Pokecgoogle sky maps

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tinito
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 12. říj 2012 5:32:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: wt19i

google sky maps

Příspěvek od tinito » pát 12. říj 2012 6:33:10

mám se wt19i 4.0.4
UnlockRoot na moju zostavu nefunguje
stiahol som sky maps a nejaký kompas tie vsak nefungujú dobre
chyba sa dá odstrániť (vraj) prepísaním dvoch riadkov v súbore sensors.conf


ak897xmagnetic_axis_map = 0,1,2
ak897xmagnetic_axis_sign = -1,-1,1

ten bez rootu neprepíšem

riešil už niekto podobný problém?




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: google sky maps

Příspěvek od ramon.dexter » pát 12. říj 2012 7:02:04

Tak si udělej root. Kde je problém?

Bez rootu to nejde! Ne, nejde! Ani "nějak" to nejde!!!
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
tinito
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 12. říj 2012 5:32:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: wt19i

Re: google sky maps

Příspěvek od tinito » pát 12. říj 2012 7:43:29

otázka je či to nieje problém aplikácie
každopádne ak je to problém systemu mohol by to upraviť nejaký patch


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: google sky maps

Příspěvek od Jarous1 » pát 12. říj 2012 8:50:24

Kalibrace toho senzoru + kompasu nefunguje ?
Ještě můžeš zkusit factory reset toho mobilu. Ale smažeš si tím všechno co jsi do něj nainstaloval, i jeho nastavení.


Autor tohoto vlákna
tinito
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 12. říj 2012 5:32:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: wt19i

Re: google sky maps

Příspěvek od tinito » pát 12. říj 2012 10:52:51

to je jadro otázky
pokiaľ som nepoužil tieto dve aplikácie žiadny problém som nepostrehol
chybu som si vygooglil a našiel aj riesenie
otázka je či sú pôvodne hodnoty v v súbore sensors.conf chybne



Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: google sky maps

Příspěvek od Jarous1 » pát 12. říj 2012 11:42:24

K těm hodnotám nemám co říci, do toho jsem se nikdy ani nekoukal, natož tam něco přepisoval...

Ale vzpomněl jsem si, že i mně se s některými aplikacemi stávalo, že kompas ukazoval někam za roh, přibližně o 90° jinam. Přitom byl zkalibrovaný, u většiny mnou zkoušených programů fungoval správně, ale některé aplikace s ním měly takové problémy. Tak jsem je zas dal pryč, našel si případnou alternativu, která fungovala dobře, a teď už mám klid ;)

Zase je ale divné, že by zrovna taková taková aplikace jako je Google Sky Maps měla takovou banální chybu... Přeci jenom to asi neprogramují nějací amatéři jako v případě některých těch prográmků z Google Play. Jak je ale vidět, tak stát se může asi všechno...

EDIT: Předpokládám, že v tom SE máš i poslední firmware. Třeba něco takového opravuje, nebo tak.


Autor tohoto vlákna
tinito
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 12. říj 2012 5:32:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: wt19i

Re: google sky maps

Příspěvek od tinito » pát 12. říj 2012 12:40:43

firmware mam aktualny, čo som pochopil z diskusií 2.3 tu chybu nemala
ale ako vravíš je to skôr zaujímavosť a nie potreba
preto nerobím root, skôr som mal predstavu nejakého bugreportu bohužiaľ anglicky moc neviem
a zároveň vlastne netuším v čom je chyba

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti