PokecHTC Sense 3.0, ano či ne?

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Jahooo
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Rom: 4.0.4, Sense 3.6
Kontaktovat uživatele:

HTC Sense 3.0, ano či ne?

Příspěvek od Jahooo » sob 26. lis 2011 12:13:24

Ahoj, mam HTC DS a stale nevim jestli si mam stahnout tu aktualizaci na Sense 3.0, tak by me pls zajimalo kdo s tim mate jaky zkusenosti? :ugeek:

Autor tohoto vlákna
Jahooo
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Rom: 4.0.4, Sense 3.6
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Sense 3.0, ano či ne?

Příspěvek od Jahooo » pon 28. lis 2011 20:19:45

Tak protoye asi nikdo nic nevi, tak se s vami podelim aspon ja, uz jsem to nevydrzel a stahnul si tu aktualizaci(Android 2.3.5 a Sense 3.0)
Musim uznat, ze cely system(a bude to predevsim tim Sense) zere o +- 50MB RAMky vic, za to clovek dostane nekolik poutavych animaci ruznych oken, pocasi, apod. Napr hlavnich 7 ploch se chova jakoby byly steny sedmistenu a otaci se dokola. Uz v tom bych rekl ze to trochu prehnali s animacema, ale budiz.
Pocasi ma kompletne novou vizualizaci, nerikam ze se mi to nelibi, ale prijde mi to prekombinovany... (Na druhou stranu krom teploty atp ukazuje i udaj 'realny pocit' zohlednujici vlhkost vzduchu :))
Takze obecne ja na svym Htc DS rozdil ve vykonu nepoznam, parametricky o tech 50MB ramky horsi.
A zaverem teda, kdo mate Sense 2.1 (posledni pred 3.0) nechte si ho :) A Android 2.3.5 beha pekne, zatim jsem na nem nenasel zadnej bug, a vypada ze i lehce zrychlil, to je prijemny... :ugeek:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“