pyriah:
mam desire hd a podle me s snim nemuze v soucasne dobe vubec nic rovnat, co se tyka konstrukce. sensation dobry, ale ne tak dobry

navic htc posledni dobou vypadaji vsecky stejne, ja osobne ted chci taky telefon od vodafone pro zenu, resim to v jinem topicu. i iphone byl v hledacku a k tomu ti reknu nasledujici- perfektni dilenske zpracovani ti bude k nicemu, kdyz ti popraska predek a zadek (zkusenosti kamaradu, co ip4 maji) telefonu pri padu na zem. navic bez jailbreaku, ktery na 4s myslim stejne neni, zaplatis 2-3x tolik za sms, pokud si neodepres pouzivani autokorekce, ktera zkracuje sms na 70 znaku. a proto to vypada tak, ze pockam na razr a podle vsech videi a fotek a textu to dopadne tak, ze bud to nevydrzim a tyden na to si ho pujdu vzit i pro sebe, nebo ho seberu zene a doste dhd

jestli chces kvalitni konstrukci a novy telefon, nic jineho na vyber nemas. a navic je to i vybavou totalni spicka. i prostredi motoroly se mi zamlouva podle videi.
blackhawk:
dostatecne dlouho na to abych prvotni myslenku, ze je to plastova hracka poradne prehodnotil a zjistil, ze muj pocit se nikdy nezmeni

takhle proste nemuze vypadat telefon za 14000.
delarock:
desire hd jsem mel jako jeden z prvnich u vodafonu a za celou dobu mi nikdy spodek neupadl. jenom krytka baterky po padu asi ze dvou metru - jednou. bud jsi ji nalomil, coz se stava pri vyndavani, nebo jsi ji nejak vychodil castym pouzivanim, nebo byla vadna a tak jsi to mel normalne reklamovat. zadny srani s mladou pani. u telefonu, co vyrobce povazuje za svuj top model, chci taky top stav a top servis. kdyz to stoji takovy penize, melo by jim to odpovidat.