PokecGIGABYTE GSmart G1345

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Haffun
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 20. úno 2012 15:09:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Haffun » úte 21. úno 2012 13:09:03

zde je ke stažení avizovaná oprava, po flashi verze 0.56.4 a uvíznutí na error 7:

http://ulozto.cz/x5zon5d/2012-02-13-0-5 ... 31-eeu-rar

Stažený soubor rozbalte a soubory update.zip, update.zip.dig, update1.zip nahrejte na SD kartu jako při předchozím pokusu o přehrátí firmware. Postup je totožný, jen jsou v tomto případě soubory 3.
Pokud by se systém choval nestabilně, doporučuji provést reset do továrního nastavení (Nastavení/Ochrana osobních údajů/Obnovení továrních dat).





lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » úte 21. úno 2012 13:47:40

Tuto opravu jsem právě zkoušel, ale u mě nefunguje. Možná prototo, že se mi to k vyhlášení chyby error 7 ani nedostane , vytuhne mi telefon hned, jak na kartě najde FW aniž by to dalo info o nějaké chybě, nekompatibilitě (zůstane stát na logu krabice se šipkou). Pokud karta není vložena, nebo na ní není FW, tak se dostanu až do menu s výběrem, reboot/wipe data/wipe cache a zde mohu znovu restartovat telefon, ale to je tak vše :(


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » úte 21. úno 2012 14:27:39

Presne to same bylo u me. Telefon uz je v servisu na vymenu MB...


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » úte 21. úno 2012 17:51:59

tak telefon mam diky neobycejne vstricnosti servisu zpet, vymenen MB. Ted jen obnovit vsechen software...

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » úte 21. úno 2012 19:22:15

zaujimalo by ma aku tam mas po vymene MB verziu firmware. A nestacim sa cudovat rychlosti servisu. :yes: Inak s novym firmwarom mi obcas telefon zablbne. Treba mi pri nabijani teraz ukazal 250 percent baterie, a raz sa mi stalo ze bol spomaleny, musel som ho vypnut a zapnut aby bol ok. Aj by som sa vratil k predoslej verzii 0.52. ale bojim bojim. :no:



bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » úte 21. úno 2012 19:33:39

je tam 0.56.4 , ted se snazim tam narvat zpatky vsechny aplikace... Sice jsem mel zalohu, ale zatim se mi nepodarilo ji obnovit :-( . Uz dvakrat se mi odpojil od domaci WiFi, ale to bude nejspis nejaka nekompaktibilita s Huawei routerem - zlobilo mi to uz predtim.


Palo 1345
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 19. úno 2012 0:29:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Palo 1345 » úte 21. úno 2012 23:19:01

Vdaka za tu opravu. Nastastie zafungovala tak ze mam telefon spat aj ked kompletne resetnuty. Baseband version: 0.56.4#STD a Build number 0.56.4 #EEU. Nejako sa mi ale nedari rozbehat datove prenosy. Zatial dufam ze je to len moja blbost a nie chyba firmware.


Haffun
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 20. úno 2012 15:09:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Haffun » stř 22. úno 2012 10:09:38

to paolo:
Tento FW jsem používal cca 3 týdny, než jsem ho uvolnil do provozu. Data využívám aktivně a defakto pořád. Vše mi fungovalo. Wifi i 3G/2G. Takže pokud by byl problém, tak ještě v recovery menu provést wipe data i cache.


Dr. Cvach
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 17. úno 2012 16:28:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Dr. Cvach » stř 22. úno 2012 22:20:01

Nainstalováno a funguje :-) Sláva!
Díky


n-i-o
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 02. led 2012 14:07:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSMART G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od n-i-o » čtv 23. úno 2012 20:55:01

Mám dva dotazky :-)
Nevíte někdo kde se dá k tomuto telefonu koupit dokovací stanice?

A druha otazka je ohledně adresáře "asec/" je ve vnitřní pamětí telefonu a jsou tam uschované veškeré aplikace co se stahnou z Marketu. No a ja mam tedka problem že mi ten adresař už zabíra strašně moc místa z paměti telefonu a mam problem nahrat další aplikace...
Nevite někdo jak to uvolnit? k čemu je dobry ten adresař? nejde nějak přesunout na SD kartu? at nezabira už tak malou pamět telefonu?


Henry
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 24. úno 2012 20:26:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSMART G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345 bluetooth

Příspěvek od Henry » pát 24. úno 2012 20:35:19

Zdarec všichni, mám nějaký problém s aplikací bluetooth. Nemůžu se spojit ani s PC ani s jinými mobily. Píše mi to pořád "spárováno, ale nepřipojeno. " nevím jestli něco nemám špatně nastavené?? Dneska jsem stáhnul opravu a flashnul z verze 0.56.4 na verzi 1.4.2 a pořád se to neopravilo :( . Asi jsem truhlík :roll: sím o radu :help:


Domik
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 25. úno 2012 12:54:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte Gsmart 1345

GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Domik » sob 25. úno 2012 12:58:11

Zdravím,
v únoru 2012 jsem si koupila Gsmart 1345 a když telefonuju ze SIM2, tak mě po pár minutách druhá strana neslyší. Nevíte, čím by to mohlo být? A jak zjistím, jaký mám Firmware a jestli je ještě nějaká novější verze?? Děkuji :)


n-i-o
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 02. led 2012 14:07:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSMART G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od n-i-o » sob 25. úno 2012 15:14:26

Taky mi nešlo přes bluetooth nic poslat na jaky koliv Samsung ani do PC. Stahl jsem si utilitku "Bluetooth File Transfer" a přes něj to už jde.


Henry
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 24. úno 2012 20:26:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSMART G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Henry » sob 25. úno 2012 15:50:15

díky díky díky, už to vše fičí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


steev33
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 20. úno 2012 16:39:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od steev33 » stř 29. úno 2012 6:40:07

zdravim!

nainstaloval som si aplikaciu vodovaha. funguje to pomali, nepresne, skusal som aj ine podobne aplikacie ,ten isty problem.

na htc to reaguje ako ma presne rychlo. preco na 1345 to nejde ako ma?


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » pát 02. bře 2012 17:03:29

to n-i-o : Už jsi to nějak vyřešil s tím místem pro aplikace? Dnes se mi vrátil mobil ze servisu po vyměně MB s posledním FW, tak jsem se vrhnul do obnovy aplikací, které jsem si předtím vyzálohoval pomocí Android manageru, ale bohužel se mi tam všechny co jsem tam měl předtím (na FW 0.52) nechtějí vejít :oops: Což je zajímavé, že by nový FW zabíral více místa ? Co šlo přesunout na kartu jsem přesunul ( ostatně jako s WF 0.52), ale ani tak mi místo teď nevychází. :?

Update: Tak už jsem na to přišel, bylo potřeba ve Spravci aplikaci/android syncmanager/mazání dat pak potvrdit, najednou mám o 85MB volného místa víc ;)


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od xing » úte 06. bře 2012 18:05:59

Ahoj.
Tento telefon pouzivam cca 4 mesiace a doteraz bolo viac menej vsetko ok. V poslednom case ma pri telefonatoch zle, slabo počuju a ja zas pocujem sustanie chrapcanie a tiez nerozumiem dobre hovoriaceho. Nie je to pri kazdom hovore. Ma s tym niekto nejaku skusenost? Dakujem


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » úte 06. bře 2012 20:17:42

Měl jsem podobný problém, protistrana mě sice slyšela dobře, ale já slyšel pouze v místnosti , kde jsem byl sám (hovor na ulici, nebo v kanceláři, v autě to byla naprosto nereálná věc). Pak jsem zkusil aktualizaci FW z 0.52 na 0.56, ale telefon skončil v servisu na výměnu desky, od té doby (zatím 4dny) je to zatím OK.


