Pokecčeština k810i podruhé...

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
Sovička
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 07. zář 2010 20:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Sovička » pát 04. lis 2011 7:24:12

Ahoj
Při přehrávání firmwaru v K810i mi zmizela čeština. Následně sem volal do SE a bylo mi sděleno že je to telefon pro Singapur, že tam češtinu přes Seus II nedostanu...
Poradí někdo jak jí tam dostat?Podotýkám že už tam byla...

aktivní blb patlen:
Tento topic je v sekci "Pokec" kde Zde není nic OT. Vše co se jinam nevejde. To jen tak úvodem...
1. A CO JAKO že to nemá android???????
2.Nespletl!
3. Tam psát nebudu protože tyto fŕa jsou už defakto mrtvá, viz. cybershot fórum.


Předpokládám, že hodně z vás telefonům rozumí a má zkušenost i s platformami bez OS z minulosti takže vítám užitečné reakce.


Díky




Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Madman » pát 04. lis 2011 14:07:56

Zkus stáhnout českou verzi firmwaru pro daný telefon?
Xiaomi Mi MAX Prime


Walky
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:58:16
Reputace: 0

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Walky » pát 04. lis 2011 15:13:22

Najprv treba zistit aky verziu CID tam mas ale kedze si to aktualizoval cez seus tak to bude asi CID53.
Stiahni program XS++. Vypni telefon vyber baterku a vloz baterku naspet. V programe klikni na connect a pripoj telefon na kabel pri drzani tlacidla C. Urobi sa ti log a ten hod sem


Autor tohoto vlákna
Sovička
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 07. zář 2010 20:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Sovička » pát 04. lis 2011 22:54:42

Walky píše:Najprv treba zistit aky verziu CID tam mas ale kedze si to aktualizoval cez seus tak to bude asi CID53.
Stiahni program XS++. Vypni telefon vyber baterku a vloz baterku naspet. V programe klikni na connect a pripoj telefon na kabel pri drzani tlacidla C. Urobi sa ti log a ten hod sem
Ahoj tak jsem to udělal...

http://imageshack.us/photo/my-images/31/novobrzek1.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/52 ... rzeks.png/

A co teď? :)
Naposledy upravil(a) Sovička dne pát 04. lis 2011 22:58:18, celkem upraveno 1 x.


Autor tohoto vlákna
Sovička
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 07. zář 2010 20:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Sovička » pát 04. lis 2011 22:55:26

Madman píše:Zkus stáhnout českou verzi firmwaru pro daný telefon?
No o to právě jde :)



Walky
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:58:16
Reputace: 0

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Walky » sob 05. lis 2011 15:42:51

Zaregistruj sa na iprotebe.cz a stiahnes stamat
FS: http://iprotebe.cz/download-K810_R8BA02 ... 10497.html
MAIN: http://iprotebe.cz/download-K810_R8BA02 ... 10496.html
CUSTOMIZACIU http://iprotebe.cz/download-K810i_CDA10 ... e8413.html
Vsetko odzipujes a potom pokracujes podla tohto navodu: http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=11431
ale iba Flashovanie to patchovanie a zaloha si nevsimaj.
Alebo ak mas linux existuje verzia XS++ ktora dokaze Flashovat cid53


Autor tohoto vlákna
Sovička
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 07. zář 2010 20:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Sovička » sob 05. lis 2011 16:30:41

Jenže ten link ze stránky http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=11431 na stáhnutí toho programu FAR Manager+ Just Da Flasher Plugin není funkční :|


Walky
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:58:16
Reputace: 0

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Walky » sob 05. lis 2011 16:47:08



Autor tohoto vlákna
Sovička
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 07. zář 2010 20:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Sovička » sob 05. lis 2011 17:41:40

skončil sem u bodu 2. Po chvili ako FAR dopracuje si v ponuke na lavo vyberieme "oflash".... Teraz si v pravom okne nalistujeme nas MAIN (pro CID53!), ktory tam chceme flashovat a jednoducho stlacime tlacitko "F5" (F5=Copy). Prve okno potvrdime stlacenim tlacitka "Copy" a druhe stlacenim "yeah, flash it". Ked sa to doflashuje, tak to iste spravime aj s FS - take CID53.


