PokecReklamacia - Orange

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
danielito
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: htc desire hd

Reklamacia - Orange

Příspěvek od danielito » stř 14. bře 2012 21:00:36

Chcel by som sa spýtať aké su možnosti pri reklamovaní telefónu u SR ORANGE.
4ta reklamácia napíšem tu aké su možnosti čo si ja myslím a chcem aby mi to niekto potvrdil
  • vrátenie čiastky telefonu v mojom prípade som za DHD platil 269€ a ukončenie viazanosti
  • pokračovanie vo viazanosti ale náhrada telefónu za rovnaký kus DHD ale keďže ten sa už nepredáva tak za iný v tej istej hodnote 269€.....napríklad mam už 1 rok paušál ale chcem ho ďalej mať tak mi daju napríklad teraz nejaký sensation bude za 269 tak mi daju ten a ja ďalej už iba jeden rok budem mať viazanosť

mmiminoo
Robot
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Reklamacia - Orange

Příspěvek od mmiminoo » stř 14. bře 2012 21:50:13

Ak je to reklamácia tej istej chyby už 4x po sebe tak ti pravdepodobne vymenia telefón alebo dajú možnosť ukončiť zmluvu.
Rozhodni sa ty ako chceš v tej cene je myslím aj Sensation XE (asi 20€ doplatiť).
Najlepšie bude keď sa na to opýtaš u pomaranča budú ti vedieť povedať najlepšie.
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?

Autor tohoto vlákna
danielito
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: htc desire hd

Re: Reklamacia - Orange

Příspěvek od danielito » stř 14. bře 2012 22:34:04

ja chcem možnosť pokračovať a zobrať si telefon v tej istej hodnote ale som počul že to vraj v ORANGE neponúkaju ale že vraj mám nato nárok preto sa pýtam.....ešte nemám 4 reklamáciu a je to 4 inej veci.....ale chcem počkať na ONE X a zobrať jeho potom ale pokračovať vo viazanosti ;) tak je to pre mna dosť výhodne ;) ale neviem či je to možne

Odpovědět

Zpět na „Pokec“