PokecZTE Blade vs Huawei u8500/u8650

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
coper
Nové Androidě

ZTE Blade vs Huawei u8500/u8650

Příspěvek od coper » pát 04. lis 2011 18:04:14

Uz velmi dlhy cas hladam na internete schopny mobil v cenovej kategorii okolo 130eur.
Do teraz som mal smejd mobil chcem kupit novy smartphone podmienka android.
Mam znameho ktory si kupil Huawei u8500, mal som ho chvilu v ruke, mne sa pozdaval, majitel tvrdi ze hry graficky narocne ako Angry Birds, alebo nejake auticka mu velmi sekaju. Dokonca mu sekaju aj videa z youtube. Ostal som prekvapeny ze este aj tie videa z youtube velmi sekaju. Tak som si povedal ze Huawei u8500 nie. Huawei u8500 ma len 256MB ram.

Lenze ten mobil kupoval pred 2 mesiacmi, cena uz klesla asi o 20eur, v povodnej cenovej skupine sa da kupit ZTE Blade. Videl som na internete benchmark http://www.youtube.com/watch?v=LFEIrnYjlO0 potom este jeden benchmark nejakeho spaniela kde porovnava ZTE Blade s Huawei u8650 a ZTE Blade dostalo o 150 bodov viac, co je pravdepodobne zanedbatelny rozdiel.

Dizajnovo sa mi paci viac ZTE Blade, chcem si na nom pozriet videa z youtube v beznej kvalite (nie HD), zahrat hru labyrinth (ta gulicka co pada do jamiek) bez sekania aby to slo uplne plynulo, angry birds a to je tak vsetko. tieto hry aby sli plynule. Myslite si ze ten mobil ZTE Blade to zvladne?

Potom som nasiel jedno video na youtube pozrite si ho: http://www.youtube.com/watch?v=zzcslmN3_ro

dost graficky narocna hra ide na prekvapenie velmi dobre.

Co sa mi podarilo je ze som nasiel ten mobil v jednom obchode. Mali az 1 kus ale nic viac mi o tom mobile nevedeli povedat. Dokonca aj ten predavac sa tvaril tak divoko ze preco prave ZTE, ze tu znacku nepozna ani nikto ten mobil od nich nekupil. Tak jemne ma odhovaral. Vraj reklamacie sa riesia na Slovensku.

Ak sa ma opytate preco prave ZTE Blade, tak ma nahovorila samotna konfiguracia a cena, za taku cenu lepsie parametre nekupim. Len tazko povedat ci sa oplati risknut, lebo zase ak ho mam reklamovat kvoli zavadam tak to radsej vsadim na overenejsiu znacku, na ukor parametrov za cca taku cenu.

ZTE ma jeden shop za 124eur, super cena, tak co vy na to?

Odpovědět

Zpět na „Pokec“