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od xing » stř 07. bře 2012 13:41:42

Dakujem.
Tiez si myslim ze servisu sa nevyhnem. Ako dlho trvalo servisovanie?


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » stř 07. bře 2012 15:19:27

V mém případě jsem dal telefon ve středu na poštu a další pátek už byl zpátky u mě, takže to vyšlo celkem na 8 pracovních dní včetně dopravy, což považuji za velice solidní.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi note 8 PRO
Mobil 2 / ROM: Honor 9 lite

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Vlenc » úte 13. bře 2012 17:43:13

Dobrý den, pořádně jsem si přečetl vaše příspěvky v diskuzi. V současné době stojím před rozhodnutím koupit tento mobil,. Chtěl bych s ním využívat nějakou navigaci (která by se dala stáhnou a nainstalovat), používat wifi na občasné surfování po netu (služební cesty atd...), využívat prostřednictvím wifi sipy telefonování, skype,Vše by probíhalo pouze zřídka. Prakticky bych ho využíval k tomu, abych byl na příjmu s oběma čísly.Výše uvedené požadavky by byly pouze okrajové, nicméně potěší, když je lze občas využít právě na služební cestě. Chci se zeptat, jak je to v konečné fázi s výdrží té baterie. Někdo píše že se musí nabíjet každý den, někdo jednou za tři dny. Další věc co mě zajímá, je systém dual sim. Jak to tedy je s tím telefonováním? Jsem schopen být na příjmu s oběma sim současně. Když mi přijde hovor na jednu sim, tak jsem vyčetl, že se mi na ten druhý nikdo nedovolá, ale jak to tedy je, když se tedy druhá sim znovu přihlásí do sítě. Přïjde mi nějaké upozornění, že se mi na toto číslo snažil někdo dovolat nebo ne? Jak to je v případě, že chci uskutečnit hovor? Je možné nějakým způsobem před voláním zvolit z jaké sim se bude hovor / sms uskutečňovat nebo musím nastavit natvrdo primární sim? Doporučili by jste mi tento telefon nebo ne. V současné době přichází na trh Samsung galaxy y duos, který je pravděpodobně funkčně obdobný. Co vy na to? Za každé informace předem děkuji.


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » úte 13. bře 2012 18:31:44

Pokusím se ti odpovědět. Když z jedné karty voláš, druhá je off-line (takže není možné se na ní dovolat), když hovor ukončíš druhá karta se přihlásí k síti sama automaticky a příjde ti SMS, že ti na druhou kartu někdo volal, není to ovšem díky telefonu , ale pošle ti tu SMS automaticky operátor (alespoň Vodafone a T-Mobile mi to tak dělá). Co se týká výdrže u mě 1-2 dny podle zatížení, 3 dny to už bych se musel hodně snažit (dávat na noc letadlo a v podstatě skoro nevolat, nebrouzdat,...). Co se týká Voip , tak to funguje, Skype nevím, nezkoušel jsem, ale není důvod proč by to nešlo. Porovnání se Samsungem Y Duos (neměl jsem ho v ruce, takže poze teorizuji) : Pro Samsung hovoří výdrž baterie, ta by měla být papírově větší než u G1345, ale podle mých zkušeností v reálu s podobnými mobily nepředpodládám více jak 3-4 dny. Možná by mohl udržet obě SIM online i během hovoru, alespoň u předešlých telefonů Samsungu Duos řady to tak bylo (ale neměli Android, takže opravdu pouze předpokládám). A to je tak myslím vše co může Samsung navíc nabídnout. Pro G1345 hovoří přítomnost grafického chipu ( GPU se hodí na hry a animace), 512ROM a 512MB RAM (Samsung má pouze 512ROM a 384MB RAM ) , 5Mpix fotoaparát a hllavně 3,5" displej. Původně jsem měl G1310 s 3,2" displejem a to, že má G1345 3,5" displej byl hlavní důvod proč jsem na něj přešel, přeci jen se na něm o poznání lépe píše. Cenově pak je samozřejmě levnější Samsung důvody jsou patrné z popisu výše. Docela se těším na nějakou pořádnou recenzi toho Samsungu, ale vzhledem k čerstvosti produktu se ji asi dříve než za měsíc nedočkáme. Recenze typu včera jsem ho koupil a je super neberu - telefon se musí nějaký čas používat , aby recenze byla objektivní. Takže nezbývá než popřát šťastnou volbu ;)


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi note 8 PRO
Mobil 2 / ROM: Honor 9 lite

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Vlenc » úte 13. bře 2012 19:29:35

Mnohokrát děkuji za celkem vyčerpávající informace. Ještě bych se chtěl zeptat, jak to je s problémy zvuku (šelest) při hovorech. Podařilo se to nějak odstranit, nebo je to spíš závada telefonu (tedy telefon určený k reklamaci)? Zatím mi tedy vychází,koupě Gsmart. Někde jsem četl celkem pěknou recenzi na tento telefon (http://www.androidmarket.cz/mobilni-tel ... art-g1345/) a je zde psáno, že telefon byl dodán s nabíječkou. Na obrázku byla vyobrazena něco jako dokovací stanice. Je tato dokovací stanice součástí balení? Máte někdo v telefonu nějakou fungující navigaci?
Děkuji.
Naposledy upravil(a) Vlenc dne úte 13. bře 2012 19:54:06, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » úte 13. bře 2012 19:53:38

Ahoj, zvuk je v poriadku, pokial viem telefon ma len nabijacku, nema dokovaciu stanicu a ako navigacia mi funguje Igo My way 8.4.3, staci si vygooglit Igo pre android.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi note 8 PRO
Mobil 2 / ROM: Honor 9 lite

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Vlenc » stř 14. bře 2012 17:50:46

Zdravím. Jak jsem psal výše, uvažuji o koupi tohoto mobilu. Bohužel nemám žádné zkušenosti s androidem a proto se chci zeptat, jak je to s těma aplikacema. Na andoridmarketu jich je poměrně dost. Dá se tedy předpokládat, že kterákoliv z nich je přímo použitelná do tohoto mobilu, nebo je zapotřebí najít android aplikaci přímo použitelnou do tohoto mobilu? Taky bych se chtěl zeptat jak to máte s navigacema. Někdo mi doporučil Igo My Way, ale jak to vypadá např. s Garmin, Sygic, Route 66, TomTom, N Drive. Máte to někdo? Ještě bych se chtěl zeptat, odkud aplikace stahujete?Taky jsem koukal že v některých specifikacíje napsáno že telefon má Java, někde psaná není? Jak to tedy je?Dále jak to je s aktualizacema. Je to jednoduché pro lamy jako třeba já, nebo je zapotřebí nějakého velkého zásahu. V případě, že bych moil koupil, tak bych před instalací a zprovozněním telefonu tak aby mi vyhovaoval nainstaloval nějakoui poslední aktualizaci. Je někde napsaný návod jak postupovat?
Za jakékoliv informace děkuji. Nerad bych byl nepřipraven a ve sháněl, až budu mít telefon.
Díky.


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » pát 16. bře 2012 21:41:27

Když už jsme byli u toho porovnání Samsungu Galaxy Y a G1345. Tak jsem si koupil i toho Samsunga Galaxy Y Duos s tím, že když mi nebude vyhovovat, tak ho vrátím ve 14ti denní lhůtě. Na nějaké závěry ho mám zatím moc krátce, ale přesto už mohu v pár bodech co jsem zatím vyzkoumal porovnat .

Co se mi na Galaxy Y Duos líbí:
1)když z jedné SIM volám, druhá není off-line, ale je obsazená (takže volající ví , že zrovna hovořím). Stejně tak, když na jedné SIM běží data (net), tak SIM2 je na příjmu a můžu přijmout hovor, to mi na G1345 nejde, ta má druhou SIM opět off-line.
2)na první nabití baterie jedu už 48 hodin a to jsem celý telefon nainstaloval k obrazu svému a stále mi 70% baterie zbývá (teda jestli nekecá ukazatel jako se mi to občas stává u G1345). ;)
3)podání barev na displeji neporovnatelně lepší než na G1345, čekal jsem, že se mi bude špatně psát na menším displeji, ale k mému překvapení se mi píše tak nějak stejně (nepozoruji zvýšený počet překlepů)
4)WIFI se chytá rychlleji než na G1345
5)nevrže kryt

Co mě na něm vadí :
1) nemá stavovou LED, která by mě upozornila na zmeškaný hovor, takže když zmeškám hovor, nebo mi přijde SMS, tak to nevím dokud nekouknu na displej
2)byl jsem zvyklý napsat číslo, nebo vybrat kontakt ze seznamu a pak si zvolit, ze které SIM ho vytočím, tady musím nejdřív stáhnout roletku, tam zvolit prioritní SIM a až pak už vše vytáčí přes prioritní SIM (má tedy jen jedno zelené tlačítko na vytáčení), když chci volat ze SIM, která zrovna není prioritní, musím znova stáhnout roletku a změnit prioritu. Zatím jsem nenašel způsob jak toto z roletky dostat na plochu , pak by to bylo v pohodě, ale takhle mě to pěkně štve. Asi největší mínus proti G1345.
3)foťák nemá mechanické tlačítko, fotí se kliknutím na displej, na to se asi dá zvyknout.
4) U navigace (používám IGO) se toho na displej tolik nevejde. Není to zásadní problém, ale na G1345 je ta mapa o fous větší ;)

Co se mi zdá nerozhodně:
1) GPS fixuje signál na obou stejně rychle
2) Rychlost přístroje se mi jeví stejná
3) Foťák u G1345 je sice 5MPix, ale Gaaxy Y Duos dělá zase o malinko hezčí fotky.

Jestli si ten mobil od Samsungu nakonec nechám, tak to bude z prvních dvou důvodů, které jsem na něm pochválil, ale zatím stále testuji a rozhodnutí je týden daleko. :ugeek:


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi note 8 PRO
Mobil 2 / ROM: Honor 9 lite

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Vlenc » pát 16. bře 2012 22:54:16

Ahoj. Moc děkuji za minirecenzi. Prosím dej průběžně vědět, jak to vypadá s testy telefonu a co by jsi v závěru doporučil. Moc děkuji.

Uživatelský avatar

DjLobo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 26. led 2011 22:57:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z5 Compact
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od DjLobo » ned 18. bře 2012 22:08:26

cest chlapi, procetl jsem tu diskusi o problemu s updatem, stahl jsem tedy opravenou verzi, jen se chci zeptat jestli potom telefon bude vyresetovany do tovarka nebo zustanou veskera data. diky za reakci


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » ned 18. bře 2012 22:13:25

data v telefonu se smazou...


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » úte 20. bře 2012 8:57:22

to Vlenc: Tak jsem se nakonec rozhodl nechat si ten Samsung galaxy Y Duos, baterie mi na nem na prvni nabiti vydrzela 5,5dne. To se myslim jeste zlepsi, az se trosku zabehne a nebudu si s telefonem tolik hrat . Vydrz baterie spolu s kvalitou displeje a kvalitou zpracovani je to, co u me mezi Galaxy Y Duos a G1345 nakonec rozhodlo. Zatim vse funguje jak ma, hlavne ta dual sim cast, takze se mi zatim nestalo, ze by se mi na telefon ve standby rezimu nekdo nedovolal (to o G1345 bohuzel rict nemuzu).

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti