PokecInstagram pro Android

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jaruna
Nové Androidě

Instagram pro Android

Příspěvek od jaruna » stř 04. dub 2012 17:00:38

Nevíte někdo, zdali se dá nějak vyhovět požadavku před instalací na OpenGS EL 2 ?

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: Instagram pro Android

Příspěvek od ramon.dexter » stř 04. dub 2012 17:25:04

V případě tvýho telefonu nijak.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

F_mishka
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Y
Twitter: F_Mishka
Tablet: Lenovo yoga 2 830F

Příspěvek od F_mishka » ned 08. dub 2012 14:38:34

Ahoj,

mám Samsung Galaxy Y a nově nainstalovaný Instagram. Program nainstalovany, ale kdyz chci upravit fotku tak se mi sice vlozi, můžu ji i oříznout, ale po zmáčknutí Accept a načtení Saving picture se mi fotka již nezobrazí a ukazuje se mi pouze černa obrazovka i s nabídkou uprav, dokonce jde ta černá obrazovka uložit a uploadovat na FB či twitter. Určitě dělam spatne neco já,ale už fakt nevím co.

Zerthe
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z5 Compact [E5823]

Příspěvek od Zerthe » úte 10. dub 2012 0:50:27

Já mám zas jiný problém a ani nevím, zda s Instagramem souvisí: na zkoušku jsem si tu "slavnou" aplikaci nainstalovala. Zaregistrovala jsem se testovacím e-mailem, s nímž jsem i zaregistrovaná na facebooku, tam mám taktéž testovací profil. V nastavení sdílení (v Instagramu) jsem zaškrtla, že nechci sdílet vlastním jménem. Později to v nastavení změnit nešlo.
Zajímalo by mne, pokud sdílím fotku z Instagramu na FB, zda se odešle na ten účet FB, kterým mám od počátku přidán v telefonu, anebo si aplikace najde můj účet dle e-mailu, pod kterým jsem se na Instagramu zaregistrovala. Ať jsem se na FB přihlásila pod jakoukoliv adresou, na žádném profilu se fotka z Instagramu neobjevila. Toť problém č.1.

A problém č.2: Od té doby mi nelze na FB uploadnout z telefonu jakákoliv fotka, ani taková, která s Instagramem nemá nic společného. V oznámení se sice zobrazí "teploměr" ukazující upload fotky, ale po dosažení 100% se zobrazí oznámení, že "fotku nelze nahrát" a že "při načítání fotografie došlo k chybě" (kterou systém nedefinoval). Odinstalace aplikace ani restart telefonu ani kombinace obojího nepomohly.
Dokáže mi prosím někdo poradit, kde co změnit v nastavení? Takto mám dojem, že si tvůrci aplikace vzali inspiraci ze Sněhurky a nějak to "jablíčko" trošku přiotrávili :D

Edit: Jo a ještě dotaz č.3: O Instagramu se píše, že nepodporuje ukládání upravených fotek do telefonu (tedy aspoň u Androida). Je pravda, že třeba ES File Explorer v telefonu žádnou složku s fotkami z Instagramu nenajde, ale někde podle mého uložena být musí, pokud se v galerii zobrazuje složka Instagram,ne? A to i po smazání dat ve správě aplikací i jeho odinstalování.

PS: nepatří tohle spíše do Aplikací?

Edit 2: Tak problém s nahráváním fotek vyřešen - pomohlo odinstalování aktualizace aplikace Facebooku a zanechání její původní verze od výrobce.
Naposledy upravil(a) Zerthe dne stř 11. dub 2012 8:18:38, celkem upraveno 2 x.
Oprava ranku: nejsem "stálý androiďák", jsem stále "nové androidě" (jen příliš ukecané)

Zerthe
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z5 Compact [E5823]

Příspěvek od Zerthe » úte 10. dub 2012 1:02:27

F_mishka píše:Ahoj,

mám Samsung Galaxy Y a nově nainstalovaný Instagram. Program nainstalovany, ale kdyz chci upravit fotku tak se mi sice vlozi, můžu ji i oříznout, ale po zmáčknutí Accept a načtení Saving picture se mi fotka již nezobrazí a ukazuje se mi pouze černa obrazovka i s nabídkou uprav, dokonce jde ta černá obrazovka uložit a uploadovat na FB či twitter. Určitě dělam spatne neco já,ale už fakt nevím co.

Nemáš v nastavení zaškrtnuto "Instagram Camera" (nebo tak nějak)? To je jen testovací funkce, u které uvádějí, že pokud se vyskytne jakýkoliv problém, má se zaškrtnutí vyrušit.
Oprava ranku: nejsem "stálý androiďák", jsem stále "nové androidě" (jen příliš ukecané)

luluu
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: 732745827

Příspěvek od luluu » úte 10. dub 2012 10:37:13

Ahoj, mam stejny problem, akorat mam Samsung Galaxy Y...a taky nevim co s tim:(
F_mishka píše:Re: Instagram pro Android

Příspěvek od F_mishka » ned 08. dub 2012 15:38:34
Ahoj,

LiberX
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S I
Twitter: AppDroid_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiberX » úte 10. dub 2012 13:58:57

Facebook dnes oznamil odkoupeni socialni site Instagram, ktery tak prichazi o punc znacky Apple a dostava nalepku socialniho molocha :D
Znáte portál AppDroid.cz? Aktuální informace z Android scény, recenze Android aplikací a her.

