PokecT-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór


LadislavK
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: stř 02. pro 2009 21:56:08
Reputace: 0

Re: T-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Příspěvek od LadislavK » čtv 17. čer 2010 11:58:38

Plzen - doubravka: koukam pri obede, ze misto obvykleho Ecka se na me smeje logo 3G :)





qwake
Androiďák!
Příspěvky: 289
Registrován: stř 25. lis 2009 0:15:32
Reputace: 0

Re: T-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Příspěvek od qwake » čtv 17. čer 2010 14:21:51

Neví někdo, kdy by se mohl signál objevit v Havířově a okolí?
http://wenam.cz - Tvorba webových stránek

Uživatelský avatar

vanahaim
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: stř 09. zář 2009 18:40:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i9100 Galaxy S II
Twitter: http://twitter.com/#!/vanahaim

Re: T-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Příspěvek od vanahaim » čtv 17. čer 2010 17:18:13

Dnes praha 7 HSPA :shock:


M.I.R.
Androiďák!
Příspěvky: 621
Registrován: úte 24. bře 2009 13:50:45
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Re: T-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Příspěvek od M.I.R. » čtv 17. čer 2010 19:05:07

Hostivař a je tu 3G :) supr :) na konci května ještě ani ťuk :)


Mila
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 09. úno 2009 16:12:40
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: T-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Příspěvek od Mila » pát 18. čer 2010 13:57:12

Ano presne tak, vcera se spustila Plzen a dalsi cast v Praze, pristi tyden se muzeme tesit na Brno a Ceske budejovice. Havirov a Ostrava do prazdnin nebudou.



LadislavK
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: stř 02. pro 2009 21:56:08
Reputace: 0

Re: T-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Příspěvek od LadislavK » pát 18. čer 2010 21:15:41

tedy ale co dela 3G s baterkou je velmi nehezke...

Edit: tak nakonec nespokojenost. Misto stabilniho a na vetsinu veci pouzitelneho edge mam po prechodu na 3G obcas 3G, kde rychlost vetsinou nevyuziju a obcas zoufale pomale GPRS. Dnes od rana mam jen GPRS.


M.I.R.
Androiďák!
Příspěvky: 621
Registrován: úte 24. bře 2009 13:50:45
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Re: T-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Příspěvek od M.I.R. » sob 19. čer 2010 10:37:18

Říkal jsem si jak to je možný, že mi najednou baterka nevydrží a svaloval jsem to na SuperE 1.0.2., ale je fakt, že jsem se teď pohyboval po Praze a většinou v místě s 3G signálem. Mno uvidíme, chce to ještě odpozorovat :)


AndroVitus
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 16. zář 2009 9:20:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: T-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Příspěvek od AndroVitus » čtv 26. srp 2010 18:14:33

Dneska se mi objevilo 3G na okraji Havířova.
Motorola d160 > Siemens C35i > Siemens S45i > N-6310i > N-E50> N-E65 > .... HTC Hero > HTC Desire > Galaxy Tab, SGS2

Uživatelský avatar

Robertilos
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 06. črc 2010 22:56:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Bydliště: F-M
Kontaktovat uživatele:

Re: T-Mobile zahajuje ostrý provoz 3G sítě!

Příspěvek od Robertilos » čtv 04. lis 2010 13:08:43

Dneska 3G ve Frydku-Mistku :yes:
HTC Desire - T-M debranded - Froyo

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti