PokecHuawei Ascend G300 VS ZTE SKATE

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Tombers
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: SGS2-CM_SGS1_LG Optimus Black_HTC HD2_SGSIII.
Kontaktovat uživatele:

Huawei Ascend G300 VS ZTE SKATE

Příspěvek od Tombers » stř 29. srp 2012 20:21:13

Zajímalo kdo by byl pro Huawei (únor 2012) a případně proč a kdo pro ZTE(únor 2011)...
Telefony jsou ve stejné cenové relaci a v podstatě stejně vybavené až na pár maličkostí jako je např. velikost display 4" nebo 4.3", vnitřní paměť se liší a takt procesoru který je 1.0 Ghz oproti 800Mhz. To samozřejmě není problém předělat, slušných kernelů který jsou schopny Huawei vytlačit na 1.5Ghz je již nespočet a co všude takhle čtu, tak Huawei bourá vše okolo v cenové relaci o které se bavíme ;-)

Za Vaše názory a připomínky budu vděčný.
EDIT: Pokud někdo víte o něčem lepším v téhle cenové relaci +- 1000Kč navrch, nebojte se a pořádně mi to tu zahlťte :D :yes: :yes: :mrgreen:

Marek989
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2

Re: Huawei Ascend G300 VS ZTE SKATE

Příspěvek od Marek989 » stř 29. srp 2012 22:16:25

Rozhodne huawei. Má prislibeny update na ICS, případně Jelly Bean, a výhody ARMv7 VS. ARMv6 u Skate ti ani říkat nebudu, bylo by to moc zdlouhavé. Ale toto jsou všem známé výhody: větší výkon i při stejném taktu, podpora víc aplikaci a ARMv7 dostanou oficiální ICS a JB updaty, zatímco ARMv6 skončily u 2.3 (pokud nepočítáme neofiko ROM, ve kterých nefunguje a nikdy nebude fungovat HQ YouTube a WiFi tethering, jenom diky ARMv6). A huawei má ještě lepší GPU, Adreno 200 Advance, který je srovnatelný s 205 :wink:
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Autor tohoto vlákna
Tombers
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: SGS2-CM_SGS1_LG Optimus Black_HTC HD2_SGSIII.
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei Ascend G300 VS ZTE SKATE

Příspěvek od Tombers » pát 31. srp 2012 18:31:24

Taky mi příjde lepší, kamarád má Sony Xperii P a celkem se mi zdá slušná, nicméně nevím, protože Sony defakto Sony Ericsson jsem nikdy nevyužíval a neměl jsem ho v rukou dobu delší jak 20 minut. Tel. mi příjde velice svižný, procesor se tváři v celku aktivně rychle, jen mě mrzí absence slotu paměťových karet :-/

Odpovědět

Zpět na „Pokec“