PokecChyba mého HTC Dream G1

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
foxik
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. dub 2012 22:30:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Dream-T. G1
Rom: 1.5

Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od foxik » pon 16. dub 2012 22:50:10

Protože bych se chtěl dopracovat k vyřešení 3 chyb mého HTC tak zakládám nové téma.
Věřím že tu jsou opravdu znalci kteří možná řešily stejné problémy
Děkuji za každou radu a pomoc Foxik





Autor tohoto vlákna
foxik
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. dub 2012 22:30:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Dream-T. G1
Rom: 1.5

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od foxik » pon 16. dub 2012 22:50:57

Zdravim mám takovej problém
Mám HTC Dream T-mobile G1 se základní ROM 1.6.
Zkoušel jsem přeinstalovat ROM telefonu na 2.0 či něco podobného a něco se nepovedlo.
Rom se ni nainstalovala na 1.5 a i přes aktualizaci kterou jsem měl v nabídce ze serveru na 1.6 byl problém
Aktualizace se mi stáhla ale nenainstalovala.
Když už jsem přeinstaloval na 1.5 tak mi Wi-fi asi měsíc fungovalo pak přestalo fungovat. Následně přestal fungovat Gyroskop.
Prosím poradte mi co by s tím telefonem mohlo být. Nemuže být někde skrat nebo nějaký spoj?
JAk vlastně vypadá Wi-Fi adaptér a gyroskop v G1? Rozebíral jste jí někdo? Děkuji za každou radu

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od LivArt » úte 17. dub 2012 6:04:09

1) G1tu má svou sekci
2) zbytečně roztahanej příspěvek do dvou postů
3) udělej hard reset
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
foxik
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. dub 2012 22:30:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Dream-T. G1
Rom: 1.5

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od foxik » úte 17. dub 2012 8:06:55

Ten první má být spíše takový uvodní a až ten druhej článek problém co mám
Když udělám Hard-reset do jakého stavu se mi vrátí ROM?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od LivArt » úte 17. dub 2012 16:28:00

Do stavu poslední aktualizace, tj tobě zůstane 1.5.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



Autor tohoto vlákna
foxik
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. dub 2012 22:30:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Dream-T. G1
Rom: 1.5

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od foxik » úte 17. dub 2012 21:43:59

No abych pravdu řekl tak bych radši minimálně 1.6 (at to mám v češtině) ale ještě radsi bych chtěl 2.0
Nemáš náhodou zkušenost s přeinstalací?

Uživatelský avatar

-=Mike=-
Androiďák!
Příspěvky: 310
Registrován: pát 12. bře 2010 23:23:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus one 64GB

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od -=Mike=- » úte 17. dub 2012 22:08:06

Posledna dobra a ofiko ROM bola ta 1.6, tu som pouzival najradsej. Bola asi naj stabilna a asi operacne "maximum" G1
Ale celkom dobra bola aj tato: http://androidforum.cz/aosp-2-2-ota-fla ... t8085.html
Bola portovana z HW rovnakeho zariadenia ako G1, len s viac RAM, pokial si dobre pamatam.
G1 uz je dnes naozaj tak na komunikaciu. Software uz potrebuje silnejsi HW a doba 1-2MB programov zial ci dobre skoncila..
Odporucam ostat na androide 1.6. Pri G1 som na tom skoncil.. ;)
Odporucam kazdopadne format SD karty a tovarenske nastavenie.. Predtym zalohu. Malo by to byt uz ok..
HTC Wizard-->HTC Tornado-->HTC Kaiser-->HTC Dream G1-->Motorola Defy --> Google Nexus S --> Lenovo P770 --> Motorola Razr Maxx-->Motorola moto g 16GB
HTC Kaiser WM 6.1
Samsung Galaxy S5 + Oneplus one 64GB


Autor tohoto vlákna
foxik
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. dub 2012 22:30:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Dream-T. G1
Rom: 1.5

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od foxik » stř 18. dub 2012 9:44:29

No mohl bych to zkusit udělat znova každopádně nemátě někdo doporučení na nějaký program na zálohu sms a kontaktu?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22663
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 257
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od LivArt » stř 18. dub 2012 13:29:22

Kontaky se zálohují samy na google, pokud je tam máš uložený.
Na smsky sms backup & restore.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od MrPedro » stř 18. dub 2012 16:35:49

Posledni mnou pouzivana http://androidforum.cz/cos-ds-t12126.html#p196916 a celkem slapala (se soucasnym HW se samozrejme nemuze rovnat :) )
Never tomu, ze G1 nezvladala vice jak 1.6.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


Autor tohoto vlákna
foxik
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. dub 2012 22:30:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Dream-T. G1
Rom: 1.5

Re: Chyba mého HTC Dream G1

Příspěvek od foxik » pát 20. dub 2012 10:54:30

LivArt ano kontakty se samy zálohují na serveru to máš pravdu ale mě nejde WiFi a platit za internetové připojení do telefonu to se mi nechce spíš nějaký program

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host