PokecNefunguje mi plocha prosím pomoct

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
davidrohusch
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 09. říj 2012 19:15:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart II
Rom: ??

Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od davidrohusch » úte 09. říj 2012 19:18:30

Dobrý den přeji , mám problém.
Mám androida asi 2,3 a kdž chci posunout nebo přidat aplikaci na plochu tak se nic neděje ... jenom po několika hodinách se oběví v náhodné složce na ploše :( prosím pomoct


PS: Registrační kod Máma mel ...... jsem musel najít odpověď na internetu :D
Naposledy upravil(a) davidrohusch dne stř 10. říj 2012 15:15:07, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22666
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 258
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Prosííím pomoc!

Příspěvek od LivArt » úte 09. říj 2012 20:10:48

Asi nějaká chyba launcheru, můžeš zkusit jinej.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosííím pomoc!

Příspěvek od Mishack » úte 09. říj 2012 20:14:46

Opraveno.
Spoiler:
A uprav si titulek sakra! :evil: viz pravidla!

Sedmé: Piš stručný a výstižný titulek, na jeho základě se čtenáři rozhodují, zda si tvůj příspěvek přečtou nebo ne. Takto by rozhodně neměl vypadat: "Prosím, poraďte", "Mám problém", "Který vybrat?".
Naposledy upravil(a) Mishack dne stř 10. říj 2012 15:16:29, celkem upraveno 2 x.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Autor tohoto vlákna
davidrohusch
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 09. říj 2012 19:15:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart II
Rom: ??

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od davidrohusch » stř 10. říj 2012 15:15:27

launcher? skusit jinej ? teď bych prosil česky

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od Mishack » stř 10. říj 2012 15:17:49

Launcher je vlastne ta plocha co vidis a menu aplikaci. Existuje jich habakuk. Nejznamejsi jsou asi LauncherPro, ADW Launcher a GO Launcher.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu



Autor tohoto vlákna
davidrohusch
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 09. říj 2012 19:15:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart II
Rom: ??

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od davidrohusch » stř 10. říj 2012 17:56:38

eh nechapu ale ty mi doufam poradis

(Vodafone Smart 2)

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od Mishack » stř 10. říj 2012 18:04:00

Boha jeho... mozna by to chtelo si nejdriv precist manual k telefonu. Ale ono je jednodussi sem placnout dotaz a nekdo ti to naserviruje primo pod nos, ze?... :evil:

Cemu nerozumis na vete: "Launcher je vlastne ta plocha co vidis a menu aplikaci."?
Launcheru je mnoho. Jako mas ruzny aplikace na hudbu nebo na video, tak mas i ruzny launchery. Kazdej umi neco. Takze jestli mas problem s plochou, tak si nainstaluj nejakej jinej a uvidis jestli je to problem launcheru nebo systemu...
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od Marek989 » stř 10. říj 2012 18:05:14

Počkat... david drohush... to je ten osmi letej troll na YouTube. Pozor na nej.
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


Autor tohoto vlákna
davidrohusch
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 09. říj 2012 19:15:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart II
Rom: ??

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od davidrohusch » stř 10. říj 2012 18:08:21

jakej david drohus? a jaky troll? ja jenom nechapu jak funguje launcher nebo jak ziskat lepsi nebo nejak tak

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1996
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od Notouchme » stř 10. říj 2012 18:12:52

Co je mi do toho, ze je troll. Nejsem rasista (pwned :D) Kazdopadne zacneme jak pro debilky.
https://play.google.com/store/apps/deta ... W5jaGVyIl0. nainstaluj.
pak zmackni home buton (pravdepodobne nejvetsi tlacitko na telefonu a nebo ma na sobe domecek)
da ti na vyber mezi necim a touhle app, kliknes na tuhle app a hotovo mas jinej launcher
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:


Autor tohoto vlákna
davidrohusch
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 09. říj 2012 19:15:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart II
Rom: ??

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od davidrohusch » stř 10. říj 2012 18:13:52

1. co znamena troll
2. jak se to stahuje?

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1996
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od Notouchme » stř 10. říj 2012 18:17:37

kriste on je fakt troll :D v pravo nahore se prihlasis pomoci gmailu a pak das jen nainstalovat (telefon musi byt pripojenej na net)
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od Mishack » stř 10. říj 2012 18:18:07

Jeste posledni pokus...
V telefonu otevri Obchod Play, vyhledej si LauncherPro a nainstaluj.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Autor tohoto vlákna
davidrohusch
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 09. říj 2012 19:15:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart II
Rom: ??

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od davidrohusch » stř 10. říj 2012 18:19:48

dobre ale co znamena troll !?

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1996
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od Notouchme » stř 10. říj 2012 18:22:10

:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:


Autor tohoto vlákna
davidrohusch
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 09. říj 2012 19:15:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart II
Rom: ??

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od davidrohusch » stř 10. říj 2012 18:37:26

:DDDDDDD


Autor tohoto vlákna
davidrohusch
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 09. říj 2012 19:15:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart II
Rom: ??

Re: Nefunguje mi plocha prosím pomoct

Příspěvek od davidrohusch » čtv 11. říj 2012 15:23:32

funguje uz vsechno jenom casto nejdou otevrit slozky tak musim resetovat celou aplikaci nebo celi mobil

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti