PokecZacatecnik:poradit prosim

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » úte 10. úno 2009 9:32:52

ahoj, tak vcera jsem se stal taky majitelem G1, telefon vypada dobre,ale mam i nekolik zklamani a to co na me udelal T mobile.muzete mi prosim poradit ohledne techto veci..?diky.

1)Bluetooth- nelze se spojit a odesilat ci prijimat s druhym zarizenim ac ho najde nebo i druhe zarizeni, udelal jsem vse podle navodu.

2)aplikace- ty co jsou na marketu jsou zdarma?plati se za to nebo je to zpoplatneny datama, vubec nevim jak to funguje.stahl jsem si nektere,ale zda se mi ze za 4 aplikace jsem zaplatil asi 400kc.je to mozne?

3)firmware- mam to od T mobile 1.1, ktery je uz od nich.ma to cenu prehrat nebo pockat az odeslou aktualizaci i s cestinou?

4)navigace- vim, ze tato navigace je placena.,ale chtel bych neco jako je TT, garmin atd.je to mozne?nahrat mapy na kartu, instalacni program a vesele vyuzivat navi jako u jinych navi ve smartphonech nebo WM.nechci za to platit hrisne penize.

5)file manager-je tu neco taky takoveho nebo jen proste to nahravam na kartu kamkoli?

6)jdou presouvat soubory z telefonu na kartu a opacne?

7)nahravani videa funguje jen bez zvuku?nebo s?

8)otaceni displeje...zkusil jsem nahrat,ale asi mi nefunguje kvuli firmware.

9)A jeste k T mobile- uz snima resim stiznost, ze mi proste k pausalu hodili internet ten nejdrazsi o ktery jsem ani nezadal. Mel jsem vzdy bud 800 nebo 1200 pausal a to bylo vse. Ted mam mit mesicni plneni 800 a rekli mi ze musim platit 1600.docela zajimavy ne?kdyz ve smlouve mam psano 800, docela nechapu.

Dekuji moc kdo poradi techto bodech. pokud me neco napadne napisu.diky.




Uživatelský avatar

fabian
Stálý androiďák
Příspěvky: 244
Registrován: čtv 20. lis 2008 13:46:36
Reputace: 0
Twitter: fabiancz
Bydliště: Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od fabian » úte 10. úno 2009 9:58:26

1) BT se zatim umi sparovat jen se sluchatkama. Na prenosu souboru atd. se pracuje.

2) U aplikaci na Android Market je (resp. bude) cena vzdy uvedena. Zatim je vse Free. Casem budou moct vyvojari za sve aplikace uctovat. Platis pouza za stazena data podle sveho tarifu. Kdyz mas ale G1, tak by bylo idealni mit nejake tarifni internetove zvyhodneni.

3) G1 zakoupenou v CR se zatim nepovedlo nikomu "prehrat".

4) Jaka navigace je placena? Zatim zadnej poradnej navigacni soft neni. Pokud teda myslis do auta. Pro geocaching mrkni sem. Tu autonavigaci tady resime v jinem threadu.

5) File managery jsou dobre dva: Astro a Linda File Manager. Pohledej na Marketu, jeden ti urcite bude vyhovovat.

6) Nezkousel jsem. ZKus pres nejaky filemanager v bodu 5.

7) Zatim nefunguje vubec;)

8) Jestli myslis aplikaci DroidSans, tak to bys musel mit hacknutej Android, coz u Ceskejch G1 zatim nejde, jak jsem psal vyse.

9) TO asi neni moc otazka sem do fora. Ale urcite si nejakej datovej tarif nech, jinak se bud nedoplatis, nebo nebudes moct plne vyuzivat vlastnosti Androidu.
Už mě to flashování nebaví tak, jako dřív ..

Uživatelský avatar

harcuba
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: pát 30. led 2009 6:32:22
Reputace: 0
Bydliště: Poniklá
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od harcuba » úte 10. úno 2009 10:08:48

7) funguje ale bez zvuku .. program "Video Recorder"
www.android7.org - Screenshots and User Mannual
G1 white - build 1.6 (donut) DRC92, by T∙∙∙mobile (od 4.2.2009)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » úte 10. úno 2009 12:32:10

Fabian: diky za odpovedi.

jinak jaky tarif na internet je asi nejlepsi..samoze nechci dotovat tmobile kvuli netu .to mam svuj doma.jen kvuli aplikacim a popripade se podivat na neco,takze asi ten surf and mail?
Tu navigaci tedy zkusim jak to pujde.popripade se zase optam,

jeste k prehravani videa: stahl jsem si video primo uz udelany pro Iphone.obraz je pekny,ale zvuk neni tak slyset a obraz neni pres celou plochu.da se to nejak udelat?

Jeste jednou diky.


Vypravěč
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pát 23. led 2009 13:52:49
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od Vypravěč » úte 10. úno 2009 13:12:04

Já i když mám svůj internet doma, tak jsem si G1 pořídil právě proto, že poslední dobou doma nějak moc nebývám a navíc můžu psát články na musical.cz rovnou z cest (AK Notepad z Marketu ;-)), takže ano, platím sice dva Internety, ale zase budu v pohodě plnit měsíční plnění, které bych bez toho možná plnit horko těžko. Vzal jsem si normálně od TM plnohodnotný Internet +, co když se budu v autobuse nudit, tak se dá buď hrát Bonzai Blast a nebo být na YouTube, navíc chci občas G1 použít jako záložní navigaci, takže se mi zdá nejlepší, ale uznávám, že trochu dražší to je, ale já nechci být omezován na nějaké porty a tak jsem si ke G1 ten Internet + vzal s 50% slevou. (Za plnou cenu bych se hodně rozmýšlel). Takhle je to v pohodě.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » úte 10. úno 2009 14:20:14

no prave a me nikdo neupozornil na nic.takze dneska to mam v jednani , tak uvidim jak to vyresime.maximalne vemu ten internet + a nejaky volani..a ne ze budu platit horouci prachy.pac mi rekli ze mam aktivni internet +,ale platim za data,takze je to aktivni a neaktivni...
Vcera jsem mel utratu 500kc a dneska uz tam je 1112,- docela zajimavy a to sem jen napsal 3sms a zavolal 3x po par minutach.a telefon lezel na skrince.docela cool.
Jinak do 14dnu to muzu vratit. :D jsem nas***y.


Vypravěč
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pát 23. led 2009 13:52:49
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od Vypravěč » úte 10. úno 2009 14:39:33

Ono je lepší přijít na prodejnu už rozmyšlený, co vlastně člověk chce, párkrát si to ověřit na infolince, argumentovat tím a je to... Já vzal paušál Kredit 500 + Internet +, žádný problém není. Přišla Ti SMSka o tom, co Ti vlastně aktivovali, nebo ti to řekli na infolince?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » úte 10. úno 2009 14:44:53

no neprisla zadna esemeska. nic.proste mi to rekli na infolince...ja na prodejnu nemohl pac sem nemocny,mel sem tezkou nemoc..takze sejeste lecim. Dneska vecer mi bude volat, tak to bud vyresim 500kc pausal a 450internet + a bude to!


Vypravěč
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pát 23. led 2009 13:52:49
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od Vypravěč » úte 10. úno 2009 15:04:34

Správně by ti o momentu aktivace měli říci ještě SMSkou (u mě přišla prakticky okamžitě, jak jsem vyjel z prodejny), tak Ti přeji, aby jsi všechno vyřešil k Tvé spokojenosti.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » úte 10. úno 2009 15:10:40

takto je tedy pekny. Nevim na co cumej, kdyz mi tvrdi ,ze mam aktivni internet + a pritom bez sms a penize se mi nacitaj,jak jsem jiz psal,ze jsem stahl jen 4 nebo 5 aplikaci,.zavollal a poslal sms.tak mi to hned vzalo 600kc. :o :o Holt budu muset asi poradne rvat na ty lidi co delaj na infolince. :evil: :evil:

Uživatelský avatar

eXiL
Stálý androiďák
Příspěvky: 232
Registrován: čtv 29. led 2009 12:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Tablet: Note 10.1 3G
Rom: Revolution ROM
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od eXiL » úte 10. úno 2009 15:32:06

No presne tohle delaj lidi radi. Co treba zkusit se snima nejdriv slusne pobavit proc se to stalo a jaky sou moznosti a az kdyz budu mit pocit ze ze me delaj blba a chtej me oskubat tak pritvrdim ;) ... Lepsi je mit na druhy strane cloveka kterej ma zajem neco resit, coz kdybych zved telefon a vyslechnul si jakej sem.... a taky.... a ze je to spatne bych se na to asi pekne vybod a udelal jen to nejvetsi minimum co udelat musim.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » úte 10. úno 2009 15:38:11

no volal jsem uz 3x a pokazde se mi dostalo jine odpovedi.tak asi proto.ne samoze nebudu rvat,to sem napsal jen tak,ale v klidu to vyresim,protoze telefon chci vyuzivat.ale taky za to neplatit horouci prachy.doufam,ze dnes po ctvrte se mi uz dostane poradne odpovedi a vyresi muj problem.kde tvrdi je to aktivni, zadna sms a prachy se nacitaj :?
vecer dam vedet jak sem pochodil a optam se na dalsi veci ohledne telefonu.kdyz se nedohodnem,holt ho budu muset vratit.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » úte 10. úno 2009 17:03:02

Tak pisu dodatek:volal mi operator a uz je vyrizeno..ano sebralo mi to asi 300kc za 5 aplikaci,o to me to zkrati, ze udelali chybu, ze mi rekli spatne informace.
Nechal jsem si tedy udelat jak psal kolega tariv 500,- + internet + 475kc na 24mesicu, k tomu 50sms zdarma na 6 mesicu a 20%sleva na pausal.tohle mi nabidl.tak se nechame prekvapit.

1)otazka :pri vyuzivani internetu tedka, aplikaci,navigace nezaplatim uz ani korunu?jen tech 475kc?

2)prehravani filmu:jak udelat na cely displej film?480x320 mi nejde na cely displej.

3)nevim jak stahnout auto navigaci a kam nahrat, popripade mapy.


diky za rady pro novacka 8-)

Uživatelský avatar

eXiL
Stálý androiďák
Příspěvky: 232
Registrován: čtv 29. led 2009 12:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Tablet: Note 10.1 3G
Rom: Revolution ROM
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od eXiL » úte 10. úno 2009 17:11:14

ad 1) V soucasny dobe je moznost navigace na android takova zeclovek pouzije google maps + jejich vyhledavani trasy, ale to je spise pokud chci videt kudy pojedu, nerekne mi to na kruhaku pouzij druhej vyjezd troubo atp.... druha moznost je andnav2 ktera je celkem solidni je taky zdarma a s neomezenym netem vcelku pouzitelna. necekejte design ala komercni nagiace tomtom atd, ale jde to. Dalsi moznost je pockat na oznamene navigace napr od garmina nebo jeste jina, ted si nevzpominam na jmeno, ktera uz by snad mela bejt uz ted nekdy k dispozici.

ad2) nemam zkusenost takze snad poradi nekdo jinej.

ad3) navigaci andnav nainstalovat a vic neresit :)


Vypravěč
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pát 23. led 2009 13:52:49
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od Vypravěč » úte 10. úno 2009 23:13:21

Jsem rád, že Ti bylo vyhověno. Ano, pokud máš internetovej balíček, můžeš teď surfovat bez omezení jak po google maps, tak všude možně, platí se jen těch 475,- Já právě už Garmina mám, ale kdyby se s ním náhodou něco stalo tak se google maps vždycky jako náhrada hodí.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » stř 11. úno 2009 11:36:37

NO tak musim znova napsat,ze asi podam stiznost na T mobile.kde mi tvrdili pokazde neco jineho.zkusil jsem internet a hnedka mi to nacitalo penize jak o zivot...bohuzel i na po 3 den musim resit problemi ,ktere mi zpusobujou. Potom co mi rekli, ze mam aktivovany internet + muzu vyuzivat,.nejvetsi sranda byla ze ten telefon proste byl vypnuty a bez simkarty a data se nacitala cele 2 dny.
Jen kroutim hlavou jak je to mozne,.kdyz telefon je vypnuty bez simkarty.Proste lichvari.
Holt budu muset dneska jeste resit penize,ktere mi nacitali no a podam pisemnou stiznost,ze zatajili dosti informaci o tomto telefonu!
Jsou dve moznosti :vyresi problem a ja se budu mit dobre
nebo to proste ukoncim s Tmobilem :D



takze pekne povedene 3 dny!!!

Uživatelský avatar

fabian
Stálý androiďák
Příspěvky: 244
Registrován: čtv 20. lis 2008 13:46:36
Reputace: 0
Twitter: fabiancz
Bydliště: Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od fabian » stř 11. úno 2009 14:21:55

Hm fakt zajimavy. Kde vubec sledujes ono "nacitani penez"?
Už mě to flashování nebaví tak, jako dřív ..

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » stř 11. úno 2009 19:08:43

na svym profilu u T mobile.tam sledujes kolik dat uz si stahl,ci kolik mas utratu... Tak dnes snad uz konecne vyreseno,

1)Chtel bych se zeptat na Andnav2,stahl jsem si ji,je mozne ze to ma jen pres 2 mega?ale nechce me to pustit instalovat,ze je to pry blokovany. Zatim stale mam 1.1 verzi. Mam cekat az se mi sama instaluje nova verze ci mam zkusit hodit novou?

2)nastaveni zvuku jineho sveho na SMS, je mozne?

diky

Uživatelský avatar

eXiL
Stálý androiďák
Příspěvky: 232
Registrován: čtv 29. led 2009 12:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Tablet: Note 10.1 3G
Rom: Revolution ROM
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od eXiL » stř 11. úno 2009 19:28:18

Na vse uz zde odpovedi sou, staci jen malinko hledat. Pro instalaci app z karty je treba povolit v menu. Nastaveni zvuku na sms mozne je i mimo standartni zvuky. Pouzij aplikaci ringdroid nebo jine podobne na marketu je jich tam hodne.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » stř 11. úno 2009 19:51:17

bohuzel nemuzu najit prislusny topic o odblokovani karty,nevim kde se to v tom tel. dela.Mam ho od pondeli a az dneska jsem ho zapnul..takze do toho koukam jak....

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » stř 11. úno 2009 20:25:56

eXiL píše: Pro instalaci app z karty je treba povolit v menu. Kde to je prosimte?ja uz sem se zamotal v tom telefonu.diky.

Uživatelský avatar

eXiL
Stálý androiďák
Příspěvky: 232
Registrován: čtv 29. led 2009 12:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Tablet: Note 10.1 3G
Rom: Revolution ROM
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od eXiL » stř 11. úno 2009 20:35:50

settings ---- aplications a pak hned prvni kolonka .. unknown sources... zaskrtnout a hura na to...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » stř 11. úno 2009 20:39:58

eXiL píše:settings ---- aplications a pak hned prvni kolonka .. unknown sources... zaskrtnout a hura na to...

uz jsem nasel akorat ted.a koukam,ze jsi mi to napsal ;) ;) ;) diky diky

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » stř 11. úno 2009 23:37:12

Jen takovy dotaz k ANDNAV2 , instalnul jsem, vse funguje,ale po zadani adresy , kdyz dam vyhledat trasu mi program oznami,ze se ukoncuje a zavre se to.,nevite co stim?nebo tam nahrat tu predchozi verzi?dekuji.

Uživatelský avatar

fabian
Stálý androiďák
Příspěvky: 244
Registrován: čtv 20. lis 2008 13:46:36
Reputace: 0
Twitter: fabiancz
Bydliště: Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od fabian » čtv 12. úno 2009 9:56:17

Me taky program padal pri tom, kdyz chtel zacit navigovat. Bylo to tim, ze jsem nemel zapnutou GPS - neumi o tom informovat jinak, nez ze spadne:(
Už mě to flashování nebaví tak, jako dřív ..

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » čtv 12. úno 2009 13:59:34

tak asi bylo nejspis tim.tedka jsem zkusil jeste nahrat tu prvni verzi a chodi mi obe...diky presto!!!uz se pomalu zacinam orientovat :D kdyz sem mel jiny smart ci s WM tak taky chvilku trvalo.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » pát 13. úno 2009 13:53:22

ahoj , potrebuji jeste jendou poradit,dneska mi proste tel porad zamrza a nebo kdyz chci otevrit aplikaci ci blbej fotak,z cerna to a napise ze proste nelze otevrit,not responding tak nevim co stim..odinstaloval jsem aplikace a zkusil znova a stale nic.je to stejne.mam udleat nejaky HARD RESET?diky.

a jeste kdyz se divam na pamet proc mam misto v tel jen 72mega?ja myslel ze tel ma 190mega.udelal sem reset tel..

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » pát 13. úno 2009 15:15:03

Kdo poradi s GPS..porad to pise GPS seems unavailable... Retry getting current GPS-location.(the gps icon in the statusbar need to stop blinking)tak nevim....nevi nekdo prosim.diky.nechapu to ,ze to fungovalo pred 3 hod a tedka ani tuk...

Problem odstranen.mel sem tu nejake ruseni..tak tobylo tim,ze nebyl dostatecny signal. Jinak zatim andnav2 je zatim dostacujici.dovezla me kam sem potreboval. ale pockame na na tu novejsi az tobude srovnatelne jako TT, nebo garmin,


sapa
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 06. úno 2009 22:31:39
Reputace: 0

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od sapa » ned 01. bře 2009 17:22:24

Tak jsem si to tady pročetl, ale neni tu řeč o mem problemu, kdo muže poradit, poraďte. Spustim and nav 2, vše jsem nastavil bez problému(snad), ukáže polohu, kde se nalézám, zadám cestu, taky vse ok, ale v momentě kdy zadám ukázat cestu tak to cestu ukáže, ale nenaviguje, mužu jezdit , kde chci a nevidí mě to, kdy cestu vypnu tak mě to vidí a ukáže kde jsem,GPS aktivní, tak nevim, kde dělám chybičku? :?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » ned 01. bře 2009 23:05:56

ja nevim,nastavil jsem si vychozi bod a to kde bydlim, a pak uz jen vyhledat misto kam chci.zadam jsi jestli chci autem,pesky atd. jestli online navigovat nebo v offline modu, kratkou cestu.rychlou a ajeto.Mozna spatny pripjeni GPS, ten satelitek ti nesmi blikat!!
chvilku si stim hraj a pujde to.
Taky sem do toho cumel jak pero z gauce prvni dny. A tedka je to tel s velkou moznosti.


Stahni si jeste GPS status na lokaci satelitu.spatne pocasi taky neni nej..

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů