Pokeckvalitně zpracovaný smartfone ???

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
pyriah
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC ONE X
Tablet: Asus eee pad Transformer + dock

kvalitně zpracovaný smartfone ???

Příspěvek od pyriah » stř 23. lis 2011 19:26:22

Ahoj

Pls doporučte mi nějaký android smartfone který je vyroben z kvalitních materiálů :)
nejlépe s velkým displayem , rychlým procesorem , dobrou grafikou. Hlavně mi jde o to abych když už utratím třeba 15k neměl pocit , že držím plastový cosi co vypadá , že sem koupil u rákosky za 2,50 :D

Na Os moc nezáleží ... zkusil sem už skoro všechno kromě Iphonu a pokud nenajdu pořádně zpracovaný Android telefon , budu muset smutně zatlačit slzu a vyměnit momentální 4,3" HD2 za Iphone 4S

houmik
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC One S

Re: kvalitně zpracovaný smartfone ???

Příspěvek od houmik » stř 23. lis 2011 19:29:17

Co Motorola Droid Razr?
HTC One S - spokojenost
SGS 3 - nespokojenost

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Příspěvek od LivArt » stř 23. lis 2011 19:34:57

desire hd?

Autor tohoto vlákna
pyriah
Stálý androiďák

Příspěvek od pyriah » stř 23. lis 2011 19:40:57

No nad Razrem.sem premyslel, ale tam me zklamal display ... kdyby byl aspon Hd ... ale je to jeden z kandidatu... navic ma byt u Vodafone tak bych ho mel lacino :-)

A Desire Hd tam.bych si vubec od Hd 2 nepomohl .. je to vlastne to same

cyphill
Robot
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Příspěvek od cyphill » čtv 24. lis 2011 1:31:21

Až na spodní plastovou krytku je Desire HD opravdu pořádnej kus železa, nikde nic neskřípe, nevrže, nikde se nic neprohýbá (ani není jak a co), šasi je jeden velkej kus kovu a v něm zasazený displej. Sice to není vyloženě novinka, nemá dvoujádro, atd., ale výkon je dostatečný po všech stránkách. A ačkoliv mě láká třeba nový Galaxy Nexus, SGS2, aj., tak plastové tělo je to, co mě od koupě takových telefonů docela odráží, dost jsem si na ten celokov zvykl.
I když v dnešní době bych už z hlediska technologií a hardware DHD asi nekupoval, jen škoda, že spousta dnešních nadupaných telefonů jsou hnusní plasťáci.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!

delarock
Robot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delarock » čtv 24. lis 2011 6:06:12

podla mna je to uhol pohladu ja som mal tiez desire hd a nemozem si pomoct sgs 2 plastak mi ovela viacej vyhovuje hlavne co sa tyka vahy.Sice je to plast ale lycuje perfektne a nemam problem s odpadavajucim spodkom. ked mas na iphone 4s tak za mna urcite galaxy nexus :)
Android: M.Milestone - Nexus One - Galaxy S - Desire HD - Galaxy s II - Galaxy Nexus Palm Pre, Xperia X1, motorola V3, motorola V8, Iphone 2g, iphone 3G, iphone 4,

niky79
Androiďák!

kvalitně zpracovaný smartfone ???

Příspěvek od niky79 » čtv 24. lis 2011 6:19:19

Delarock: vůbec nejde o perfektní licovani. Proste jen o tén pocit, ze mas v ruce precizní telefon, viz iPhone 4. Nezlob se, ale v tomto ohledu je galaxy2 naprosto o nicem.

Autor tohoto vlákna
pyriah
Stálý androiďák

Příspěvek od pyriah » čtv 24. lis 2011 7:20:27

Presne tak..... nejde mi o to, ze ma Sgs 2 perfektni licovani ... , ale jde o pocit ktery mas kdyz ten telefon drzis. Momentalne je na vyber ze 2 telefonu Iphone 4s a Motorola Razr. Ikdyz je na vyber , tak je celkem smutny, ze z 40 smartfounu co se u nas daji sehnat jsou az na 2 vsechny z plastu :-( :-( Nebo napada Vas jeste nejakej?

Blackhawk
Droid

Příspěvek od Blackhawk » čtv 24. lis 2011 8:14:23

Cize radsej budes vo vacku nosit tazsi telefon s mensim displejom a rovnako dobrym spracovanim? Hmh.

Len tak zo zvedavosti, ako dlho ste drzali v ruke SGS2?

Nesli
Robot
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D ICS 4.0.4
Twitter: nesliva
Tablet: PMP 5770D JB 4.1.1

Příspěvek od Nesli » čtv 24. lis 2011 8:16:15

Co Sensation? Bytelná kovová záda, perfektní zpracovaní, v ruce působí výborně...
HTC EVO 3D|androidí minulost-G1, Acer Liquid, Acer Liquid MT, SE Mini Pro SK17i, HTC Sensation - ukraden :(|Huawei G300 4.0.3
http://WWW.TWITTER.COM/NESLIVA

Autor tohoto vlákna
pyriah
Stálý androiďák

Re: Re: kvalitně zpracovaný smartfone ???

Příspěvek od pyriah » čtv 24. lis 2011 10:21:30

Blackhawk píše:Cize radsej budes vo vacku nosit tazsi telefon s mensim displejom a rovnako dobrym spracovanim? Hmh.

Len tak zo zvedavosti, ako dlho ste drzali v ruke SGS2?
Proti vaze nic nemam, sam mam HD2 a ten neco vazi a vyhovuje mi to.... aspon telefon citim :-) SGS 2 sem pouzival asi pul dne. Ale jde mi o to, ze kdyz uz za tel dam jak za kravu, chci aby to nejak vypadalo a bylo to vyrobene z kvalitnich materialu. Plast je plast a at bude sebekvalitnejsi je to porad plast. Na Sensation sem se taky dival, ale kdyztak XE. Ten ma vetsi rom a lepsi baterku. Ale podle nekterych je posledni dobou od HTC co kus to original a nechce se mi resit pripadne problemy spatneho slicovani.

Co se tyka toho maleho displaye u Iphonu ... tak to me na tom telefonu stve asi nejvic :-(

delarock
Robot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delarock » čtv 24. lis 2011 11:07:43

Chlapi este som zabudol dodat ze je mi jedno z coho je phone ked zo zadu na nom stale nosim aspon case mate barely there (uplne inak sa predava neposkrabany mobil ) tak isto jak dhd som mal v kondome lebo som sa bal ze ked mi padne v kuchyni tak rozbije dlazbu,popripade sam seba pri tej vahe.Ale je to o preferenciach napr mne v nemocnici ked nosim bluzon na sebe proste mi vadil tak tazky mobil vo vrecku ....
Android: M.Milestone - Nexus One - Galaxy S - Desire HD - Galaxy s II - Galaxy Nexus Palm Pre, Xperia X1, motorola V3, motorola V8, Iphone 2g, iphone 3G, iphone 4,

CelticUnion
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CelticUnion » čtv 24. lis 2011 16:10:58

Súhlasím s Nesli , HTC Sensation má perfektnú konštrukciu a teda naozaj nepôsobí ako kus plastu. Doteraz nemám na tom telefóne jediný škrabanec a to prežil už toho dosť... na chate som mal dosť vypité :D , padol mi zo schodov a ani si moc nepamätám čo všetko som s ním robil a fakt ani škrabanček. Nič nevŕzga skrátka pohoda.

hreba
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Galaxy Note 2

Příspěvek od hreba » pát 25. lis 2011 7:29:41

pyriah:

mam desire hd a podle me s snim nemuze v soucasne dobe vubec nic rovnat, co se tyka konstrukce. sensation dobry, ale ne tak dobry :) navic htc posledni dobou vypadaji vsecky stejne, ja osobne ted chci taky telefon od vodafone pro zenu, resim to v jinem topicu. i iphone byl v hledacku a k tomu ti reknu nasledujici- perfektni dilenske zpracovani ti bude k nicemu, kdyz ti popraska predek a zadek (zkusenosti kamaradu, co ip4 maji) telefonu pri padu na zem. navic bez jailbreaku, ktery na 4s myslim stejne neni, zaplatis 2-3x tolik za sms, pokud si neodepres pouzivani autokorekce, ktera zkracuje sms na 70 znaku. a proto to vypada tak, ze pockam na razr a podle vsech videi a fotek a textu to dopadne tak, ze bud to nevydrzim a tyden na to si ho pujdu vzit i pro sebe, nebo ho seberu zene a doste dhd :D jestli chces kvalitni konstrukci a novy telefon, nic jineho na vyber nemas. a navic je to i vybavou totalni spicka. i prostredi motoroly se mi zamlouva podle videi.

blackhawk:

dostatecne dlouho na to abych prvotni myslenku, ze je to plastova hracka poradne prehodnotil a zjistil, ze muj pocit se nikdy nezmeni :) takhle proste nemuze vypadat telefon za 14000.

delarock:

desire hd jsem mel jako jeden z prvnich u vodafonu a za celou dobu mi nikdy spodek neupadl. jenom krytka baterky po padu asi ze dvou metru - jednou. bud jsi ji nalomil, coz se stava pri vyndavani, nebo jsi ji nejak vychodil castym pouzivanim, nebo byla vadna a tak jsi to mel normalne reklamovat. zadny srani s mladou pani. u telefonu, co vyrobce povazuje za svuj top model, chci taky top stav a top servis. kdyz to stoji takovy penize, melo by jim to odpovidat.
Galaxy Note 2
Omega ROM

Blackhawk
Droid

Příspěvek od Blackhawk » pát 25. lis 2011 8:41:35

Hreba nehnevaj sa na mna, ale tvoj nazor je divny. Galaxy 2 co sa tyka konstrukcie je na tom lepsie ako niektore HTC-cka. Plasty su kvalitne, nepraskaju a v pri pade padu sa nelamu. Ale ak sa ti plastova konstrukcia nepaci je to tvoj nazor (kazdy ma ine preferencie), ale netvrd, ze tak nema vyzerat drahy telefon.

hreba
Androiďák!

Příspěvek od hreba » pát 25. lis 2011 9:54:52

nemam nic proti plastu - ale v takove cenove kategorii by to melo, uz z principu, byt prinejmensim doplneno necim, co ti doda pocit, ze ten telefon je o neco lepsi nez ostatni. a to sgs2 proste chybi. a muze mit streva a licovani sebelepsi. jsem presvedcenej, ze pokud bych te postavil pred vypnuty iphone 4, sgs 2 a treba droid razr a nerekl ti specifikace a chtel po tobe, at si podle vzhledu vyberes jeden z nich, za ktery nechas patnact tisic, urcite by to nebylo sgs2. a o tom tady mluvim ja i pyriah. nejde jen o image, ale o to, ze nechal prachy odlozeny na felicii za kus plastu :D
Galaxy Note 2
Omega ROM

Autor tohoto vlákna
pyriah
Stálý androiďák

Příspěvek od pyriah » pát 25. lis 2011 10:11:54

Hreba ... nemuzu nic nez souhlasit ;-) Jeste me laka Iphone z jednoho duvodu a to iOs. Mel jsem uz symbian, windows mobile , windows phone, android a ted bych chtel iOs. A kdyz me nebude system vyhovovat , tak ho muzu u Vodafone do 30 dni vratit a vemu neco jinyho :-)

hreba
Androiďák!

Příspěvek od hreba » pát 25. lis 2011 14:30:17

Tuhle touhu taky chápu nicméně rozhodl to za me soft který posílá sms s diakritikou a tim pádem podstatně draz. A ještě vodafone který ma pouze 16gb a 64gb a protože iphoni video je tam 1080p cili 190mb/minuta a manželka by tim chtěla natáčet dceru. No a tim pádem 16gb by bylo málo a za 64 prostě 22000 nedam to radši vezmu razr a rozdíl si necham v budgetu u nich na jindy
Galaxy Note 2
Omega ROM

Odpovědět

Zpět na „Pokec“