Snad jediné téma, které se tu s železnou pravidelností neustále opakuje a na které se pokaždé stihnout popsat alespoň dvě stránky příspěvků za den.

Tohle téma mě fakt vždy pobaví.

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór
Příspěvek od don_alex » ned 21. dub 2013 19:32:39
Příspěvek od xanthor » ned 21. dub 2013 19:47:12
Příspěvek od don_alex » ned 21. dub 2013 19:54:27
Příspěvek od xanthor » ned 21. dub 2013 20:06:35
Příspěvek od -Pavel- » ned 21. dub 2013 20:08:11
Proběhla debata z Radegastem, že vadí pouze anglicky psaný podpis z nazvem aplikace Tapatalk, tak to v jedné debatě napsal. Pokud podpis bude obsahovat pouze název telefonu, alespoň pozná, jestli se uživatel nachází na pc, či telefonu a toto bude tolerovat. Opět slabý argument, ale já to chápu, koukám, že už je krize. Co napadneš teď, jaké nosím boty ?xanthor píše:A to byl účel, nebo si snad myslíš, že to někoho (kromě Jackala) baví?
Jo a Jackale, Tapatalk (a podobný automatický) podpisy jsou tu zakázaný.
Příspěvek od ludekbrno » ned 21. dub 2013 20:33:14
Nepotvrdil jsem vůbec nic, hledáš si tam něco, co nepíšuJackalJackal píše:Luďku teď jsi potvrdil v zásadě to co tu celou dobu píšu. Samozřejmě, že musíš naučit antivir znát škodlivou aplikaci, jinak jí nenajde a vždy jsou tyto aplikace před tím, než je vývojáři nezachytí a nenaučí svůj program tyto aplikace detekovat. Nemusí jich být hodně, ale i pár podvodných aplikacích, stačilo na 38 milionů napadených telefonů malwarem. To neznamená, že je 38 milionů variant malware. Já ti děkuji a teď si jdu spokojený hrát s tabletem. Přeji hezký večer.
xanthor: děkuji za úsměvnou pasáž. Tvůj argument mě trochu rozbil. Jaký ? To, že ve svém okolí nemáš nikoho, kdo instaluje antivirové programy. To je opravdu silný argument. Představ si možnost, že existuje někdo jiný , kdo má okolo sebe uživatele, kteří mají nainstalované tyto programy. Promiň, ale to byl hodně slabej a lacinej argument.
Moc hezká tečka tohoto tématu. To mi stačí, uznat bezpečnostní riziko a být ve střehu.
Jinak pánové, děkuji vám za společný celodenní zásek v jednom tématu.
Hezký večer.
@tablet
Příspěvek od -Pavel- » ned 21. dub 2013 20:49:17
Příspěvek od -Pavel- » ned 21. dub 2013 20:57:18
Příspěvek od xanthor » ned 21. dub 2013 20:58:28
Příspěvek od -Pavel- » ned 21. dub 2013 21:04:27
Příspěvek od xanthor » ned 21. dub 2013 21:05:55
S kým mluvíš? Kdo tohle řekl?JackalJackal píše:Máte pravdu, antivirové řešení nemá už z podstaty androidu absolutně žádný vliv cokoliv ovlivnit, nebo něčemu zabránit. Je to aplikace bez bezpečnostního efektu a je naprosto zbytečná. Je mi líto statisíce uživatelů, kteří naletěli lživé kampani společností co chtějí prodat svůj software a záměrně vyvolávají paniku mezi lidmi. Ještě, že tu jste klucí, málem jsem podlehl chtíči. Zachránili jste mi pár kaček. Máte u mě pivo.
Příspěvek od David1982 » ned 21. dub 2013 21:08:19
Příspěvek od -Pavel- » ned 21. dub 2013 21:13:04
Pokud čtu dobře, tak jsou to vaše slova a já jen souhlasil. Sakra, zase si mimo.xanthor píše:S kým mluvíš? Kdo tohle řekl?JackalJackal píše:Máte pravdu, antivirové řešení nemá už z podstaty androidu absolutně žádný vliv cokoliv ovlivnit, nebo něčemu zabránit. Je to aplikace bez bezpečnostního efektu a je naprosto zbytečná. Je mi líto statisíce uživatelů, kteří naletěli lživé kampani společností co chtějí prodat svůj software a záměrně vyvolávají paniku mezi lidmi. Ještě, že tu jste klucí, málem jsem podlehl chtíči. Zachránili jste mi pár kaček. Máte u mě pivo.
Příspěvek od -Pavel- » ned 21. dub 2013 21:22:15
Příspěvek od don_alex » ned 21. dub 2013 21:34:48
Příspěvek od Mirda86 » ned 21. dub 2013 21:42:52
Příspěvek od -Pavel- » ned 21. dub 2013 21:47:21
Příspěvek od Mirda86 » ned 21. dub 2013 21:52:33
Příspěvek od David1982 » ned 21. dub 2013 22:02:56
Příspěvek od ludekbrno » pon 22. dub 2013 5:32:36
JasněDavid1982 píše:Luděk obhajuje britex a teď obhajuje to, že není třeba antivir = luděk je z britexu a chce co nejvíce zakázek
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 2 hosti
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)