PokecZamknutí topicu ve vzniku a vývoji aplikací

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
xmarek2
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z
Rom: 2.3.3.

Zamknutí topicu ve vzniku a vývoji aplikací

Příspěvek od xmarek2 » čtv 24. lis 2011 20:59:52

Zdravím,
dnes jsem koukal, nějaký ultrablb zamkl příspěvek týpka, který prosil pomoc s úkolem v tématech "vývoj aplikací". V podstatě se tam začala rozvíjet zajímavá diskuse - řada lidí začala na základě prosby s úkolem rozvíjet svou fantazii a dávala průchod nejrůznějším nápadům. Absolutně jsem neshledal nic, pro co by se muselo téma zamykat, a pro co by se musel dotyčný nazývat podvodníkem. Ano, našli se tam tací, kteří dotyčného častovali podvodníkem, nulou, a jiným bezceným šmejdem. Četl jsem třikrát pravidla fora - můžu stopro říct že žadatel absolutně žádné pravidlo (ani etické) neporušil, přesto se dočkal urážek a zamknutí tématu. Věřte mi že mi dá práci se krotit, přesto musím napsat, že spílat tomu člověku za to, že využívá svaté právo diskutujícího a ŽÁDÁ přítomné o radu, a ve chvíli kdy se začne konstruktivně (pro mě i pro řadu dalších) vyvíjet diskuse, tuto zamknout, je nesmírně stupidní. Napsal bych opravdu víc, věřte mi, ale už by to bylo na BANdáž. Jenom chci na závěr dodat - kvůli takovým nebetyčným idiotům kteří nechápou význam internetových diskusí už nejedna internetová diskuse takříkajíc, vyschla. Diskuse na internetu je totiž, vážení, velice často trefně připodobňována diskusím u piva. Dokud máte jistotu přátelské pohodové atmosféry, je diskuse nebývale plodná a dokáže se "přenést" i přes takové hříchy, jako je pomoc kamarádovi s domácím úkolem. (aniž bychom dotyčného nazývali podvodníkem). Co myslíte že ale nastane když poprosíme diskutujícího o pomoc a on nám s ohrnutým rtem odpoví "vygoogluj si to", nebo nás označí za podvodníka když chceme pomoci s úkolem? Za prvé si pomyslíme něco o namyšleném kretenovi a za druhé ostatní diskutující sklapnou krovky a než by se stali další obětí namyšleného blbce, vykašlou se na celou diskusi. Trošku přemýšlení, prosím.

cyphill
Robot
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Zamknutí topicu ve vzniku a vývoji aplikací

Příspěvek od cyphill » čtv 24. lis 2011 22:46:55

Přečetl jsem si celou diskusi a naprosto s Tebou souhlasím. Navíc nechápu důvod zamknutí. Když už, tak měl být topic přesunut sem do pokecu.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!

PL113
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Příspěvek od PL113 » čtv 24. lis 2011 23:47:12

xmarek2 píše:Za prvé si pomyslíme něco o namyšleném kretenovi a za druhé ostatní diskutující sklapnou krovky a než by se stali další obětí namyšleného blbce, vykašlou se na celou diskusi. Trošku přemýšlení, prosím.
Souhlasím a přesně takto jsem se zachoval já. Než se tam přetahovat s ramonem, tak to si radši dám to zmiňované pivko. Prostě když se něco nelíbí ramonovi (a byl to on, kdo tam prohlašoval, že to zamkne), tak je to špatně! A není to poprvé. Takových případů bylo několik, kdy někdo přišel, že něco potřebuje a ramonovi se to nelíbilo a začal ho dosti nevybíravým způsobem napadat a dělat o dotyčném člověku závěry! Ano mluvím i třeba o tématu, kdy chtěl někdo skrývat sms od milenky před svou manželkou (nebo něco takového tam bylo) a ramon začal moralizovat že by se měl dotyčný stydět a že mu s ničím takovým nehodlá pomáhat...a jak to dopadlo všichni tušíme. Další případ z nedávné doby to testování aplikace, kdy se tam na dotyčného vývojáře všichni vrhli a místo toho, aby přišel moderátor (kur*a od čeho si myslíš že je slovo moderovat) a řekl, "tak se všichni uklidníme", tak přišel ramon a dotyčného sepsul jako malý dítě. Nejde tak o to za co, ale jde o to, že moderátor by měl diskuzi moderovat a ne jí záměrně vyhrocovat. Vývojář se dočkal vyčinění.
Ramon si tady dělá co chce a všem moderátorům je to asi jedno. Pěkně to tu upadá...a není se čemu divit!

Ale když tady několikrát dával nFix a jeho podobní (tzn. vyšší funkce) žádost o hlasy do soutěže, tak to najednou nebylo podvádění! To se všichni mohli pokakat, aby mu dali hlasy, protože je to moderátor. Tak ramon neřekl ani slovo. Už vidím jak by byl spokojený, kdyby něco takového udělal jeho soupeř v soutěži a on neměl takový generátor hlasů!

Prostě je to tu zvrácené a čekej zamčení téma, protože se to ramonovi nebude líbit.

PS: pokud jsem ramona v tomto případě nařknul neprávem, tak ať se vyjádří...a taky by nás zajímalo proč bylo dané téma zamčeno? Které konkrétní pravidlo v pravidlech porušovalo?

patlen
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7

Příspěvek od patlen » pát 25. lis 2011 6:51:10

Dobře.prvně bych začal, že sem dáš link kterého se to týká.
Za druhé, pokud si opravdu četl pravidla fóra tolikrát, určitě si se tam dočetl něco o neurážení a nadávkách.
Za třetí.Je tu více moderátorů, kteří ti to vlákno rádi odemknout, když budou vědět které a ty dáš podmětný důvod proč.
Ano moderátor je tu od toho, aby tu moderoval, editoval, případně zamykal spamy a "divné" linky.
Všichni to děláme zadarmo a ve svém volném čase a věř mi, že nebýt moderátorů, tak tu je "strašlivej a nepřehednej bordel".
Android začal být hrozně rozšířený systém a každý co si ho pořídí a ví "prd", začne tohle forum bombardovat nesmysli, které tu jsou omílané pořád dokola.
Tlačítko hledat taky nikdo nepoužije, no a ono když to máš denně opravovat a čistit (viz. nesmyslná témata nebo doubleposty), tak někdy zamkneš něco co není nutné.

Ono něco udělat z pozice moderátora neznamená, že to je špatně.Já sám pokud zamknu téma dávám do popisu, že ho odemknu pokud bude pádný důvod.
Jinak pokud máš výtky proti naší práci (kterou, ale málokdo z vás ocení), máš tu Admina na kterého se klidně můžeš obrátit.
Nemyslím si, že ji Všichni děláme tak zle, aby to muselo vyznít, že si tu všichni "válíme koule" ;)

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Příspěvek od dufko » pát 25. lis 2011 7:42:57

Je to prvá téma v sekcii. A prvá uzamknutá :)

http://androidforum.cz/viewtopic.php?t=19821

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » pát 25. lis 2011 8:30:53

xmarek2 píše:Zdravím,
dnes jsem koukal, nějaký ultrablb zamkl příspěvek týpka, který prosil pomoc s úkolem v tématech "vývoj aplikací". V podstatě se tam začala rozvíjet zajímavá diskuse - řada lidí začala na základě prosby s úkolem rozvíjet svou fantazii a dávala průchod nejrůznějším nápadům. Absolutně jsem neshledal nic, pro co by se muselo téma zamykat, a pro co by se musel dotyčný nazývat podvodníkem. Ano, našli se tam tací, kteří dotyčného častovali podvodníkem, nulou, a jiným bezceným šmejdem. Četl jsem třikrát pravidla fora - můžu stopro říct že žadatel absolutně žádné pravidlo (ani etické) neporušil, přesto se dočkal urážek a zamknutí tématu. Věřte mi že mi dá práci se krotit, přesto musím napsat, že spílat tomu člověku za to, že využívá svaté právo diskutujícího a ŽÁDÁ přítomné o radu, a ve chvíli kdy se začne konstruktivně (pro mě i pro řadu dalších) vyvíjet diskuse, tuto zamknout, je nesmírně stupidní. Napsal bych opravdu víc, věřte mi, ale už by to bylo na BANdáž. Jenom chci na závěr dodat - kvůli takovým nebetyčným idiotům kteří nechápou význam internetových diskusí už nejedna internetová diskuse takříkajíc, vyschla. Diskuse na internetu je totiž, vážení, velice často trefně připodobňována diskusím u piva. Dokud máte jistotu přátelské pohodové atmosféry, je diskuse nebývale plodná a dokáže se "přenést" i přes takové hříchy, jako je pomoc kamarádovi s domácím úkolem. (aniž bychom dotyčného nazývali podvodníkem). Co myslíte že ale nastane když poprosíme diskutujícího o pomoc a on nám s ohrnutým rtem odpoví "vygoogluj si to", nebo nás označí za podvodníka když chceme pomoci s úkolem? Za prvé si pomyslíme něco o namyšleném kretenovi a za druhé ostatní diskutující sklapnou krovky a než by se stali další obětí namyšleného blbce, vykašlou se na celou diskusi. Trošku přemýšlení, prosím.
Jasný voe, pravidla jsou pro blbce a moderátoři jsou největší píčusové. Jdi se vycpat, že už to tak musím říct.

Diskusi jsem zamknul, protože se začínala vinout úplně jinak, než na co se tazatel ptal v úvodu. Offtopic jaksi netrpíme. To by jste věděli, kdyby jste se obtěžovali číst pravidla. Jenže na ty tady každej hází bobek a pak se strašně diví, že mu moderátor zamyká téma.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Příspěvek od dufko » pát 25. lis 2011 8:44:59

A keby moderátor premazal OT, dal upozornenie a nechal tému otvorenú?

To sa nedá? Či jednoduchšie rovno zamknúť...?

ramon.dexter
Moderátor

Příspěvek od ramon.dexter » pát 25. lis 2011 8:48:59

Samozřejmě ano. Ale nejdřív to zamknu, aby se to nemnožilo dál. Jenž to už tady plno dalších, který to ani nepřečtou, rozvíjejí psychologickej rozbor jak nikde.

cyphill
Robot

Příspěvek od cyphill » pát 25. lis 2011 9:41:14

ramone, ten OT (urazky, vypady proti tazateli a odbocovani z tematu) jsi vytvoril spolu s nekolika dalsimi uzivateli i Ty. A pak jsi to zbabele zamknul bez udani duvodu ci nejakeho oznameni v poslednim prispevku. Naprosto nechapu Tvoje chovani a nedivím se, že jsou tu lidi nasraný. Ten člověk se chtěl začít bavit o docela zajímavém tématu a vy jste ho akorat shodili a tema mu znehodnotili.

ramon.dexter
Moderátor

Příspěvek od ramon.dexter » pát 25. lis 2011 9:51:04

cyphill: Já jenom psal, že neni zrovna v pořádku přesouvat svoje povinnosti na ostatní. Snad si můžu dovolit konstatovat. Nebo snad jako moderátor nemám právo na osobní názor? Jeho silně podrážděná reakce je jenom důkazem, že jsme se dotkli živý věci.

btw, na svých příspěvcích neshledávám absolutně nic urážlivýho. Ano, čiší z nich že nesouhlasím se zakladatelem tématu. To se nesmí dávat najevo? Nebo se nesmí říkat věci, který by mohly někoho urazit?

peetr_
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon

Příspěvek od peetr_ » pát 25. lis 2011 9:59:50

OMG... Jsi stále mimo Ramone. To ty deláš večně zbytečný dohady! Samý flame příspěvky. Zkus si někdy projít všechno co jsi napsal a kolik je toho pozitivního a slušnýho. Tady není hospoda a jsou tu jak děti, tak dospělý. Někdy mi přijde, že si komplexy léčíš zde na fóru právě ty.

cyphill
Robot

Příspěvek od cyphill » pát 25. lis 2011 10:08:27

Ano, jako jakýkoliv uživatel máš právo na názor a asi jsem slepej, protože podrážděný reakce byly od urážejících a ne od něj. Ale proč se chováte jak nějakcí hulváti? Mě osobně to přišlo jako hodně zajímavý téma, ať to úkol do školy byl či nebyl, ale po těch výpadech to naprosto ztratilo nit a šťávu. Proč se takhle chováte? Proč jsme se o tom nemohli normálně bavit?

Jsem tady cca od začátku roku, do té doby jsem dlouho působil jako moderátor na symbianfóru a když to tu vidím, tak se mi začíná hodně stýskat po tom nadšení a pohodě, která tam byla, když to ještě bylo živý. Akorát to vždycky upadá s rostoucím počtem přispívajících uživatelů.

ramon.dexter
Moderátor

Příspěvek od ramon.dexter » pát 25. lis 2011 10:17:17

Zase víš co, občas je potřeba ty podvádějící napomenout. A nezlob se na mě, on tam zcela jasně psal (než to teda smazal), že to dostal jako úkol do školy. Jinak řečeno, on dostal úkol a chtěl po nás, abysme mu ho vyřešili. Čili zase další vohnout. A pokud to bylo nějak jinak a on nám to jenom zapomněl říct, je to jeho chyba, měl to líp popsat.

Nebo se snad mají všechny podvody přecházet s mlčením, tak jak to miluje česká společnost? Jo aha, podvodníci jsou tady vlastně obdivováni.

cyphill
Robot

Příspěvek od cyphill » pát 25. lis 2011 10:21:21

Přesto, že jde o úkol, jako podvod to rozhodně nevidím, ačkoliv by to měla být zřejmě jen jeho práce, to moralizování je naprosto zbytečný. Mohlo z toho vzejít docela zajímavý téma, ale teď, i když už je odemknuté/přesunuté už do něj nemám chuť přispívat, je to naprosto zazděný.

ramon.dexter
Moderátor

Příspěvek od ramon.dexter » pát 25. lis 2011 10:37:18

Moralizování zbytečný není. Pokud zloději nikdo neřekne, že krade, začne si zloděj myslet, že je to vlastně v pořádku.

A pokud to ty a další ani nevnímáte jako podvod, je potom těžký vůbec něco chtít a psát...prostě tahle společnost je v prdeli, na všech úrovních.

cyphill
Robot

Příspěvek od cyphill » pát 25. lis 2011 10:47:21

Tvůj (subjektivní) názor...

ramon.dexter
Moderátor

Příspěvek od ramon.dexter » pát 25. lis 2011 10:58:24

Ta první, nebo ta druhá část? Subjektivní je možná ta první část. Ta druhá část je prostě fakt, ačkoli se to mnoha lidem nelíbí. Mě taky ne, ale aspoň nemám potřebu nosit růžový brejle.

cyphill
Robot

Příspěvek od cyphill » pát 25. lis 2011 11:01:21

Nebudu to tu řešit, chtěl jsem jen upozornit na to, jak to tu krásně funguje. A ano, máš pravdu, společnost je prohnilá až kam...

PL113
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Příspěvek od PL113 » pát 25. lis 2011 13:09:35

Takže mi milý pan "moderátor" ramon.dexter nechal SZ.
Zase urážky a urážky...kdy tomuto někdo zamezí? Kritizovat je zdravá věc, ale nepřijmout kritiku a kopat kolem sebe ještě více je známka nedostatku sebereflexe - což je ta nejhorší vlastnost, kterou by měl mít moderátor.
O sprostých slovech ani nemluvím. Chová se ke kde komu jako by s ním pásl kozy někde na louce. Poslal jsem to Supovi (adminovi), tak jsem zvědavý, jak se k tomu vyjádří.

