PokecGIGABYTE GSmart G1345

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Dr. Cvach
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 17. úno 2012 16:28:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Dr. Cvach » pát 17. úno 2012 16:34:29

Já updatoval na "GSmart_G1345_V0.56.4_EEU" a takhle jsem dopad: can’t install because project name or model is not equal Error in /sdcard/update1.zip (Status 7)




Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » pát 17. úno 2012 22:23:40

uz sa to snazim asi 3 hodiny stiahnut, a vzdy mi to pred koncom vyhodi chybu a nestiahne sa to. Neviem ale ci ta aktualizacia ma pre mna vyznam ak nemam tmobile. skuste to niekto upnut na nejaky server, kto to mate stiahnute. Dik.


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » sob 18. úno 2012 11:34:06

hmm tak mam problem :(
vcera mi to taky neslo stahnout, dnes dopo uz v pohode, rozbalil jsem oba soubory na kartu a jako vzdy zapnul tel pri drzeni fotaku a power. Ale pokazde mi nabehla jen obrazovka s "otevrenou krabici" misto "vykricniku v trojuhelniku" a pote Recovery nabidka. Pri poslednim pokusu jsem drzel obe tlacitka zmacknute i pri zobrazenem obrazku "otevrene krabice" a po chvilce nabehlo update menu s vyberem NO/YES , ale telefon nereagoval na tlacitka hlasitosti ani na fotoaparat. Pote se sam restartoval a pri nabehu trikrat blikne modra ledka (jednou dele, 2x kratce), objevi se opet to logo s otevrenou krabici a nic... Nechal jsem ho takto pres 15 minut , ale zadna zmena. Pri stisknuti power tlacitka se jen zvysi, a pak zase snizi podsvetleni... Kdyz vytahnu kartu a zapnu, tak telefon najede do zobrazeni loga GSMART a zase vytuhne... Nema nekdo nejaky napad?


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » sob 18. úno 2012 11:38:47

to bolek: tak gratuji, prave resim stejny problem, asi je z neho mrtvolka, pokud na neco prijdes dej vedet, prolezl jsem toho uz dost na netu, ale zatim marnost nad marnost.... takze pro ostatni, tenhle UPDATE opravdu NE :help:


patrise
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 18. úno 2012 11:40:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gsmart 1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od patrise » sob 18. úno 2012 11:45:31

domingo07 píše:uz sa to snazim asi 3 hodiny stiahnut, a vzdy mi to pred koncom vyhodi chybu a nestiahne sa to. Neviem ale ci ta aktualizacia ma pre mna vyznam ak nemam tmobile. skuste to niekto upnut na nejaky server, kto to mate stiahnute. Dik.
Dobrý den, z Ruska! odkaz na firmware http://fileshare.in.ua/5851782

Kteří stanovili nový Android - zobrazit fotky, prosím


Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » sob 18. úno 2012 15:25:13

takze, uz som si to stiahol tiez, po predoslych dobrych skusenostiach som si nic nezalohoval, nahral som len upgrade1.zip a normalne nainstaloval. Ake bolo moje prekvapenie :shock: , ked sa mi telefon dostal skoro do tovarneho nastavenia, :help: bez aplikacii dokonca aj bez adroid marketu(teda niektore tam este ciastocne ostali) a kontaktov. Predosle aktualizacie neboli take zasadne, vsetko mi po nich zostalo. kua. Takze som nahral aj druhy subor, :oops: ktory prikazuje vsetko zmazat, znovu dal aktualizovat, ukazala sa mi tabulka bez moznosti vyberu, same sa to vsetko urobilo bez potvrdzovania a urobilo mi to telefon, ako keby som ho prave kupil s novym firmwarom. Neostalo mi nic ine :( len znovu vsetko od zaciatku instalovat a nahadzovat. Nastastie kontakty som zalohoval na googli. Telefon zatial funguje, nepoznam rozdiel. Takze urcite si to zazalohujte dopredu :yes: , lebo tato aktualizacia vam telefon vrati do tovarka.


walhala2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 18. úno 2012 15:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od walhala2 » sob 18. úno 2012 15:34:06

domingo07 píše:takze, uz som si to stiahol tiez, po predoslych dobrych skusenostiach som si nic nezalohoval, nahral som len upgrade1.zip a normalne nainstaloval. Ake bolo moje prekvapenie :shock: , ked sa mi telefon dostal skoro do tovarneho nastavenia, :help: bez aplikacii dokonca aj bez adroid marketu(teda niektore tam este ciastocne ostali) a kontaktov. Predosle aktualizacie neboli take zasadne, vsetko mi po nich zostalo. kua. Takze som nahral aj druhy subor, :oops: ktory prikazuje vsetko zmazat, znovu dal aktualizovat, ukazala sa mi tabulka bez moznosti vyberu, same sa to vsetko urobilo bez potvrdzovania a urobilo mi to telefon, ako keby som ho prave kupil s novym firmwarom. Neostalo mi nic ine :( len znovu vsetko od zaciatku instalovat a nahadzovat. Nastastie kontakty som zalohoval na googli. Telefon zatial funguje, nepoznam rozdiel. Takze urcite si to zazalohujte dopredu :yes: , lebo tato aktualizacia vam telefon vrati do tovarka.
Ahoj , mám problém s tým updateom ako sa ti ho poarilo dostať do mobilu,...mne to ako keby pri inštalácii zamrzlo a nedá sa s tým nič robiť,...dík za pomoc....


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » sob 18. úno 2012 16:38:57

hm, takze jsme tu uz tri, kterym telefon neprezil update na novy fw, dalsi clovek hlasi podobny problem na http://www.gsmartclub.com/board/gsmart- ... html#p3502 , neco je asi spatne :(
Kdyby jste nekdo prisel na zpusob, jak ho ozivit, tak to sem prosim napiste...
Myslim, ze v pondeli budou mit v Gigabyte servisu napilno.


walhala2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 18. úno 2012 15:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od walhala2 » sob 18. úno 2012 16:52:38

Veď to ,...radšej by som bol keby ten update fungoval normalne ako mať s tým takéto problémy. Ja akurát sťahujem v 0.52.2 RUS a snáď sa to bude dať spraviť...ináč neviem čo s tým....


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » sob 18. úno 2012 17:40:27

zkoušel jsem po neúspěšném fleši telefonu, postupně nahrát na kartu všechny dostupné FW, ale tudy cesta nevede, pořád jen ta zas**ná krabička s droidem :( (omlouvám se za ty hvězdičky, ale jinak se to napsat nedá)

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » sob 18. úno 2012 20:25:37

neviem ako som to dosiahol, ale asi som mal stastie, ze som nakopiroval len ten subor update1 a az po aktualizacii, ktora prebehla normalne som este dohral ten druhy subor a znovu aktualizoval. zatial vsetko bezi normalne. Na kartu to dostanes bez problemov, ked ju vyberies a vlozis do citacky, skus tam nahrat len ten update1.zip, vymazat subor configure a skus znovu cez kamerove tlacitko a zapinacie aktualizovat. subor configure asi zapina komplet reset telefonu, ked ho pozries cez totalcomander v pocitaci tak vidis toto:
mode=factory
delay=1
operate=auto
erase_userdata=yes

ja uz to nebudem skusat samozrejme, lebo mi to funguje. Este ma napada, vymazavate ten subor configure, ked tam skusate na kartu davat iny fimware, lebo tento subor mi tiez sposobil akokeby zamrznutie telefonu vo fazi s tou krabickou, viem ze je to stupidna otazka, ale pri strese sposobenom umrtvenim telefonu clovek zabuda na samozrejme veci.


walhala2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 18. úno 2012 15:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od walhala2 » sob 18. úno 2012 21:00:00

domingo07 píše:neviem ako som to dosiahol, ale asi som mal stastie, ze som nakopiroval len ten subor update1 a az po aktualizacii, ktora prebehla normalne som este dohral ten druhy subor a znovu aktualizoval. zatial vsetko bezi normalne. Na kartu to dostanes bez problemov, ked ju vyberies a vlozis do citacky, skus tam nahrat len ten update1.zip, vymazat subor configure a skus znovu cez kamerove tlacitko a zapinacie aktualizovat. subor configure asi zapina komplet reset telefonu, ked ho pozries cez totalcomander v pocitaci tak vidis toto:
mode=factory
delay=1
operate=auto
erase_userdata=yes

ja uz to nebudem skusat samozrejme, lebo mi to funguje. Este ma napada, vymazavate ten subor configure, ked tam skusate na kartu davat iny fimware, lebo tento subor mi tiez sposobil akokeby zamrznutie telefonu vo fazi s tou krabickou, viem ze je to stupidna otazka, ale pri strese sposobenom umrtvenim telefonu clovek zabuda na samozrejme veci.
hmm,..je to zaujimave a som rad ze sa ti to podarilo,...ja sa viem aspon dostat po ten bod ci spravit upgrade alebo nie,...no ale ked to dam ,tak mi to asi v 1/4 zastavy a vypise error a tam cely moj pokus konci dokola a dokola,...o to ma to stve ze telefon mam asi tak necely mesiac a som s nim absolutne spokojny, takze dufam ze sa to bude dat nejako vyriesit,...?!


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » sob 18. úno 2012 21:27:45

Tak daleko se nedostanu, kdyz z telefonu vyndam kartu (nebo kartu uplne vymazu) a zapnu telefon se stlacenym fotakem, tak mi nabehne do menu pro tovarni reset , restart, cache reset, ale kdyz na kartu dam jaky koliv soubor s FW, tak po zapnuti telefon vytuhne na ty krabici se sipkou a na vyber uz mi nenabidne. Kdyz zapnu telefon standardne, tak zustane na napisu Gsmart a dal uz nic....jeste zkousim stahnout z polska verzi 1.4.2 EEU, ale nepocitam , ze by se neco zmenilo :?


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » sob 18. úno 2012 23:47:12

ja jsem na tom uplne stejne jako lahr... :(


Palo 1345
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 19. úno 2012 0:29:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Palo 1345 » ned 19. úno 2012 1:02:29

Pridavam sa k ostanym nestastnikom a odporucam:
NEINSTALUJE GSmart_G1345_V0.56.4_EEU.zip !! Velmi pravdepodobne znici vas telefon !!

Tiez sa mi dnes bohuzial podarilo stiahnut v.0.56.4 a po update som skoncil s "odpalenym" telefonom. Nakopiroval som na SD kartu oba subory a spustil update podla navodu. Update sa rozbehol bez akejkolvek otazky, resetol vsetky nastavenia a restartol telefon. Potom zacal rozbalovat update1.zip ale po chvili vyhlasil chybu "Can't install because project name or model is not equal..." a telefon vytuhol. Iba tlacitko napajania nejako prepinalo display ale ostatne tlacitka nereagovali. Nechal som ho par minut kvasit ale nic sa nestalo tak som po par minutach vytiahol baterku. Telefon sa teraz stale restartuje do recovery modu ale nepodarilo sa mi nainstalovat ani jeden z dostupnuch firmware (skusal som verziu 38.2, 49.0, 52.0, 56.4). Podla vsetkeho doslo k resetnutiu programovej pamate lebo ked sa spusti update tak vypise aktualnu verziu systemu, ale Model aj Software verzia je prazdna (uplne nic). Urobil som screenshoty a poslal som to na zakaznicke centrum. Ak mate podobny problem prosim poslite aj vy svoj "problem" na zakaznicke centrum (http://www.gigabytecm.com/Cz/Question.aspx). Ked nas bude viac urcite sa s tym zacne niekto zaoberat. Riesenim by bolo, keby firma Gigabyte dodala ku firmware v.56.4 subor ktory pri instalacii vypne kontrolu premennych Project a Model. Podobne to spravila pred casom firma ELKO (http://www.elko.cz) ktora pridala k firmware pre G1315 subor Update.zip.dig, co nakoniec sposobilo problem mnohym ludom, ale nam by to teraz pomohlo.


Chlumaček
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 26. lis 2011 18:59:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart G 1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Chlumaček » ned 19. úno 2012 11:43:17

Hlásím to samé jako ostatní. Nepodařilo se mi aktuliyovat soft telefonu a je z něj kus plastu. Našel již někdo řešení?


walhala2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 18. úno 2012 15:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od walhala2 » ned 19. úno 2012 15:55:49

Nuž ja som po "plnohodnotne" využitej sobote ( neúspešnými pokusmi rozbehať svoj telefón ) rozhodol napísať na servisné centrum do spoločnosti GIGAPOINT.CZ a spol. kde som telefón kúpil uvidím čo mi odpíšu,...naozaj som skúsil všetko možné ale nič ,...tak som zvedavý ako to budú riešiť lebo tento problém nie je len u nás ,ale ako som vyčítal majú s týmto Update problémy aj inde...snáď to spoločne dáme dohromady...

držím nám všetkým palce ;)


walhala2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 18. úno 2012 15:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od walhala2 » ned 19. úno 2012 16:37:30

DOBRA SPRAVA !!!!!!

podarilo sa mi to predsa rozbehat sice na verzii 0.48.2 ale IDE :)

posielam link na stiahnutie , prajem vela uspechov......

http://narod.ru/disk/41219197001/GSmart ... .2.7z.html

Uživatelský avatar

domingo07
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 30. říj 2011 18:24:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P8 lite android 6 beta
Tablet: Nexus 7
Rom: B524

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od domingo07 » ned 19. úno 2012 16:40:54

Páni, trochu som googlil, a našiel som niečo čo by ste mohli skúsiť. http://www.gsmartclub.com/board/gsmart- ... 79-50.html
Píše sa tam:
Good question. Some users escaped "brick" (after flashing Chinese ROM) using these two files: http://narod.ru/disk/41219197001/GSmart ... .2.7z.html (extract two files from 7z archive).
Neviem to presne preložiť, ale píše sa tam niečo o zaseknutom telefone a že možno by to mohlo fungovať. Skúste a dajte vedieť.


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » ned 19. úno 2012 17:27:05

Tak u mě nejde nahrát ani tento FW pro blízký východ :( , na podporu už jsem také psal, tak počítám, že snad něco vymyslí, jsou tam chytrý kluci :yes:


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » ned 19. úno 2012 20:20:36

tak mně taky nepomohl ani ten rusky FW...


Palo 1345
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 19. úno 2012 0:29:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Palo 1345 » pon 20. úno 2012 14:35:11

Ahoj "walhala2"
No ten rusky FW by mohol fungovat, je ku nemu prilozeny Update1.zip.dig.
Ma ten rusky firmware (0.48.2) aj normalny anglicky user interface, alebo iba azbuku?
Funguje ti telefon normalne (telefonovanie aj datove prenosy) ?
Pre upgrade na verziu 0.52.0 asi budes potrebovat zarootovat telefon a zmenit premenu BUILD_SW_PROJ v subore system\etc\sw_ver.txt z RUS na EEU, niekde sa tu potuloval navod.


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » pon 20. úno 2012 14:41:35

já bohužel patřím k těm, co se ani nedostanou do update menu, takže mi ruský fw nepomůže. Ráno jsem komunikoval se servisem, tu je jejich vyjádření:

Omlouváme se za komplikace. Výrobce pracuje na zjištění příčiny a její
odstranění. Zatím to vypadá tak, že je problém jen s některými verzemi
firmwarů. Doufám, že ještě dnes dodá výrobce upravený firmware na své
stránky, který bude problém řešit.


Haffun
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 20. úno 2012 15:09:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Haffun » pon 20. úno 2012 15:22:56

Netřeba panikařit, nedošlo k žádnému zničení telefonu, jen problém s překrytím verzí SW. Dělám betatesty nových FW a tato chyba se stává jen s určitou verzí FW, tzn. nepostihuje to všechny. Výrobce již na tom skutečně pracuje a kvůli časovému offsetu se to nestihlo dnes. Předpokládám, že zítra na to vyjde lék pro koncové uživatele.


steev33
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 20. úno 2012 16:39:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od steev33 » pon 20. úno 2012 17:36:03

zdravym!
dnes som skusal z troch htc telefonov poslat cez BT nejaky subor foto,mp3... a neslo to dokoncit, z nokie n95 a zo samsungu slo vsetko v pohode. ma niekto s tym skusenosti? posielanie sa zasekne a nejde to dokoncit

mohol by niekto skusit poslat nieco cez BT z HTC na gigabyte 1345. a ak sa mu to podari nech sa ozve . diiik

objednal som druhy foon pred kupou som to vyskusal a vsetko funguje ako maa. max ze sa mi nepodarilo poslat cez bt vecsi subor ale foto a mp3 ok
Naposledy upravil(a) steev33 dne pát 24. úno 2012 23:25:55, celkem upraveno 2 x.


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » pon 20. úno 2012 17:57:48

steev33: s tím jsem se nepotkal, ale nezkoušel jsem to s žádným HTC, dřív jsem BT zkoušel pouze s Asus M10 a Samsung i8000 a s notebookem Dell . Ve všech případech v pohodě, takže to vidím na nějaký problém ze strany HTC zkus ještě poptat u HTC komunity...Jedno letité HTC (Touch) má kolega, ale bohužel teď to neozkouším, čekám na opravný FW....


Chlumaček
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 26. lis 2011 18:59:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart G 1345

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od Chlumaček » pon 20. úno 2012 18:25:10

Zdravím, mám špatnou zkušenost s přenosem přes bluetooth. Mě ale nefungonal přenos se Samsung Galaxi 1. S HTC se mě přenos stejného souboru přes bluetooth podařil.


walhala2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 18. úno 2012 15:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od walhala2 » pon 20. úno 2012 21:29:57

Palo 1345 píše:Ahoj "walhala2"
No ten rusky FW by mohol fungovat, je ku nemu prilozeny Update1.zip.dig.
Ma ten rusky firmware (0.48.2) aj normalny anglicky user interface, alebo iba azbuku?
Funguje ti telefon normalne (telefonovanie aj datove prenosy) ?
Pre upgrade na verziu 0.52.0 asi budes potrebovat zarootovat telefon a zmenit premenu BUILD_SW_PROJ v subore system\etc\sw_ver.txt z RUS na EEU, niekde sa tu potuloval navod.
Ahoj,...no je tam aj anglictina len sa treba trochu prehryznut cez tu azbuku ale ide to v poho,...telefon mi funguje ako predtym takze si len pockam na opravny update a potom to seknem na novu verziu,....odporucam ti stiahnut nejaku temu ako napr ( GOlaunger EX ) je to v pohode...


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od lahr » úte 21. úno 2012 12:49:11

to bolek : Nemáš nějaké nové info? Koukal jsem, že ten nepovedený FW byl z webu stažen, ale nový zatím není.
Zkoušel jsem tu novější ruskou verzi ( 0.56.5 RUS with update.zip.dig) , ale bez úspěchu - stav nezměněn.


bolek
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: stř 14. pro 2011 7:58:07
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Huawei P10
Kontaktovat uživatele:

Re: GIGABYTE GSmart G1345

Příspěvek od bolek » úte 21. úno 2012 12:58:39

pred hodinou jsem mluvil se servisem, prave dostali info ze v ustredi uz vedi, v cem je problem a ze tedy jeste pockame co poslou. Melo by to byt co nevidet.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů