI 2.0

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Paullik74 » ned 20. lis 2011 2:02:03

Zdravím lidičky, jak to tedy vypadá s tímto telefonem? :-) Celkem o něm uvažuji, zaznamenali jste tedy nějaké další nedostatky, nebo něco, proč si tento mobil rozhodně nepořižovat? Momentálně mám Samsung Galaxy Mini, neříkám, že nejsem spokojený, je to celkem dobrá mašinka, ale jelikož mám dvě sim karty, myslím, že by se mi mobil, jako je tenhle (GSmart G1345) vyplatil daleko více. Jak je to s tou zmiňovanou funkcí Dual Sim Standby, nebo jak? Jak se tedy mobil chová, když volám z jednoho čísla, a někdo se mi pokouší dovolat na druhé číslo? V Galaxy Mini mám 8 GB A-Data Class 10 kartu a bezproblémů, žádné odpojování, nic. Pohoda lahoda. :-) Popřípadě jestli máte v rukávu nějaké další kousky, telefony.


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od xing » ned 20. lis 2011 19:28:12

Opytal som sa Gigabyte cez ich kontaktny formular na odpajanie a pripajanie SD karty a odpajanie Sim kariet. Odpoved je takato.

thanks for your mail.

Regarding of the SIM card, would like to know if tne issue happened in both of your SIM cards? If not, Have you try to exchange the SIMs and see if the issue remains on the same SIM card or the same slot?

And for the SD card, would need your help to try with another SD card and see if the issue still happen. If so, please try to hard reset the device and see if the issue can be fixed under a clean boot (without any change has been made and / or without any 3rd party softwares has been installed)

Note:
Before you do hard reset or send the device for repairing, make sure you have backuped files in advance. Otherwise, files will lose and there is no way to recover.

To hard reset the device
Press Menu key > Settings > Privacy settings > Factory Data Reset

Nevertheless, if the problem still remain, a further testing or examination to your device might be required. We suggest you to contact supplier/retailer (where you purchased the product) for further assistance.

Best Regards,
GSmart


mizu001
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 28. říj 2011 13:12:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od mizu001 » úte 22. lis 2011 14:17:33

SD karta je od ADATA, ale podľa mňa je jedno, aký výrobca, skôr je podstatné, aby to bola minimálne Class 4. Inak pár krát mi to odpojilo SIM, väčšinou SIM2, ale SD ani raz.


Paullik74
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: pát 26. srp 2011 8:43:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A with Vibe UI 2.0

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Paullik74 » úte 22. lis 2011 22:36:00

Hele a kdybych měl v tomto mobilu jednu SIM s internetem a druhou bez, nežralo by mi to ten internet z obou nebo jak je to v tomto případě vyřešeno?? Mám T-Mobile paušál, kde mám internet v mobilu a potom mám ještě kreditní O2. Nebyl by problém, že by mi to z toho kreditního žralo kredit?


Jack72
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 23. lis 2011 19:11:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Jack72 » stř 23. lis 2011 19:45:35

Paullik74 píše:Hele a kdybych měl v tomto mobilu jednu SIM s internetem a druhou bez, nežralo by mi to ten internet z obou nebo jak je to v tomto případě vyřešeno?? Mám T-Mobile paušál, kde mám internet v mobilu a potom mám ještě kreditní O2. Nebyl by problém, že by mi to z toho kreditního žralo kredit?
V telefonu se nastavuje přes kterou SIM se budou přenášet data.


Jack72
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 23. lis 2011 19:11:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Jack72 » stř 23. lis 2011 20:01:42

Vyšla aktualizace ROM pro G1345 - http://www.gigabytecm.com/Cz/ProductOview.aspx?pid=8


Chlumaček
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 26. lis 2011 18:59:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart G 1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Chlumaček » sob 26. lis 2011 19:05:36

Zdravím. Pravda, aktualizace vyšla. Tak jsem provedl aktualizaci fW. a od té doby se mi při příchozím volání zobrazuje pouze telefonní číslo místo jména, které je uloženo v kontaktech telefonu. S původním fw. to bylo v pohodě. Stalo se to někomu také, nebo neví někdo důvod???
Díky.

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » sob 26. lis 2011 20:42:45

Ked si urobil aktualizaciu zostali ti nainstalovane vsetky aplikacie, alebo si mal "vycisteny" telefon? Inak s kartou problem odstraneny, skor ma teraz zacalo hnevat mrznutie simkariet.


Jack72
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 23. lis 2011 19:11:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Jack72 » sob 26. lis 2011 21:49:19

Chlumaček píše:Zdravím. Pravda, aktualizace vyšla. Tak jsem provedl aktualizaci fW. a od té doby se mi při příchozím volání zobrazuje pouze telefonní číslo místo jména, které je uloženo v kontaktech telefonu. S původním fw. to bylo v pohodě. Stalo se to někomu také, nebo neví někdo důvod???
Díky.
Stalo se mi to také. Mám synchronizované kontakty na firemním exchange serveru, tak že jsem restartoval telefon do továrního nastavení, obnovil kontakty a opět se mi zobrazuje jméno volajícího.

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » ned 27. lis 2011 9:35:36

aktualizacia ROM prebehla v pohode, neprisiel som o ziadne aplikacie, telefon sa zapol a bolo vsetko ok, aj kontakty bez problemu sa ukazuju ked niekto vola.


albo
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 27. lis 2011 13:21:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od albo » ned 27. lis 2011 13:28:00

Tiež som mal problém, že mi po aktualizácii FW zobrazovalo iba číslo volajúceho, aj keď som ho mal v zozname. Všetky kontakty som mal uložené len v mobile (nie na účte google), pomohlo mi nanovo importovať všetky kontakty a uložiť ich pod účtom google (nie v mobile). Ale možno že pomôže akýkoľvek nový import kontaktov.

Mám trochu iný problém a to s ukazateľom stavu baterky. Mám tento mobil necelý týždeň a stav baterky mi klesá väčšinou len po 10% (tj. 100, 90, 80,...), občas zostane visieť na nejakom percente docela dlho (väčšinou okolo 40%). Chová sa vám to tak tiež, alebo vám ukazateľ baterky ukazuje jej stav plynulo po jednotkách percent?


palix
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 30. lis 2011 22:05:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia E51

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od palix » stř 30. lis 2011 22:13:01

Zdravím ty, kdo mají tento mobil a mohou o něm něco říct. Zajímalo by mě, jak zvládá synchronizaci s Outlookem (kalendář, úkoly, kontakty). Jak reaguje display na psaní textu. Nemám zatím zkušenosti se smartphonem dotykáčem. Dík

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti