PokecGIGABYTE GSmart G1345

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

dagenhamp
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 03. pro 2011 16:30:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zatim nokia 6700c

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od dagenhamp » sob 03. pro 2011 16:35:07

Zminky o zamrzani telefonu, ci jeho prechodu do offline rezimu jsou dost alarmujici pro dalsi potencialni zakazniky.
Pokud bych takovy telefon mel a 2x za tyden mi "zmrznul", tak ho bez vahani jdu vratit.
Mozna je to kvuli nedotazenemu firmware a jde o resitelny problem, takze s nakupem stale jeste vaham a ocenim dalsi postrehy a pripominky tech, kteri uz telefon koupili.




Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » sob 03. pro 2011 20:11:56

Mrznutie a odpajanie karty uz je minulostou, po aktualizacii rom mobil bezi ako ma.


sulec
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 07. pro 2011 0:50:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gigabyte Gsmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od sulec » stř 07. pro 2011 1:02:30

Ahojte takze od dnes som majitelom 1345.ako vzdy aj tento krat nejde u mna vsetko ako ma...Kedze je to moj prvy smartphone a este aj s androidom-chcem sa spytat ci mal niekto podobny problem ako ja.Pri vlozeni jednej karty O2-SVK ide telefon normalne.Akurat mi nechce poslat sms do zahranicia-i ked pouzivam spravnu predvolbu.Problem ktory ma ale trapi viac je ten-ze ked vlozim do zariadenia vodafone-ie a slovensku o2 telefon je nefunkcny.Pyta sa stale na pin o2karty ktory aj ked sa mi podari dat tak ho bud neakceptuje-alebo ani nestihne lebo sa telefon zablokuje.ked ju dam ignorovat telefon je nepouzitelny.Zistil som ze je to tym ze mi nechce akceptovat vodafone kartu.Moze to byt tym ze tel je blokovany na zahranicne karty?..alebo nieco s roamingom?..ziadne nastavenia som ale nenasiel...nejaka rada kam zavolat?..dost ma to stve kedze som tel kupil prave preto aby som necestoval s dvoma.A kupil som ho cez hej.sk kde mi moc asi nepomozu.AK je niekto ochotny poradit velmi si to vazim...prajem pekny den...


albo
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 27. lis 2011 13:21:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od albo » stř 07. pro 2011 9:30:17

Ahoj, ja mám G1345 už dva týždne a nemôžem sa sťažovať, žiadny problém okrem podivného ukazateľa baterky s ním nemám, dokonca aj výdrž mám viac než 3 dni. Čo sa týka tvojho problému s kartami, keďže si mobil nekupoval u nejakého operátora ale v hej, tak by blokovaný rozhodne byť nemal. Fungujú ti obe karty v iných mobiloch bezproblémovo? Ak áno, skús overiť toto:
1. Máš nainštalovaný najnovší firmware? (v0.49.2)
2. Keď nevložíš do mobilu ani jednu simku a zapneš ho, funguje normálne? (telefón sa dá používať i bez simiek)
3. Skús vložiť do mobilu najprv každú simku samostatne, ak to bude fungovať, tak ich skús vložiť obe naraz a prípadne ich skús prehodiť v slotoch navzájom.
4. Ak ti budú blbnúť, doporučujem vyskúšať nejaké iné sim.
5. Ak nebudú fungovať ani tie, bude to určite na reklamáciu.


sulec
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 07. pro 2011 0:50:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gigabyte Gsmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od sulec » stř 07. pro 2011 12:17:03

No zdarec...to co si opisal som vyskusal vsetko...karty mi doteraz normalne fungovali..vcera som ich vytiahol z 2. tel a vlozil do gsmartu...tel ide bez karty normalne..a ide normalne aj so slovenskou kartou...len ta zahranicna robi problem...napadlo ci to nebude len nejakym nastavenim telefonu alebo nieco podobne...roaming som na karte aktivovany mal kedze som tu doteraz aj s nou volaval..je to zvlastne a smutne ze mi v obchodoch nema kto poradit..strasna ,,ochota"...vo vodafone.ie si dokazem odblokovat telefon na vsetky siete i jazyky zadarmo...operator mi online poskytne jeden kod a mozem si robit co chcem..len neviem ako to funguje tu.nevies ani kde sa mam kontaktovat?..inac dik za odpoved...pekny den..



albo
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 27. lis 2011 13:21:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od albo » stř 07. pro 2011 15:18:40

Tak viac ti uz asi neporadim, iba ak skusit iny kus telefonu (zakonna doba je 14 dni...)...

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » čtv 08. pro 2011 18:54:42

Ahoj, ja mám v telefone na 1 pozicii SIM Orange SK a na 2 mieste SIM O2 CZ. Všetko funguje ako má, aj roaming keď som v Čechách, aj roaming keď som na Slovensku. V nastaveniach mám automatický výber siete. Vôbec žiadne zásahy do nastavení som nerobil, len som pichol karty a ide to. Len možno jednu vec mám inak, a to deaktivované PIN kódy na kartách. A tento telefón sa určite nedá kúpiť blokovaný.


albo
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 27. lis 2011 13:21:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od albo » pát 09. pro 2011 13:43:51

Aké máte skúsenosti s ukazateľom baterky? Mne totiž rýchlo (často v priebehu hodiny) klesne postupe o 10% a následne zostane ukazateľ nezmenený po dlhšiu dobu (napr 6 hodín), potom sa situácia opakuje. Máte niekto podobnú skůsenosť, alebo je to len u mojho telefonu?


kristof.p
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: ned 28. úno 2010 12:12:14
Reputace: 0
Bydliště: Brno

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od kristof.p » sob 10. pro 2011 0:33:45

Skryt zvoneni tak, aby se neukazovala mezi dalsi mp3kami jde tak, ze do daneho adresare nakopirujete prazdny soubor
s nazvem .nomedia
Google Nexus 4, stock 4.4.2 | Google Nexus 7, stock 4.4.2 | Lenovo P770, custom 4.2.2 | Motorola Moto G, stock 4.4.2


JiGr
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: úte 22. bře 2011 18:25:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus G E975

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od JiGr » ned 11. pro 2011 23:12:14

Chteli jsme telefon updatovat. Stahl jsem update ze stranek gigabytu a nakopiroval jsem update1.zip na koren SD karty. Podle navodu jsem telefon vypnul, pak pri zapnuti drzel tlacitko foto a standby.Podle navodu se mel telefon zacit sam flashovat. Nam ale telefon najel do recovery, kdy byly jen moznosti reboot a wipe nic jineho. Mate nekdo nejaky napad co s tim? Doufal jsem, ze po updatu, prestanou problemy s odpojovanim SIM a SD karet.


sulec
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 07. pro 2011 0:50:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gigabyte Gsmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od sulec » pon 12. pro 2011 15:43:36

Domingo dik za info...ja som dnes telefon poslal na reklamaciu lebo sa nic nezmenilo ani po restarte telefonu na tovarenske nastavenia a dokonca ani po nahrani novsieho systemu.Inac je to telefon celkom slusny..ale musi ist tak ako ma...fotak ani displej nie su velmi dobrej kvality...ale pre beznych smrtelnikov a za tu cenu sa oplati.tot moj nazor...teraz budem len dufat ze mi daju lepsi kus a nebudu robit problemy..kedze mi napisali aby som im poslal aj zarucny list ktory som vobec nedostal...akurat mam kopiu faktury...pekny den vsetkym..


