Pokecnová G1 / dream

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kaze
Nové Androidě

nová G1 / dream

Příspěvek od kaze » stř 02. pro 2009 20:45:17

Zdravím, koupil jsem si na netu novou G1 a moc netusim co s ni, vypada, ze vse funguje ale je proste prazdna. Ze zacatku jsem mi tam internet jel, ale bez tarifu u operatora, takze kdyz si to samo stahlo nejaky 2 aktualizace tak mi tam naskakal ucet 4000 Kč, no nic, to uz nejak zvladnu ale potom sem si radsi internet vypnul a zatim ho mam offline.

Nudim se na nem, muzete mi poradit nejake aplikace, proste cokoliv, tipy atd. co muzu do toho mobilu dostat pres PC? Klidne i hry atd, ci nejaky mody. Jsem novacek s timto telefonem. Neco jsem zkousel hledat i sam ale bez uspechu.

Děkuji za odpoved ;)

MrPedro
Robot
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71

Re: nová G1 / dream

Příspěvek od MrPedro » stř 02. pro 2009 20:58:45

kaze píše:Zdravím, koupil jsem si na netu novou G1 a moc netusim co s ni, vypada, ze vse funguje ale je proste prazdna. Ze zacatku jsem mi tam internet jel, ale bez tarifu u operatora, takze kdyz si to samo stahlo nejaky 2 aktualizace tak mi tam naskakal ucet 4000 Kč, no nic, to uz nejak zvladnu ale potom sem si radsi internet vypnul a zatim ho mam offline.

Nudim se na nem, muzete mi poradit nejake aplikace, proste cokoliv, tipy atd. co muzu do toho mobilu dostat pres PC? Klidne i hry atd, ci nejaky mody. Jsem novacek s timto telefonem. Neco jsem zkousel hledat i sam ale bez uspechu.

Děkuji za odpoved ;)
No, nejlepe zacit tady, potom tady a nakonec tady.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

kaldax
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Re: nová G1 / dream

Příspěvek od kaldax » ned 06. pro 2009 20:47:41

Doporucuji zainvestovat do WIFI AcessPointu. Stoji to par stovek, a telefon s Internetem bude davat smysl. Vyresi se problem s instalacemi a update aplikaci, a zaroven telefon ziska diky pripojeni moznost pouziti spousty online aplikaci.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“