PS: SZ tu zveřejňovat nebudu, je to čistě mezi námi a on ví, proč to nenapsal sem.
Naposledy upravil(a) PL113 dne pát 25. lis 2011 13:31:19, celkem upraveno 1 x.

kromsa
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: SGS - Gtab 7 - SE Xperia mini - HD2 - SGN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kromsa » pát 25. lis 2011 13:24:52

chce to ozivit a odemknout topic "Proč je ramon.dexter moderátorem?"

zacina to bejt opet aktualni :lol:

Kód: Vybrat vše

http://androidforum.cz/post90211.html?hilit=%20ramon%20case#p90211
SGS - ICS ; Gtab 7 - ICS ; HD 2 - WP7 ; SGN - ICS

TMa24
Droid
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TMa24 » pát 25. lis 2011 14:00:20

patlen píše:...moderátor je tu od toho, aby tu moderoval, editoval, případně zamykal spamy a "divné" linky.
Všichni to děláme zadarmo a ve svém volném čase a věř mi, že nebýt moderátorů, tak tu je "strašlivej a nepřehednej bordel".
Android začal být hrozně rozšířený systém a každý co si ho pořídí a ví "prd", začne tohle forum bombardovat nesmysli, které tu jsou omílané pořád dokola.
Tlačítko hledat taky nikdo nepoužije, no a ono když to máš denně opravovat a čistit (viz. nesmyslná témata nebo doubleposty), tak někdy zamkneš něco co není nutné...
s tymto suhlasim.
priklad. o druhej zamknes prispevok, presunies alebo zmazes. plus upozornis na jeho chybu, vlozis odkaz ze ma hladat alebo precitat si pravidla a pol tretej najdes obdobne zalzenu temu od ineho uzivatela.
takze ani sa ndiviekedy fakt nedivim ze moderatori stratia hlavu a nechaju sa emocionalne uniest, tiez su to len ludia.

avsak @ramon ty si si este neuvedomil ze najvacsi pocet potyciek a nezhod tu mas ty? ak ta to nebavi tak to jednoducho nerob.

pises ze si to zamkol s tym ze si to chcel editnut. mal si to cele zmazat, nechat prvy prispevok a ozivit temu tym zeby si napisal ze si to precistil od zbytocneho balastu, slusne poziadat aby pisali k veci. robota na 5minut max.

ver tomu ze pozitivnym pristupom docielis viac ak negativitou.

Autor tohoto vlákna
xmarek2
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z
Rom: 2.3.3.

Příspěvek od xmarek2 » pát 25. lis 2011 19:55:49

ramon.dexter píše:... a moderátoři jsou největší píčusové.

Souhlasím, ale pouze co se týká tvojí osoby. Ještě bych přidal nebetyčnou aroganci, pokud mohu.
ramon.dexter píše: Diskusi jsem zamknul, protože se začínala vinout úplně jinak, než na co se tazatel ptal v úvodu.
"Vinout úplně jinak " jsi ji jaksi začal ty sám. Jinak ti důrazně doporučuji, aby ses rozloučil s tímto diskusním fórem a začal se zajímat o jiné - nějaké "stopro" pouze pro charakterně bezchybné. Mám ale plíživý pocit, že na takovém foru zůstaneš osamocen (pouze se svým vznášedlem plným úhořů), nebo obklopen stejnými pokrytci, jako jsi ty. Nazdar !

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Příspěvek od Notouchme » pát 25. lis 2011 23:32:15

Takze ten originaln topic sem necetl jen toto vlakno a vcelku me zaujalo slovo podvod :D vcelku relativni pojem. Jestli ten clovek od vas chtel pomoct s ukolem do skoly znamenalo to ze mel snahu to napsat sam + nejake nazory vice uzivatelu, ale kdyby to byl jak rikas ty PODVODNIK (strasne vtipny slovo btw) tak to obslehne z prvniho webu a cus. Takze nevim ani moc co se tu resi ok ramon je sice obcas nekdy unahlenej mozna i trosku horka hlava (taky jsem si s nim kdysi nerozumel) ale poradit umi a v oboru se vyzna :) kazdej je nejakej :twisted:
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“