HTCko...zvazujem zo vsetkych najmenej,lepsie povedane...laka ma tu jedine vykonny hw, 4,3p displej v kombinacii s pomerne nizkou cenou...3D snad ani nebudem riesit i ked zvadavost,ako to vlastne vyzera tu je...predpokladam ale,ze sa jedna o taku "hracku" ,ktora o hodinku,dve omrzi...
SGS2...ten je samozrejme horuci kandidat...pravdepodobne najvykonnejsi z tejto trojice...skvely na internet,e-maily,nejake multimedia ci obcasne hry...najviac ma tu ale laka S-AMOLED displej,ktory je jednym slovom prekrasny...i ked...rozlisenie na tu uhlopriecku mi pride v casoch,kedy sa objavuju prve HD mobily tak nejak male...
Nexus...nad tymto rozmyslam snad najviac,mozno o nieco menej vykonny nez SGS2...no myslim,ze pri beznej cinnosti to ani nepostrehnem...navyse okamzite aktualizacie priamo od Googlu...a HD displej obrovskej uhlopriecky...
Takze...co vy na to?...priplatit si za drahsi z tychto kuskov,alebo postaci Evo 3D?...je tam ten displej aspon porovnatelny so Samsung konkurenciou...?
Ako je to s multimediami?...HD filmy,hry,internet?...a co TouchWiz a HTC Sense?...ktory z nich v telefone menej "prekaza" ?...
Poprosim podarit...dakujem

p.s...bez internetu su tieto mobily asi prakticky nevyuzitelne...preto by ma tiez zaujimalo...aky mobilny internet by steodporucili? prip...aky pouzivate?...je 2000MB+ mesacne malo?...na nejaku hodinku,dve internetu denne?...