Dám F5 copy, potvrdím copy ale druhé (okno? tlačítko?) "yeah flash it" tam nikde nevidím...

http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... rzek2.png/

Dám F5 copy
http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... rzek3.png/
Potvrdím copy

Dál nevím... :help:
http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... zek4z.png/


Walky
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:58:16
Reputace: 0

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Walky » sob 05. lis 2011 21:32:30

"2. Po chvili ako FAR dopracuje si v ponuke na lavo vyberieme "oflash"."
tymto autor myslel ye otvoris priecinok oflash


Autor tohoto vlákna
Sovička
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 07. zář 2010 20:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Sovička » sob 05. lis 2011 22:42:23

Udělal sem to podle návodu a po spuštění telefonu mi to napsalo:
Chyba konfigurace.Obraťte se na provozovatele sítě nebo středisko služeb :?

Zdá se mi že ta customizace není moc dobře vysvětlena, nebo nevím kde sem udělal chybu, nebo proč to nejde


Walky
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:58:16
Reputace: 0

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Walky » sob 05. lis 2011 22:57:04

Jo customizacia je zle spravena ten subor z customizacie "TPA" skopiruj len do OFS


Autor tohoto vlákna
Sovička
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 07. zář 2010 20:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Sovička » sob 05. lis 2011 23:46:32

soubory z TPA-preset-custom zkopirovat jen do OFS?
Ne celý TPA do OFS?


Walky
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:58:16
Reputace: 0

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Walky » sob 05. lis 2011 23:50:47

cely TPA do OFS


Autor tohoto vlákna
Sovička
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 07. zář 2010 20:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Sovička » ned 06. lis 2011 0:37:23

Jo tak se mi to podařilo...moc díky!

Jo a ještě se zeptám, ted už nejde aktualizovat přes Seus II firmware, dejme tomu do té původní cizí podoby?Né že bych to chtěl, ale myslel sem, že sem něco špatně zkopiroval při tom flashi a chtěl sem to udělat celé znova, tak sem tam chtěl nahrát ten původní ze seusu a nešlo to...napsalo to:
http://imageshack.us/photo/my-images/23 ... zek5e.png/


Walky
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:58:16
Reputace: 0

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Walky » ned 06. lis 2011 0:42:26

SEUS je na update telefonu ale kedze ty v telefone mas najnovsiu verziu tak ti to neaktualizuje. A mozes to urobit cele znova i bez toho aby si nahral povodny.


Autor tohoto vlákna
Sovička
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 07. zář 2010 20:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od Sovička » ned 06. lis 2011 0:51:46

Aha díky...
No já jen že předtím když sem přehrál firmware a měl tam ten anglický(singapurský) tak sem myslel že sem udělal něco špatně a dal to aktualizovat znovu...napsalo to že má aktuální software a at dam dalsí jestli to chci opravit...normálně to šlo, i když sem tam měl už aktuální software.
A teď to píše....že pro můj telefon není k dispozici žádný software...


Jako je to blbost...stejně to už přehrávat nebudu muset, ale zarazilo mne to

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: čeština k810i podruhé...

Příspěvek od patlen » ned 06. lis 2011 7:40:22

Sovička píše:Ahoj
aktivní blb patlen:
Tento topic je v sekci "Pokec" kde Zde není nic OT. Vše co se jinam nevejde. To jen tak úvodem...
1. A CO JAKO že to nemá android???????
2.Nespletl!
3. Tam psát nebudu protože tyto fŕa jsou už defakto mrtvá, viz. cybershot fórum.


Předpokládám, že hodně z vás telefonům rozumí a má zkušenost i s platformami bez OS z minulosti takže vítám užitečné reakce.
Díky
Tak ten BLB tu dělá moderátora!Už to že si mě urazil dostáváš varování.Opakuji se naposledy ! Tady je ANDROIDFORUM a je mi jedno že si neumíš najít forum pro SE.Ještě jednou budeš mít tvojé hloupé komenty nebo založíš topic pro NE ANDROID telefon zabanuju ti andresu a ono tě tvoje machrování přejde kamaráde !

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti