Problem mnohí riešili tym že zmenili router na Google DNS 8.8.4.4..no ja so mto vyriešil appkou SET DNS,kde som zmenil dns na google 8.8.4.4 iba jednim kliknutim..
Svet sa zdal krásny,a ružový..Občas mi nechcelo stahovat,tak som jednoducho raz klikol na prenastavenie dns a išlo to v pohode..
Po par tyždnoch som si uvedomil že tento programek SET DNS už nepouživam,kedže zjavne "GOOGLE" už tuto chybu odstranil a ja som stahoval ako o dušu..
No pred par dnami mi to začalo robit zase,tak som opet začal použivat tuto appku..
No dnes som si nahodil CM10 na môj HTC Wildfire S ,a zistil som že google mi nechce stahovat aplikacie žiadne..Tak som si myslel že to spravim jednoducho,že stiahnem Astro file manager,nainštalujem SET DNS a bude to zase v pohode..Lenže ASTRO som stiahnut nemohol kedže mi nejde stahovanie cez Google Play..
Skusil som stiahnut astro.apk cez browser,ale v mobile mi tento subor nechce otvorit..Skušal som pripojit mobil k PC kablom,a stiahnut ASTRO cez PC (Google Play)..
Ale bez vysledku..Nestahovalo..
Ako mam teda nainštalovat Astro ked mi nejde stahovat cez g.play ??
btw.( nastavenie/zasah do mojho routera aby som zmenil dns na google mi nejde,kedže nemam heslo do routera),pretom so mto robil cez app SET DNS
Poradil by mi niekto? či je vôbec niejaka možnost..