Secoro
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace

Příspěvek od Secoro » úte 10. dub 2012 16:07:40

Zajimavy nazor na to, proc FB koupil Instagram zde: http://www.drkot.cz/2012/04/10/muj-nazo ... uli-videu/

LiberX
Androiďák!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiberX » stř 11. dub 2012 8:49:24

Instagram vs. Lightbox - Srovnaní dvou Android aplikací na sdílení fotek: http://appdroid.cz/2012/04/10/instagram ... otografii/

PS: Instagram pohořel na plné čáře!
Znáte portál AppDroid.cz? Aktuální informace z Android scény, recenze Android aplikací a her.

kacijaa
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung mini

Příspěvek od kacijaa » úte 15. kvě 2012 18:55:07

Mam stejny problem, jako predchozi. Po orezani fotky se mi zobrazi pouze cerna obrazovka, zkousela jsem Instagram znovu odinstalovat a poté opět nainstalovat. Beze změny.
Prosim, jak jste tento problem vyresili? :(

LaserD@nce
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Příspěvek od LaserD@nce » čtv 17. kvě 2012 8:10:20

Zerthe píše:bla bla bla... Ať jsem se na FB přihlásila pod jakoukoliv adresou, na žádném profilu se fotka z Instagramu neobjevila. Toť problém č.1.
Jen bych podotknul, že pro sdílení aplikací na FCB je vhodnější použít nějakou prověřenou platformu, která to umí - já v pořádku používám instagrid (můj profil - http://instagrid.me/laserdancer/). Nejen že vám nasdílí fotky na twitter/fcb, ale ještě můžete někomu ukázat galerii Vašich fotek, to normálně není možné.
Tracky Mobile - aplikace pro sledování jakéhokoliv android telefonu. Včetně možnosti "stealth režimu", kdy to na telefonu není zjistitelné.

snuffx
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy y

Příspěvek od snuffx » pon 06. srp 2012 12:52:40

nové jsem si nainstaloval instagram..fotky jdou bez problémů upravovat,ale jakmile dám upload,fotka se uplně rozjebe na změť barevných čtverečků..nechápu v čem může být problém..neni mi někdo schopen poradit?

LiberX
Androiďák!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiberX » stř 05. pro 2012 19:14:23

Tak instagram brzy nejspis prestane sdilet pres Twitter a misto fotografii se bude zobrazovat jen odkaz na fotku. Uz te by se pritom meli fotky na Twitteru zobrazovat ruzne oriznute.

CharmedkaPavla
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Sola

Re: Instagram - Jak smazat fotku?

Příspěvek od CharmedkaPavla » stř 02. led 2013 18:24:53

Chci se zeptat, jestli nevíte jak můžu smazat nějakou fotku kterou přidám na Instagram..?

nanule
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3 mini

Příspěvek od nanule » stř 02. led 2013 21:55:20

Vpravo dole pod fotkou ťukneš na ty tři tečky a dáš Odstranit.
Mobilní minulost:
Philips Savvy - Nokia 3310 - Siemens C35 - Nokia 6610i - SE K750i - Motorola SLVR - SE W880i - SE W995 - Nokia 5800XM - Xperia X8 - Xperia Mini Pro - HUAWEI Ascend G300 - Xperia Go - Galaxy S3 mini

klaudia041
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: sony xperia U

Re: Instagram - nefungujú mi tags

Příspěvek od klaudia041 » úte 19. bře 2013 18:16:33

Ahojte, prosím vas nevedeli by ste mi niekto poradiť ? Instagram používam už dosť dlho vždy mi všetko fungovalo no zrazu mi prestali fungovať tie "tags", normálne ich tam napíšem označím ale nikto podla nich nevie moju fotku nájsť, čiže ju vidia len moji followeri. V mobile to nieje ked som prihlásila cez môj mobil brata všetko mu v poriadku fungovalo. Ďakujem

K-I-K-I
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy ace

Příspěvek od K-I-K-I » sob 07. zář 2013 19:39:48

Ahojte, asi dost blbý dotaz, ale tak zkusím.. prosím vás, jak nastavit album Instagram photos na fb, aby ho viděli mí přátelé? Resp. vždy když sdílím fotku z instagramu na fb, fotka se přátelům ukáže, ale album Instagram photos pro ně viditelné není a nevím proč. I když mám u všech fotek nastavenou viditelnost pro přátelé, tak v seznamu mých alb ho vidím pouze já :/

lukas9206
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 4GB 32GB

Příspěvek od lukas9206 » čtv 19. pro 2013 11:32:52

Neviete o nejakom spôsobe ako sťahovať fotky/videa z instagramu?

Odpovědět

Zpět na „Pokec“