PokecVíce účtů Gmail

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Tereza
Nové Androidě

Více účtů Gmail

Příspěvek od Tereza » úte 03. úno 2009 0:30:57

Uvažuju o koupi G1 a chci se zeptat možná na úplnou pitomost.
Na Googlu mám účty dva-dají se v G1 používát oba zároveň?Jeden používám jako pracovní a druhý jako soukromý a potřebuji,aby se mi stahovala pošta z obou.

eXiL
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Note 3
Tablet: Note 10.1 3G
Rom: Revolution ROM
Kontaktovat uživatele:

Re: Více účtů Gmail

Příspěvek od eXiL » úte 03. úno 2009 1:02:22

To si nejsem uplne jistej, standartne jsou v telefonu dva klienti pro postu. jeden primo gmail a druhy se jmenuje email, tak pokud to nelze nastavit primo v tom gmail jakoze myslim, ze ne, pak bych mozna zkusil nastavit druhyho email klienta pro druhy ucet, akorat pak clovek prijde o veci jako kontakty a kalendar a podobne. A nebo nastavit gmail aby sam odebiral postu z druheho uctu a odesilal ji jako, ale je pak asi problem tu postu tridit.

bendy
Stálý androiďák

Příspěvek od bendy » úte 03. úno 2009 8:42:58

v jaksi plnokrevnem gmailu na adrese gmail.com :) jde aktivovat dlasi emalove adresy (i dalsi gmail email, ale hlavne jine), pak je pri psani mozne zvolit, ze ktere adresy se odesila (muj pripad 5ks, kde jeden je dalsi @gmail.com email), v g1 ale compose mailu zadnou volbu pro vybrani From: nema, takze tady asi smolik

skutecne bude treba mit druhej email v dalsim email klientovi

a ze by slo celej foun switchovat snadno (1-2-3 kliky) mezi dvema ucty, to na 99% nelze a asi by to bralo cenne vteriny pri resyncu nove zvoleneho uctu

Autor tohoto vlákna
Tereza
Nové Androidě

Příspěvek od Tereza » úte 03. úno 2009 13:25:04

Díky za odpovědi.
Zatím si vše jen oťukávám-mám Mio a701,které jede spolehlivě,takže mě nic nehoní.Jen jsem tak trochu cvok,který poslední dobou kupuje pomalu každý rok nový mobil. :D

bendy
Stálý androiďák

Příspěvek od bendy » úte 03. úno 2009 13:59:49

spravne a bude treba tu periodu nakupu zkratit, slysime furt, utracejte, utracejte, pomuze tak z krize ;-) uvidime jaky kousky oficialne prijdou s androidem v nejblizsich mesicich, at se na ty eliminaci krize taky podilime

Vosina
Nové Androidě

Příspěvek od Vosina » úte 03. úno 2009 19:02:02

Tak vim ze jsi to myslel jako vtip, ale prece jen si dovolim rypnout.
Krizi my obycejni smrtelnici nepomuzem vlastne se nas vubec netyka, je to zalezitost mnohem vyssich kruhu.Takze tim svoje rozmarile nakupy neospravedlnujte, fakt pres mobily a hadry cesta z krize nevede. Nedej boze aby jste se zadluzovali jak amici tim ji spis zhorsite :D
Sorry za O.T. jen me bavi psat a nemusite me vubec brat v potaz cejtim se jako vseznal ale pravda je jina pa :D

eXiL
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Note 3
Tablet: Note 10.1 3G
Rom: Revolution ROM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXiL » úte 03. úno 2009 19:37:34

