Chcel by som sa s Vami poradiť o kúpe telefónu. Už dlhšie premýšľam nad tým, aký telefón by som kúpil no stále sa neviem rozhodnúť a nechcem spraviť nejaký zlý nákup.Chcem nejaký android lebo som na neho už zvyknutý.Rozmýšľal som napríklad nad Samsung galaxy S II alebo nejakým HTC, ďalej som dnes pozeral aj xperiu mini pro ale tá ma nezaujala moc už len tým že je "mini" (ale zaujali ma aj tie ostatné xperie - neo,arc-ten zrovna nieje v orange dostupný) Pozeral som aj rôzne recenzie a diskusie. Chcel by som teda od Vás nejaký názor, ktorý android telefón je podľa Vás teraz na trhu najlepší, poprípade nejaké Vaše osobné názory na androidy alebo skúsenosti s týmito telefónmi. Telefón by som využíval hlavne na internet a telefonovanie, fotenie len občas, počúvanie hudby tiež nie vo veľkom.Prosím o radu - ktorý android? Ďakujem za každú odpoveď.
BTW: práve som čítal recenzie o xperii neo(kedže arc nemaju u oranžových) a ľudia s ním boli veľmi spokojní a nemali skoro žiadne negatívne názory, a je aj celkom lacnejší ako tie ostatné. Veľmi ma zaujal.