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » stř 14. pro 2011 8:06:34

ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jak je na tom G1345 po posledních úpravách FW s "mrznutím", případně odpojováním , či zpožděným připojováním SIM karet, případně zda se objevují nějaké jiné problémy, které znemožňují běžné fungování telefonu. Uvažuji, že bych jej vyměnil za dosavadní Samsung Duos B7722, ale nechtěl bych kromě kratší výdrže baterie řešit problémy s tím, že se mi někdo z práce nedovolá na služební pohotovostní SIM a pod...


att
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 12. pro 2011 18:16:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart 1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od att » pát 16. pro 2011 17:16:13

bolek píše:ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jak je na tom G1345 po posledních úpravách FW s "mrznutím", případně odpojováním , či zpožděným připojováním SIM karet, případně zda se objevují nějaké jiné problémy, které znemožňují běžné fungování telefonu. Uvažuji, že bych jej vyměnil za dosavadní Samsung Duos B7722, ale nechtěl bych kromě kratší výdrže baterie řešit problémy s tím, že se mi někdo z práce nedovolá na služební pohotovostní SIM a pod...
Nič nemrzne, simky fungujú. Asi najcitelnejšia zmena z môjho bývalého HTC bola výdrž batérie. Tento stroj treba nabíjať denne. Inštaloval som aj nejaký soft na šetrenie baterie ale moc to nepomohlo. Pre istotu som vypol 3G a pre bežnú kontrolu mailov a pod. užívam 2G. 3G zapínam len ak chcem výraznejšie byť na nete. Trochu to pomohlo baterke, inak by bolo fajn skúsiť nejakú inú batériu ale neviem či sa to dá. Má niekto odskúšanú nejakú vhodnú nabíjačku do auta a držiak do auta ?? Navigácia inak nebude mať dlhé trvanie. Inak funkčne je telefón výborný a nemám zatiaľ negatívne skúsenosti (samozrejme hneď po kúpe som urobil upgrade ROM.


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » sob 17. pro 2011 10:57:11

diky za reakci, po prochazeni ruznych, i zahranicnich for jsem narazil na pomerne dost stesku na problemy i s posledni ROM, ale snad to bude tim, ze spokojeni lide nepisi do diskuznich for :-)

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » pon 26. pro 2011 12:56:06

Ďalšia aktualizácia ROM na svete. http://www.gigabytecm.com/Cz/ProductOview.aspx?pid=8


Paullik74
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: pát 26. srp 2011 8:43:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A with Vibe UI 2.0

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Paullik74 » úte 27. pro 2011 20:07:46

Lidi jak je to prosím s tím Dual Sim Standby a Active mode?? Rozdíl chápu avšak stále se mi nedaří zjistit, jestli jako každej telefón má oba režimy nebo jen jeden... Jestli jen jeden tak jak zjistím, který (pokud jej kupuju a nemám možnost jej vyzkoušet)?? Nutno říci, že Dual Standby režim je asi jediné, proč se mi do tohoto mobilu nechce... Avšak, s tím internetem je to jak?? Uvedu příklad... Mám dvě simky, T-Mobile Paušál (Mých5 + internet) a O2 kreditní... S nýnějším Galaxy Mini, kde mám T-Mobile, jsem prakticky pořád napojen na internet (imo.im messanger, facebook, gmail)... Kdybych tedy tyto aplikace měl zaplé na tomto GSmartu, znamenalo by to, že se mi lidi dovolají jen na T-Mobile?? Jestli jsem to pochopil správně, tak v momentně datového přenosu přes jednu ze SIMek se ta druhá deaktivuje... Je tomu tak nebo to funguje jinak??


Fuzo
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: stř 28. pro 2011 10:20:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780 Viberom 4.4 KitKat

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Fuzo » stř 28. pro 2011 10:27:02

JiGr píše:Chteli jsme telefon updatovat. Stahl jsem update ze stranek gigabytu a nakopiroval jsem update1.zip na koren SD karty. Podle navodu ...
Taky jsem postupoval stejně :-)

Stačí se podívat co obsahuje update.zip - další archiv update.zip a až ten druhý je správný. tak že nejdříve jednou rozbalit a poté postupovat dle návodu. Jenom malé upozornění. Po flešnutí na novější firmware se mi objevila zajímavá závada - u příchozích a odchozích hovorů se nezobrazovali jména. Vyřešilo to pouze resetnutí telefonu do základního nastavení ale to lze provést pouze po smazání souboru update.zip z rootu SD karty !!!
Jo a abych nezapoměl samozřejmě to smaže kompletně všechna nastavení, kontakty, kalendář, nainstalované aplikace ... Tak že jak už velký soudruh Lenin říkal: "ZÁLOHOVAT, ZÁLOHOVAT, ZÁLOHOVAT"


Fuzo
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: stř 28. pro 2011 10:20:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780 Viberom 4.4 KitKat

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Fuzo » stř 28. pro 2011 10:33:42

Paullik74 píše:Lidi jak je to prosím s tím Dual Sim Standby a Active mode?? Rozdíl chápu avšak stále se mi nedaří zjistit, jestli jako každej telefón má oba režimy nebo jen jeden... Jestli jen jeden tak jak zjistím, který (pokud jej kupuju a nemám možnost jej vyzkoušet)?? Nutno říci, že Dual Standby režim je asi jediné, proč se mi do tohoto mobilu nechce... Avšak, s tím internetem je to jak?? Uvedu příklad... Mám dvě simky, T-Mobile Paušál (Mých5 + internet) a O2 kreditní... S nýnějším Galaxy Mini, kde mám T-Mobile, jsem prakticky pořád napojen na internet (imo.im messanger, facebook, gmail)... Kdybych tedy tyto aplikace měl zaplé na tomto GSmartu, znamenalo by to, že se mi lidi dovolají jen na T-Mobile?? Jestli jsem to pochopil správně, tak v momentně datového přenosu přes jednu ze SIMek se ta druhá deaktivuje... Je tomu tak nebo to funguje jinak??
modelová situace SIM 1 primární pro volání i data ( tak to mám já)
1. na obě SIM lze volat kdykoliv - nebo z jakékoliv SIm lze volat bez ohledu na data.
2. Když ti někdo volá na SIM 1 tak data automaticky ukončí činnost a na SIM2 se nelze dovolat je vypojena - offline, po ukončení hovoru jsou data znova aktivní (jako u normálního telefonu) a SIM2 je znova online
3. Když ti někdo volá na SIM2 tak data automaticky ukončí činnost a na SIM1 se nelze dovolat je vypojena - offline, po ukončení hovoru jsou data znova aktivní (jako u normálního telefonu) a SIM1 je znova online

To je vše: Já mám ještě nastaveno na SIM2 přesměrování hovorů když je nedostupná na SIM1 a SIM 1 mám přesměrování v případě nedostupnosti do schránky (SIM1 služební)

Jestli je ještě nějaký dotaz, rád zodpovím ;-)


Paullik74
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: pát 26. srp 2011 8:43:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A with Vibe UI 2.0

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Paullik74 » stř 28. pro 2011 12:16:37

Pak mi teda neleze do hlavy, proč v recenzích psali, že při datovém přenosu (snad mysleli internet) je druhá sim taky nedostupná... nebo jsem to snad špatně pochopil?? Výše popsané chování mi připadá parádní...

"Identicky pojatý dualSIM režim se nachází už v předchozích Gigabyte komunikátorech, škoda že ho v tomto novém modelu výrobce nevylepšil, aby druhá SIM karta byla aktivní i v případě hovoru, či datového přenosu."

Kdy je tedy druhá karta neaktivní při datovém přenosu?? Když něco stahuji nebo jak??


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » stř 28. pro 2011 23:29:04

tak uz jsem skoro 10 dni majitelem G1345, mam nahranou posledni ROM, nastesti se mi zatim neprojevily zadne problemy s mrznutim SIM, nebo odpojovanim SD. Jeden problem ale mam, pri pripojovani se na domaci WiFi se mi casto stane, ze telefon se sice pripoji, ale indikator v oznamovaci liste zustane bily, coz dle manualu znamena, ze je pripojen k WiFi, ale ne ke google uctu - internet na telefonu nejede. Musim tel vypnout, zapnout a pote uz se pripoji, indikator zezelena a vse jede. Pohrichu mi to dela jen na domaci WiFi (Huawei HG-622u) - jinde jsem na to zatim nenarazil, nevite nekdo co s tim?


stepanekd
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 30. pro 2011 18:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gsmart 1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od stepanekd » pát 30. pro 2011 18:15:30

Dobrý den, neví někdo zda je možné aktualizovat androida na verzi 4.0 ??? kde lze aktualizaci stáhnout ?? Díky moc

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2011 11:29:38

NE!
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


sulec
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 07. pro 2011 0:50:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gigabyte Gsmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od sulec » sob 31. pro 2011 14:48:12

Zdravim...uz vyssie som pisal o tom ze som majitel 1345tky ale po problemoch(nefungovala zahranicna karta) som ju poslal na reklamaciu-a posielaju mi novy tel-ktory je zevraj plne funkcny.Mal by som ho dostat do par dni kedze som v zahranici,a tak sa chcem v predstihu spytat-ci mam hned donho nainstalovat novy softver?(rom)-oznacenie: V0.52.0_EEU ale co je zaujimave datum vytvorenia mi pise 24.11. a vtedy myslim vysla ta starsia verzia s oznacenim V0.49.....alebo mam toto urobit az po pripadnych problemoch s tel?..a este jedna otazocka..ako si viem zistit aku verziu mam momentalne v tel?..diky moc za rady-prajem pekny den a stastny novy rok!!!!

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » sob 31. pro 2011 16:08:11

Ja by som doporučil upgradovať na najnovší firmware, starší málinko štrajkoval pri odomykaní obrazovky vyhadzoval nejaké okienko že program launcher prestal pracovať, treba ho ukončiť..... Tento najnovší zatiaľ bez chyby. A v Nastaveniach na samom spodku je Info o telefone. Keď do toho vlezieš je tam presne napísané akú verziu máš.


sulec
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 07. pro 2011 0:50:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gigabyte Gsmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od sulec » pon 02. led 2012 3:49:03

ok super tak to je teda jednoduche...tak tam asi hodim hned ten upgrade nech je pokoj...a s vydrzou baterie to asi moc nespravilo vsak?..inac dik za radu...


n-i-o
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 02. led 2012 14:07:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSMART G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od n-i-o » pon 02. led 2012 14:11:54

Mám tento telefon týden, krapet se mi nezdá nabíjení. Jak vám dlouho trva nabití AC nabíječkou skoro vybytého do 100% mě cca 3,5hodiny, co mi přijde celkem dost.
Taky se mi jednou stalo co jsem ho nechal vypnutý nabíjet přes noc (celou dobu svitil červěne že se nabíji), ale ráno po zpnutí byl pořéd skoro na nule.


albo
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 27. lis 2011 13:21:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od albo » pon 02. led 2012 17:08:13

Mne sa mobil nabíja cca 4 hodiny, či už je vypnutý alebo zapnutý, ale za to výdrž na baterku mám v pohode 3 dni a 12 hod a to aj pri krátkom hraní a gps v priebehu dňa. AKurát mi divn ukazuje ukazateľ baterky, občas sa na nejakom percente zasekne na dlhšiu dobu a potom veľmi rýchlo klesne napr o 10%.

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1537
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ1 Compact
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od foto1977 » stř 04. led 2012 17:40:56

Ahoj nemáte někdo informace zda Gygabite neplánuje uvézt na trh nějaký nový dual-sim ideálně s 3,7" až 4".
Nějak poslední dobou musím nosit dva founy a to není moc pohodlné.
Předem díky za info či odkazy.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C


JiGr
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: úte 22. bře 2011 18:25:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus G E975

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od JiGr » stř 11. led 2012 20:30:38

Jde v nastaveni vypnout 3G sit? Nikde jsem to nenasel, diky.


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » stř 11. led 2012 20:44:23

je to v "nastaveni" -> "Bezdratove site a pripoj." -> "mobilni site" -> "Nastaveni dualni karty SIM" -> "pouzivat pouze site 2G"

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti