PokecPoradte s vyberem

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
brumiik
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Poradte s vyberem

Příspěvek od brumiik » ned 01. led 2012 22:34:28

Ahoj, jsem tu nový a nevím kam jinam zařadit můj dotaz takže doufám, že zde to nikomu vadit nebude :)
Nějakou dobu už přemýšlím o mobilním telefonu, který v sobě ukrývá android. Nechci zbytečně utrácet, proto mě zajímají spíše levnější mobilní telefony s androidem. Přemýšlím o Samsung Galaxy R u kterého mi ale vadí, že není v české distribuci a nejspíš ani nikdy nebude. Na serveru heureka.cz však některé obchody tento typ nabizí, ale kdo ví jak by to bylo s případnou reklamací. Další model Samsung Galaxy W a nebo Samsung Nexus S . Jeden můj kamarád mi radí z techto dvou Nexus S, protože je na něj už update na andriod 4.0 což na Galaxy W bude kdoví kdy a jestli vůbec bude. Je opravdu ten update tak důležitý?
Vážně jsem opravdový lajk tak budu velmi rád, když mi pomůžete s výběrem. :) Děkuji :)
HTC EVO 3D

PL113
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Poradte s vyberem

Příspěvek od PL113 » ned 01. led 2012 22:42:06

jednoznačně nexus. Ne nadarmo je to vlajková loď Google v roce 2011. Věř, že 4.0 je opravdu zásadní update (upgrade!) kompletně celého androidu.

Autor tohoto vlákna
brumiik
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: Poradte s vyberem

Příspěvek od brumiik » pon 02. led 2012 17:47:51

Ještě jsem narazil na model Galaxy SL, který se má u nás začít prodávat v únoru 2011 :) http://www.handymobil.cz/samsung-i9003-galaxy-sl ta cena je vážně velmi kouzelná :D tak by mě zajímal Váš názor na tento model :) jinak asi koupím Galaxy R, protože za 8500 sem žádný stejně výkoný telefon nenašel. Kdyžtak někdo řekněte co si o tom SL myslíte :) Dík :)

EDIT: právě sem narazil na slušně vybavený a vypadající HTC EVO 3D až mě šokuje jeho nízká cena. Je někde háček ? Nebo se jen jedná o dobrý přístroj za dobrou cenu ?
HTC EVO 3D

Odpovědět

Zpět na „Pokec“