Vosina píše:Tak vim ze jsi to myslel jako vtip, ale prece jen si dovolim rypnout.
Krizi my obycejni smrtelnici nepomuzem vlastne se nas vubec netyka, je to zalezitost mnohem vyssich kruhu.Takze tim svoje rozmarile nakupy neospravedlnujte, fakt pres mobily a hadry cesta z krize nevede. Nedej boze aby jste se zadluzovali jak amici tim ji spis zhorsite :D
Sorry za O.T. jen me bavi psat a nemusite me vubec brat v potaz cejtim se jako vseznal ale pravda je jina pa :D
Naopak. Vsechno stoji od zakladu na nas pidicloviccich s nasima pidinakupama. Jen si musis uvedomit ze kdyz ja nebudu nakupovat (mysleno ja jako zakaznici takze masa), tak firmy jako datarty nebo aska atd atd atd nebudou mit prodeje, uz z toho se da prejit k nemam prodeje, nebudu otvirat dalsi pobocky. A ses uz uplne jinde, neotviram pobocky, neoslovuju stavebni firmy a nechci stavet haly.. stejny s kancelarema, autama... vsechno zacina u nas clovicku a konci daleko vejs ale jedno bez druhyho nejde.

//spam_off

huskye
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SE Xperia pro MK16i

Příspěvek od huskye » stř 18. úno 2009 12:30:29

mám dotázeček ke gmailu. jde nějak udělat, aby když mi přijde mail a já ho stáhnu na G1, aby zustal na webu? pak ho mám na G1 ale už ne v outlooku, kde ho potřebuju taky...
Trochu jsem se té G1 bál, ale byla skvělá, neni nad hardwarovou klávesnici :-) a Xperia pro je pro mě další G1 ;-)

htcorbit
Stálý androiďák

Příspěvek od htcorbit » stř 18. úno 2009 12:36:30

me maily automaticky zustavaji na webu.az kdyz ho smazu z G1 tak se smaze na webu. nebo jsem te spatne pochopil?

kalion
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: LG V10

Příspěvek od kalion » stř 18. úno 2009 12:54:57

každá změna v kalendáři adresáři a v gmailu se automaticky zrcadlí na webu a opačně...

huskye
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SE Xperia pro MK16i

Příspěvek od huskye » stř 18. úno 2009 13:12:58

htcorbit píše:me maily automaticky zustavaji na webu.az kdyz ho smazu z G1 tak se smaze na webu. nebo jsem te spatne pochopil?
jo tak to mě nenapadlo... já to vždycky hned smazal :-)
Trochu jsem se té G1 bál, ale byla skvělá, neni nad hardwarovou klávesnici :-) a Xperia pro je pro mě další G1 ;-)

xsoft
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB [stock rooted]
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus [AOKP]
Twitter: xsoft
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsoft » stř 18. úno 2009 14:00:40

Nevidim v tom problem.
Z @1 to preposilat (poslat kopii) na @2 s nejakou maskou. tj bud posilat jako honza+Maska001@gmail.com, nebo nastavit filtr po prijeti hodit label.

Pak sasas vse z jednoho mailu, a to to na nej prijde do druheho, tak ma jen jiny label.
Pripadne nastav email aplikaci (radeji imap jestli tma je nez pop3)
:[ Telefon: Galaxy Nexus | root+unlocked | fw: android 4.0.1 | recovery: ClockworkMod | ]: <v^> Reveal the mistery of four arrows on DDR.POCITAC.COM

Kaspi88
Nové Androidě

Příspěvek od Kaspi88 » stř 18. úno 2009 16:23:25

čauky, povedlo se někomu nastavit druhý GMAIL v klientu Email v G1če?

Já jsem zkoušel i podle nastavení co jsem vygoogloval viz. http://mail.google.com/support/bin/answ ... wer=114408, ale bohužel telefon pořád píše, že se nemůže připojit na server..
moje nastavení, které vyplňuji:
1) zadám celou emailovou adresu a heslo
2) nyní se samo vyplní username, heslo, jako server nevím zda pouze gmail.com nebo imap.gmail.com, port davam 993, zabezpeceni SSL (always), prefix neuvádím žádný.
Víc po mě nechce a zkoušel jse všechno možný ale zatím nepřišel jak se připojit k účtu.

Prosím o radu jestli jste někdo nenastavoval jakýkoliv jiný účet, třeba mi to helpne.. Díky

Odpovědět

Zpět na „Pokec“