PokecHTC Explorer/Pico A310

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
DODK
Androiďák!
Příspěvky: 507
Registrován: stř 14. dub 2010 12:56:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone
Twitter: @refJohny
Rom: CM7
Bydliště: Praha 6 - Dejvice
Kontaktovat uživatele:

HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od DODK » stř 25. led 2012 17:44:16

Zdravim, pred nakym dnem jsem dostal tento sluzebni mobil..
- udelal jsme root, ale HTC mi nabizi aktualizaci SW, bohuzel kvuli rootu nejde, neved by to nekdo, jak to vratit ?

Popripade zase ja poradim jak na root :)
- nebo nejaky kontakt od majitele tohoto zarizeni


Motorola Milestone s vlatními úpravami CyanogenMod 7 / ROOT / nandroid / OP. Recovery / 250-400-600-800-1000MHz


Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1996
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od Notouchme » stř 25. led 2012 17:53:28

Strejda google stavkuje ? Jakym programem jsi delal root ? Vetsinou kdyz je to nejakej jednoduchej program tak je tam i tlacitko unroot :)
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
DODK
Androiďák!
Příspěvky: 507
Registrován: stř 14. dub 2010 12:56:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone
Twitter: @refJohny
Rom: CM7
Bydliště: Praha 6 - Dejvice
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od DODK » stř 25. led 2012 22:43:57

Zadnym programem, ofiko :D odemkl jsem si bootloader + jebnul jsem tam super user,
u tohodle typu modelu to HTC podporuje, ani hard reset nepomaha, a smutny je ze sem si udelal zalohu uz s rootem :D
Motorola Milestone s vlatními úpravami CyanogenMod 7 / ROOT / nandroid / OP. Recovery / 250-400-600-800-1000MHz

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1996
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od Notouchme » stř 25. led 2012 23:00:59

To si delal takhle ? http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1386743 Zkus ten dotaz vznest v tom topicu treba budou moudrejsi :)
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
DODK
Androiďák!
Příspěvky: 507
Registrován: stř 14. dub 2010 12:56:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone
Twitter: @refJohny
Rom: CM7
Bydliště: Praha 6 - Dejvice
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od DODK » čtv 26. led 2012 13:12:40

jj, presne tak, ale po intalaci superuser, jsem az pak udelal zalohu :oops:
Motorola Milestone s vlatními úpravami CyanogenMod 7 / ROOT / nandroid / OP. Recovery / 250-400-600-800-1000MHz


Uživatelský avatar

kubanec86
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pát 20. dub 2012 18:47:54
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Xperia Z Ultra C6833 - stock 14_6_A_1_236
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia M4 C2303 - stock 26_3_A_1_33

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od kubanec86 » pát 20. dub 2012 18:53:45

DODK: Ahoj, prosimtě, funguje ti po rootu vše jak má? Já sem nějakej návod našel (jinej) a přestala mi po něm fungovat wifi, nakonec ve snaze to dát dohromady sem telefon úspěšně bricknul. Naštěstí mi t-mobile uznal reklamaci (i s odemčenym bootloaderem) :-D. Tak se teď bojim experimentovat, podruhý by už to uznat nemuseli... Tak se ptám, funguje vše jak má? Hádám že karta bude muset bejt asi prázdná a jestli nebude vadit že je to 16gb. Neumim moc dobře english tak tomu návodu moc nehovim, možná i to byl důvod prvního neplatnýho pokusu... :-D díky za odpovědi..
Sony Xperia Z Ultra C6833, stock 14.6.A.1.236, Android 5.1.1
Sony Xperia M4 Aqua E2303, stock 26.3.A.1.33, Android 6.0.1

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
DODK
Androiďák!
Příspěvky: 507
Registrován: stř 14. dub 2010 12:56:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone
Twitter: @refJohny
Rom: CM7
Bydliště: Praha 6 - Dejvice
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od DODK » sob 21. dub 2012 11:01:17

Cau, heled ja zatim udelal root, to je vse :DD nic jinyho jsem neudelal, az na naky maly upravy, ale jako jo muzu potvrdit, ze vse jede - tak jak ma..
Motorola Milestone s vlatními úpravami CyanogenMod 7 / ROOT / nandroid / OP. Recovery / 250-400-600-800-1000MHz

Uživatelský avatar

kubanec86
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pát 20. dub 2012 18:47:54
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Xperia Z Ultra C6833 - stock 14_6_A_1_236
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia M4 C2303 - stock 26_3_A_1_33

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od kubanec86 » sob 21. dub 2012 18:25:33

jojo diky, to sem potreboval vedet, dalsi viu uz nechci. hlavne mi jde abych mohl odinstalovat nektery systemovy veci. mista v telefonu je extreme malo a nektery app nejak na kartu nejdou...
Sony Xperia Z Ultra C6833, stock 14.6.A.1.236, Android 5.1.1
Sony Xperia M4 Aqua E2303, stock 26.3.A.1.33, Android 6.0.1


Tazator
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 24. dub 2012 19:01:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Explorer

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od Tazator » sob 28. dub 2012 11:04:53

Moc prosim jak provest root telefonu - sem lama a moc bych prosil o odpoved a vysvetleni spise pro blbce - moc dekuji...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od LivArt » sob 28. dub 2012 11:46:12

Jestli jsi lama, tak to nedělej.
Smůla, explorer je naprosto minoritní telefon...
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Tazator
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 24. dub 2012 19:01:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Explorer

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od Tazator » sob 28. dub 2012 13:08:55

Tak uplna lama nejsem, ale potrebuji presunout nejake aplikace na sd kartu, ale bez rootu to nejde a interni pamet ma strasne malo...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od LivArt » ned 29. dub 2012 14:30:41

lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Tazator
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 24. dub 2012 19:01:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Explorer

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od Tazator » ned 29. dub 2012 18:17:59

Dobrá, ale v bode rootovani mi telefon napise velky vykricnik a sekne se...


Tazator
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 24. dub 2012 19:01:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Explorer

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od Tazator » stř 02. kvě 2012 20:13:52

Prosím neví někdo jak na root???
Tak sem zkousel par navodu a nic... Nevim kde delam chybu...
Verze Android 2.3.5
Verze HTC 3.5
Číslo software 1.17.479.2 - zkoušel sem nahrát verzi 1.28.401.1 a nejde to...


zouzels
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 14. lis 2013 16:53:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc explorer PICO

Re: HTC Explorer/Pico A310

Příspěvek od zouzels » čtv 14. lis 2013 17:03:39

Root se není v celku čeho bat- nemůžu si vynachvalit- pokud to děláte pro odebrání nechtěných app tak doporučuji ( vyzkoušel jsem asi 12 ROM) nainstalovat ROM cyanogen mod ICS android mini 4.0.4 - super vec- čistý android= bez před instalovaných app, lepší výdrž baterie, svizny chod ( už jen pro to ze není tak zahlcena RAM. S kombinaci link2 (a oddílu na SD ext2 1G) mám v tel cca 100 app a v interní paměti 90mb mista- mimo to mám zapsanou security app androidlost do systému :-)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti