PokecWaiting for a HERO

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Furret
Androiďák!

Re: Waiting for a HERO

Příspěvek od Furret » stř 07. říj 2009 12:58:28

Vzhledem k tomu, že root je dost populární úprava, která ruší záruku, jsou autorizované servisy pravděpodobně instruovány, jak jej poznat... Zapomínáte, že účelem mnoha servisů je reklamaci neuznat, pokud nebyl výrobek používán v souladu s návodem... Pokud možno neuznat reklamací co nejvíce, respektive uznat co nejméně. Vzhledem k tomu, jak je root populární jsem si jist, že se na to servisy okamžitě zaměřují...
HTC Desire HD - 2.2 stock ROM

VeruSKa
Robot
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia E Dual
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeruSKa » stř 07. říj 2009 13:02:09

IMHO to, že je ROOT populární tady na fóru neznamená, že je to většinová záležitost :roll:
T-mobileG1 White; RooT umřel, ať žije Sony Xperia E Dual Champagne
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co to je? Žabička s rootovskými právy ;o)

bassaq
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Note 8
Tablet: Ipad mini 4

Příspěvek od bassaq » stř 07. říj 2009 13:07:21

veru> presne...

tak jinak... komu uz tedy neuznali reklamaci protoze mel rootly foun? ;)

Furret
Androiďák!

Příspěvek od Furret » stř 07. říj 2009 13:23:50

VeruSKa píše:IMHO to, že je ROOT populární tady na fóru neznamená, že je to většinová záležitost :roll:
Ale tak... Android pořád není nejmasovější záležitost a moc BFU si ho nepořídilo(možná leda hero)... A ten, kdo nepoatří do množiny BFU o rootu minimálně slyšel... Počítám, že je to určitě druhý nejlepší způsob, jak zamítnout reklamaci hned po tom, že telefon má zoxidované kontakty po příchodu do styku s vodou...

VeruSKa
Robot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeruSKa » stř 07. říj 2009 13:34:14

Já ti nevím, už se tu to samé někde řešilo, a došli jsme k tomu, že root je pořád menšinová záležitost, ale nemá smysl to někomu tvrdit/vyvracet, nemáme podklady, jsou to vše dohady a názory. Noooo s přístupem českého človíčka se příliš neobávám, že by servismani obecně byli nějak dobře informovaní. Nevím no spíš si myslím, že budou výjimky -ti zapálenější- co to poznají :roll: Ale je to vše jen polemika ;)
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co to je? Žabička s rootovskými právy ;o)

Furret
Androiďák!

Příspěvek od Furret » stř 07. říj 2009 13:40:49

Souhlasím... je to taky o tom, jestli se jedná o servis, který opravdu hledá důvody zamítnutí reklamace. Ale stejně si myslím, že servismani opravující smartphony se musí soustředit více na software, než opraváři blbých telefonů, takže riziko tu je.

pabo
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: LG G4
Mobil 2 / ROM: OnePlus One 64GB

Příspěvek od pabo » stř 07. říj 2009 14:54:18

no pokud vím,podle mého předešlého mobilu -HTC Raphael - tak smluvní záruční servis HTC je VSP v Sez.Ústí u Tábora.Tam se posílají všechna HTC v záruce.Několikrát jsem tam reklamoval v záruce osobně a vždy-podotýkám vždy přede mnou nenápadně zkontroloval jakou mám ROM a jestli tam není třeba Hard SPL a pod.Jasně byl to WM .Nejsou ale tak blbý,jak si myslíme.Je jen otázka času,kdy proniknou i do Linuxu,pokud tomu už není.Takže je dobře pro jakoukoli záruční opravu mít un-root a je klid...... :yes:
Naposledy upravil(a) pabo dne stř 07. říj 2009 15:26:15, celkem upraveno 1 x.
HTC Hermes>Htc Hero>Htc Desire>Galaxy Nexus> Xiaomi MI2A > LG G2 ++ ONEPLUS 64GB - LG G4

VeruSKa
Robot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeruSKa » stř 07. říj 2009 15:01:52

pabo píše:Takže je dobře pro jakoukoli záruční opravu mít un-root a je klid...... :yes:
S tím se nedá než souhlasit. Jen pokud ti odejde něco HW, tak nevím nevím :DD

pabo
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: LG G4
Mobil 2 / ROM: OnePlus One 64GB

Příspěvek od pabo » stř 07. říj 2009 15:11:45

No já jsem měl na HTC Raphaela asi vyloženě smůlu.Po třech měsících a šesti opravách (pozor!!!oprava tří závad jedním vrzem je jen JEDNA závada a tak právo vrácení nebo výměny po třech opravách neplatí)takže po šesti opravách šel konečně pryč.Většinou jsou ale ve VSP při osobním styku velice vstřícní.Pokud ale usoudí,že jsem to poškodil osobně,tak je to problém....a ještě poznámka PPL vám bezplatně mobil odveze i přiveze.... :mrgreen:

Edit: pokud chcete do záložek stránku VSP tak zde http://web.vspdata.cz/index.php?option= ... &Itemid=75
HTC Hermes>Htc Hero>Htc Desire>Galaxy Nexus> Xiaomi MI2A > LG G2 ++ ONEPLUS 64GB - LG G4

Vitr
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: [Hero Ele] [SGS2 Villain]

Příspěvek od Vitr » stř 07. říj 2009 17:22:47

Vůbec bych se nedivil, kdyby si v Sez.Ústí u Tábora posílali v práci mailem odkaz sem a neskutečně se u toho bavily :lol: co všechno je člověk s telefonem v záruce schopen spáchat :DD

Odpovědět

Zpět na „Pokec“