PokecZacatecnik:poradit prosim

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór


sapa1

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od sapa1 » pon 02. bře 2009 2:26:39

Diky za odpověd, signal dobrý, google mapy jedou bez problému, hraju si s tim už tak týden a ten tojuhelník v nastaveném modu trasy tam nemohu dostat, tak že mi to neukáže kde jsem na trati. Když tam nemám trasu tak tam trojúhelník je a ukazuje moji pozici. :cry: Jenom ještě , ofline a online, kde se to nastavuje, to je ten panáček se šipkami?




Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » pon 02. bře 2009 10:18:18

to bude asi tezky vysvetlovat.kdyby jsi byl z prahy..nebo od prahy.tak vpoho.

Uživatelský avatar

maqn
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 16. bře 2009 20:49:33
Reputace: 0

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od maqn » pát 03. dub 2009 18:16:45

hele kámo taky jsem bzl sklamanej doporučuji ti si udelat pevný tarif abys neplatil za stažené kb pokud ho už nemáš aplikace na marketu jsou nejspíš zdarma video rekorder jako opravdu bohužel asi nebude pochzbuju i o tom že pujdou s nejakým novím fimware posílat věci přes bt asi ne jedinou utechou nám sklamanejm může bejt snad jen to že dnes už mobily takoví sou iphone g1 g2 atd....podle mě je stejnak nej symbian s 60 v2 až 3

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » pát 03. dub 2009 21:44:30

kamo dik,vse jsem pak zvladl behem par dni uzivani!tedka telefon dostava dost naprdel ode me :mrgreen: :mrgreen: , jen by to chtelo nejake lepsi funkce a jeto!spise me serou stim updatem, ktery ma byt,zatim nemam nikoho kdo by mi to rootnul!aby byl klid mohlo se lip delat!uvital bych kdyby byl o neco rychlejsi a vic pameti...

Uživatelský avatar

maqn
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 16. bře 2009 20:49:33
Reputace: 0

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od maqn » sob 02. kvě 2009 16:15:53

Ahoj update není problém,JF update manger který jsem stáhnul z marketu o kterém píšou že funguje jen po rootnutí ale není tomu tak,funguje i nerootnutejm g1čkám bez problémů,ten ti nabídne i nekolik update a dokonce starších verzí softwaru,určitě doporučuju skusit můžeš ho sehnat na marketu nebo stáhnout u mě na http://android.wgz.cz/aplikace-pro-g1 a pak dát do g1 a nainstalovat. :rtfm:


Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od skooopa » sob 02. kvě 2009 16:56:07

maqn píše:Ahoj update není problém,JF update manger který jsem stáhnul z marketu o kterém píšou že funguje jen po rootnutí ale není tomu tak,funguje i nerootnutejm g1čkám bez problémů,ten ti nabídne i nekolik update a dokonce starších verzí softwaru,určitě doporučuju skusit můžeš ho sehnat na marketu nebo stáhnout u mě na http://android.wgz.cz/aplikace-pro-g1 a pak dát do g1 a nainstalovat. :rtfm:
To jako opravdu? me uz z toho vseho jde hlava kolem :-)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od d750 » sob 02. kvě 2009 17:49:54

Jf updater najde updaty i stáhne ovšem bez gold card s tím nic neuděláš.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Zacatecnik:poradit prosim

Příspěvek od rocky123 » ned 03. kvě 2009 8:14:42

jo to mam...nejak jsem behem toho prvniho tydne jsem vse zmaknul..gold card nemam,ale ma ji kamos...a ja rootly tel mam uz davno.jinak diky.jinak ty task managery jsou 2.jeden pro obyc a druhy pro root telefony.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti